Tetszik a próbálkozás, de van rajta mit javítani, felsorolom a problémáimat:
- Mikor a szinkronszínész beszél, menejk kicsit hátrébb a mikrofontól, igaz halkabb lesz, de nem fog recsegeni ^^
- RAW. Fontos lenne, hogy ne legyen alul az angol felirat, nagyon zavaró
- Soundtracknek köze nincs az eredetihez, azthiszem.
- Össze kellene hangolni a soundtracet, és a szinkronokat. Ne legyen az egyik hangosabb, a másik jóval halkabb.. Zavaró volt, mikor néztem, egyik szereplőnél fel kellett venni a hangfalat, másiknál gyorsan le, mart eszméletlenül ordított.
- Ne gagyi videomegoszto oldalakra töltsétek fel, tessékscak feltenni Megauploadra, vagy valami hasonlóra, sokkal jobb minőségben lehet akkor majd megnézni..
- Néhány szereplő túl volt játszva, (azthiszem a ramenesnél volt ez, bár ott már aztsem tudtam mikor ki beszél, nagyon csúszott)
Jó lesz ez, csak a "vágónak" kellene még tapasztalatokat szerezni, illetve a hangoknak kicsit gyakorolni, többször felvenni, és a legjobbat elküldeni
Nem sértésből írtam ezt az egészet, hanem a "szinkron" jobbátétele miatt. Ami a legjobban tetszett, hogy a nevek kiejtésével nemvolt baj
Mindenki ugyan úgy ejtette ki őket, (bár a "Narutot" néha másképp mondta 1-1ember) szóval ez pozitívum