24 nov 16, 05:06:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shipuuden Szinkron  (Megtekintve 146852 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
bihari5
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 10 ápr 15, 17:57:05 »

Gondolkozik hát ezután a videó után nagy felfedezést tettem. én télleg baromi béna vagyok smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 18:12:25 írta bihari5 » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #391 Dátum: 10 ápr 15, 21:26:04 »

Ne felfedezéseket tegyél, hanem próbálkozz jobb lenni. Hallgasd vissza magad, ismerd fel a hibáid, gyakorolj... egyébként nem hiszem, hogy lesz jobb szinkronhang matten-nél. Ha igen, a topic új címet kaphat, mondjuk "Szinkronstúdió" címmel. Mosolyog
Nagyon jó a második videód is matten, jókat röhögcséltem. Viszont hagy tegyek építő kritikát. Bár (gondolom, hogy) a felvételeket a "stúdiós" fogja javítgatni, de hogy kevesebb dolguk legyen, a lélegzéseket nyugodtan levághatnád pl azokból a részekből, ahol épp kezded mondani a szöveget. Én 5.1 fülessel nyomom full hangerőn és egy picit zavaró. Plusz hangkiegyenlítéseken is dolgozgathatnál. Pl ha valaki leveszi a hangot úgy, hogy pont ne fájjon a füle a hangtól/zenétől, mondjuk az 100 decibel körül van. De ha utánna jön egy ordítás ami jóval nagyobb, az elég kellemetlen tud lenni. Rosszabb esetben csengő fül, fejfájás... Pl velem is ez történt, amikor még az előző projekt munkáját megtekintettem, hogy Naruto-tól jó hogy nem kaptam halláskárosodást... (Ez nem a szinkronszínész, hanem a hangmérnök hibája) Természetesen a videódba nincs ilyen és nem csak neked írtam e sorokat.

Szebb jövőt.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 21:28:13 írta Stance » Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #392 Dátum: 10 ápr 16, 16:07:18 »

Kösz! Nevet Tudod, nem vagyok egy profi szinkronos, így nem egyengetem annyira a felvételeket, hogy levágjam a légzést.

A mikrofonom kissé régi, de mivel ez egy rendes mikrofon amit általában zenészek használnak színpadon, nagyon jó minőségű hangot vesz fel, ha jól van csatlakoztatva.
Van egy hibája, hogy FELVÉTELEKEN (Skype-on nem) csak a Bal csatornára veszi föl a hangot (lásd: Bleach Randomness 2 videóm). Szerencsém, hogy ki lehet ezt egyenlíteni Vegasban.
Első ilyen szinkronos munkám Kábé 2 évvel ezelőtt volt, szóval mint mondtam nem foglalkozom ilyen kiegyengetésekkel egyelőre, de megfogadom a tanácsod! ikszdé

Az hogy a hang néha elhalkul (lásd: Kakashi beszéde a könyvről) azért van, mert néha kelletlenül eltávolodom a mikrofontól, és sajna ezt csak a végső videóban veszem észre, mikor egyenletes hangerőn hallgatom.

Köszönöm a kritikákat. Amint tudok csinálok még más karakternek is, valamint egy Új Deidarát, mert ebben a vidiben főleg Tobié volt a főszerep ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #393 Dátum: 10 ápr 16, 19:02:42 »

Név:Adamems
VÁLASZTOTT KARAKTER: Kankuro, Izumo(Izumohoz később adok jelentkezési videót)
Link Kankurohoz:

http://www.youtube.com/watch?v=Azexv6Tne_w

Szó, mi szó. Sajna nem hosszú mondatok csak szavak és eléggé elrontottam szerintem.  smirksweat >.<#

Majd probálok egy mondattal lévő videót is hozni ha kell.
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #394 Dátum: 10 ápr 16, 19:41:40 »

Egy jótanács:

Felvétel közben Képzeld magad a karakter helyére, akár mozoghatsz is hozzá. Ezzel sokkal több életet tudsz vinni a karakterbe! Ez fontos főleg azoknál a jeleneteknél ahol harc van.
Valamint próbálj olyan videókat készíteni, amiben hosszabb monológ is van, hogy tudjuk hogy hangsúlyozol, és hogy mennyire is illesz a karakterhez.
Note: Az "Ezt neked"-et én Neszének mondtam volna! Nevet
Naplózva

Stance
*

« Válasz #395 Dátum: 10 ápr 16, 20:49:11 »

El tudom képzelni, ahogy matten áll mikrofonnal a fején és nyomja a klón jutsu-t kézteknikával Nevet Nevet Deh, csak viccelek. Mosolyog
Ftw egyetértek, vigyél bele több életerőt!
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #396 Dátum: 10 ápr 17, 08:26:41 »

Nem igazán úgy értettem, hogy mindent csinálj meg, de ha mondjuk Kankouro a támadás neve közben elkezd hadonászni, akkor kezd elte is ide oda mozogni, a mikrofont végig magadnál tartva.

Például, amikor a Tobis videóban azt mondtam "Hé, Senpai, senpai!" akkor énis előre mutattam. Kakashinál meg magam előtt ökölbe szorítottam a kezem, amikor drámaian beszél a könyvről és kicsit feljebb emeltem a fejem.
Viszont nem kezdtem el futni mint a Tobi Deidara elől, és nem csináltam Idéző Jutsut kézjelekkel xD
Az egész nagyon bénán nézki, de nem lát titeket senki, csak Hallható a különbség!

Értitek? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 17, 08:27:13 írta matten » Naplózva

amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #397 Dátum: 10 ápr 17, 12:23:08 »

mattennak igaza van ikszdé Én is ugyanezt szoktam csinálni  Kúl
Bár arra kicsi az esély hogy anyám még mindig normálisnak néz ikszdé
Naplózva

drogba88
Gennin
*

NEM AZ ÉN AVATAROM!

« Válasz #398 Dátum: 10 ápr 18, 13:22:36 »

Ismét meghalgattam a  videókat de sajnos Zolsot még mindig nemlátom msn en és szükségem lenne rá hogy lezárjuk a karaktereket hogy benne van e vagy sem..tehát várunk és lén is várom a hangokat Nevet
Naplózva

|
SAJÁT SIGEK

Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor:

MSN:drogbachelsea@windowslive.com
Zols
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #399 Dátum: 10 ápr 21, 19:14:03 »

Msnen írtam, hogy nem igazán van időm gép elé ülni (kb heti 1-2x pár órára). Ha épp lesz időm akkor mikor már hangsávnál tartotok segíthetek, de szerintem menni fog nélkülem is goldwave-el. (Zsűribe se szólnék bele).

Egyesével kell a beszédrészeket kijelölni, és reduce vocalozni azt a részt, de nem az egész hangsávot. Annak a helyére mehetnek a felvett hangok. Viszont szerintem nehéz lesz összehoznotok így, mert minden beszédnek másodperc pontosan meg kell egyeznie a japánnal, hogy a szájmozgás ráilljen.

Szal most ez van sorry.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #400 Dátum: 10 ápr 21, 20:59:54 »

Egyesével kell a beszédrészeket kijelölni, és reduce vocalozni azt a részt, de nem az egész hangsávot. Annak a helyére mehetnek a felvett hangok.

Bár a vokált veszed le, de így kis mértékben a háttérzene is változik, nem? De ha tudsz ilyen programot, hogy a kijelölt hangnál nyomsz 2 klikket és szimplán leveszi a szinkronszínész hangját, arra nagyon kíváncsi lennék.
A szinkronoláshoz nem igazán értek, de én úgy csinálnám, hogy külön minden zenét és hangeffektet kivágnék vagy letöltenék, majd szépen beilleszgetném őket a hangsávra természetesen az eredeti szerint. Időigényes de a végeredmény profi munka.
Naplózva

Zsombee-kun
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Saját szemem!:o

« Válasz #401 Dátum: 10 ápr 22, 16:25:06 »

a Goldwave elég jól kiveszi,de igen egy bizonyos "ütem"-et is levesz a zenéből...
De mondo,hogy profi munka,de mondjuk egy "ajtóberugás" effectet hogy raksz be?Nevet mármint belehet,csakhát na.
Naplózva

Kedvenc Sasuke idézeteim:] :
\"I am an Avenger!\"
\"I more special than you!\"

Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
Stance
*

« Válasz #402 Dátum: 10 ápr 22, 16:39:24 »

Sok részbe használják ugyanazokat a hangeffekteket. Ha az eredeti részben az ajtóberúgáskor csak az ajtóberúgás hang fx hallatszódik akkor ugyanazt használod, ha megy zene alatta, akkor meg megkeresed egy másik részben ugyanazt. Vagy a másik lehetőség, hogy egy komolyabb például karaoke programmal levágod alóla a zenét, és csak a "puff" hallatszódik. Ami egyébként nem egy kevéske idő, majd belehalsz mire jól megcsinálod Nevet
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #403 Dátum: 10 ápr 22, 16:43:50 »

A szinkronstúdiók direkt olyan verziót kapnak, amelyben Minden van kivéve a szinkront. Ezeket a verziókat hosszú idő beszerezni, ugyanis csak Stúdióknak adják oda, miután megvették hosszas küzdelem után a sorozat jogait. Nevet
Naplózva

Stance
*

« Válasz #404 Dátum: 10 ápr 22, 17:00:26 »

A legtöbb esetben igen. Én már nem egy olyan filmet láttam, ahol a stúdiós munkálatok egy otthoni Sony Vegas-éval sem értek fel. Persze ezt nezehen veszik észre azok, akik minden nap szinkronos filmeket néznek a tv-ben.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins