24 nov 16, 06:30:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shipuuden Szinkron  (Megtekintve 146867 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kiiro
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Perverz papnő =D

« Válasz #225 Dátum: 09 aug 23, 09:16:46 »

Kiiro:

Te próbálkoztál (bár nem tudom, ki voltál Nevet), meg én is (csak az még ebben nincs benne), meg Naruto és Sasuke és Sakura hangja is... de a többi tényleg elég papír szagú. Szomorú

Chakra, Én Sakura hangja voltam.  Nevet
Egyébként, ha minden jól megy, a recsegéseket az audacity zajszűrőjével ki lehet szűrni,még ha nem is teljes mértékben( minimális torzulás lehetséges, de csak nagyon minimális). Meg a háttérzenéket szintén az audacityvel megpróbálom halkabbra venni, hogy ha beszéd alatt mennek, a beszédet halljuk jobban.  Nevet De ezt már mondtam drogba-nak (már ha megkapta az msn üzimet ikszdé ), és csak az ő válaszára várok. Na meg arra,hogy folytatjuk-e. Én mindenesetre az Igen-re szavazok. Szeretném még tovább hangomat adni Sakurának, és hallani a többi szereplő hangját is. ^^ Pirul

UI.:Jah, és szerintem jó ötlet Chakrától, hogy egységes hangerőre hozzuk az egészet.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 09:27:34 írta Kiiro » Naplózva

Zsombee-kun
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Saját szemem!:o

« Válasz #226 Dátum: 09 aug 23, 10:44:05 »

Lehet nemjó helyre írom,de már megjelent 4 shippuuden rész angol szinkronnal.tudom ez nemsok embernek okoz örömet de enkem nagyon is Nevet Nevet
1rész: http://dubhappy.com/naruto-shippuden-episode-1-english-dub/
Naplózva

Kedvenc Sasuke idézeteim:] :
\"I am an Avenger!\"
\"I more special than you!\"

Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
drogba88
Gennin
*

NEM AZ ÉN AVATAROM!

« Válasz #227 Dátum: 09 aug 23, 10:58:13 »

Lehet nemjó helyre írom,de már megjelent 4 shippuuden rész angol szinkronnal.tudom ez nemsok embernek okoz örömet de enkem nagyon is Nevet Nevet
1rész: http://dubhappy.com/naruto-shippuden-episode-1-english-dub/

Na látod ez profi studióba készült hallatszik is rajta de a hangokat itt se találták el.

A többieknek írom hogy nem sértődtem meg tudom hogy én kértem véleményt meg nem a legjobb meg a hangok is recsegnek meg nem mindenki illik a karakterhez de mindent megteszek hogy jó legyen.

Chakra segítségét elfogadom jó lenne ha kiszürnéd a hangokat , és ha nem akarod hogy a hangod benne legyen nyugodtan szolj nem sértődök meg nem kötelezek senkit arra hogy benne legyen ez azért fanszinkron hogy megpróbáljuk.

Továbbá is vároma jelentkezőket rengeteg hang van még (PL: Homok nindzsák) MSN em:drogbachelsea@windowslive.com

A jelenlegi szereplőket meg várnám MSN en mert lenne 1 kis kérvényem és küldeném a szövegkönyvet is.

És szeretnék minden Naruto-Kun.hu-s fórumozót megkérni aki ért a Golwave programhoz vagy valamivel kitudná szedni CSAK a japán hangot jelentkezen mert én erre nemvagyok képes.

Előre is köszönöm.
Naplózva

|
SAJÁT SIGEK

Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor:

MSN:drogbachelsea@windowslive.com
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
*

Saját szemem!:o

« Válasz #228 Dátum: 09 aug 23, 11:12:45 »

Olyan program nekem is kéne^^
Bár én zenékből venném ki szivesen a szöveget.
Jah és a Itachi vagy kankurou vagy deidara hangját szivesen elválalnám ha még lehet!:D
Naplózva

Kedvenc Sasuke idézeteim:] :
\"I am an Avenger!\"
\"I more special than you!\"

Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #229 Dátum: 09 aug 23, 11:15:52 »

Szerintem olyan lett, amilyenre számítani lehetett. Mint minden más fanszinkron.
A Part 2-ben szinte nincs olyan jelenet, amiben meg lehet érteni, hogy mit mondanak a szereplők-->iszonyatosan halk.
A hangidőzítés is nagyon el van csúszva.(Pedig direkt úgy vettem fel a saját hangokat, hogy közben ment lenémítva az epizód.-.-")
Most komolyan, amennyi ideig "készült" ez a 2 rész, 5x jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. És ha erre jönnének a sablon beszólások, mint pölö: CSinájjáá' jobbat!
Hát őszintén szólva, bátran kijelentem: Tudnék jobbat csinálni.

Szerintem nem lenne fényes jövője ennek a projektnek, bocsi. Neeem
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #230 Dátum: 09 aug 23, 11:24:11 »

Hmm... hát tényleg nem lett a legjobb. Eléggé zavóak voltak azok is hogy néha csak tátogott a szereplő és jóval utána jött a hang! Viszont elhiszem hogy hatalmas munka volt de legközelebb próbálj jobban ugyelni a felsorolt hibákra  Mosolyog
Naplózva

drogba88
Gennin
*

NEM AZ ÉN AVATAROM!

« Válasz #231 Dátum: 09 aug 23, 14:24:26 »

Szerintem olyan lett, amilyenre számítani lehetett. Mint minden más fanszinkron.
A Part 2-ben szinte nincs olyan jelenet, amiben meg lehet érteni, hogy mit mondanak a szereplők-->iszonyatosan halk.
A hangidőzítés is nagyon el van csúszva.(Pedig direkt úgy vettem fel a saját hangokat, hogy közben ment lenémítva az epizód.-.-")
Most komolyan, amennyi ideig "készült" ez a 2 rész, 5x jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. És ha erre jönnének a sablon beszólások, mint pölö: CSinájjáá' jobbat!
Hát őszintén szólva, bátran kijelentem: Tudnék jobbat csinálni.

Szerintem nem lenne fényes jövője ennek a projektnek, bocsi. Neeem

Semmi baj Dani én nem harakszok Ugyan az tudom mondani mint Chakranak modntam. Ha nem akarjatok hogy ilyen rosz Szinkronba benne legyen a hangod egy PV vagy MSN vagy akár itt nyilvásosan is írhatod hogy bocs kiszálunk.
Tudom neked ez óriási égés hogy ilyenbe raktad bele a hangodat mert neked ottvan 1 AÉ-lette, Ezt nem cikizésből mondtam de Penke Bence is aztmonda nekem adja a hangjá ha jó lesz az első rész. NEki tetszet vszínű lesz neki is szerepe tanulgatoma Goldwavet hátha kihzok vmit mdnent beleadok a kövi részbde de kérelk aki ki akar lépni most szoljon mert nem akarom ha cska kiiroval és chakraval kedzenék bele a 2. részbe!
Naplózva

|
SAJÁT SIGEK

Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor:

MSN:drogbachelsea@windowslive.com
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #232 Dátum: 09 aug 23, 15:06:10 »

Szerintem ahhoz képest hogy fanszinkron egész jó lett. Ennél sokkalta rosszabbra számítottam. Persze, egyáltalán nem éri el egy hivatalos szinkron szintjét, ahhoz képest borzalmas.
Az elején Sasuke hangja tetszett, ha nagyobb átélés lett volna benne és a képen látható szájmozgáshoz igazodott volna a hang is, akkor ott vertem volna a popómat a földhöz.
Egyébként ha szeretnétek folytatni, akkor folytassátok, ha nem akkor nem. Mindenki azt csinál a szabadidejében amit akar ^^ ... aztán hátha alakulgat ez még kacsint
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #233 Dátum: 09 aug 23, 15:15:51 »

most beszéltem drogbával mostantól én vgyok konohamaru
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #234 Dátum: 09 aug 24, 01:16:26 »

Hát most mit is mondjak? Gondolkozik nem volt rossz de nem is volt a legjobb, egy kicsit több beleélés kellet volna meg a többi apróságon kellet volna még javítani amit már előttem felsoroltak, persze nem azt várja el az ember hogy olyan minőségű legyen mint egy rendes tv-s szinkron de sztem ennél ti többre vagytok képesek, csak kicsit oda kell figyelni és persze nem ártana gyakorolni. Mondjuk az is igaz hogy ez még csak az első rész itt mindenki megnézhette hogy mennyit is tudot körübelül kihozni magatokból de mint mondtam ti ennél többre is képesek vagytok(legalábbis annyira  biztos hogy egy normális fanszinkront össze tudjatok hozzni smirksweat), csak orvoslni kell ezeket a hibákat és akkor már sokal élvezetesebb lesz, és jöjjön át a nézönek az hogy ti ebbe maximálisan beleélitek magatokat mert ez tényleg csak "lapról olvasás" szintű beleélés, na csak ennyit akartam sok szerencsét a továbbiakhoz. Kúl
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 01:17:51 írta Pein95 » Naplózva
Esztii
VIP

« Válasz #235 Dátum: 09 aug 24, 10:14:16 »

Nos, véleményem szerint Naruto és Sasuke hangja illik a karakterekhez, Sakuráé sem rossz. A Kyuubi hangja az tök jó volt Nevet Igazából, ahogy a többiek is írták, avval volt nekem is a problémám, hogy időnként a zene hangosabb volt, mint a szinkron és nem értettem semmit. Különben meg ha jól megcsináljátok, sokkal igényesebb lehet, mint az Animaxos, vagy a Jetixes. Szívesen adnám a hangomat, de nem nagyon illene a szereplőkhöz véleményem szerint xD és segítenék is, de nem értek semmilyen zenés programhoz sem  Hümm-hümm >.<# szerintem érdemes lenne folytatni és akinek nem tetszik, az ne nézze meg Nyelvesít
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #236 Dátum: 09 aug 24, 10:30:44 »

Én is végignéztem és nekem is tetszett.  Mosolyog
Szerintem alapvetően mindegyik szereplő hangja jó volt, Narutonál azok a nyögések nem tetszettek annyira, de nem volt halálos.  Nevet A beleélést meg gyakorolni kell, nem vagytok profik szóval senki nem várhatja el, hogy azonnal olyan legyen mintha hivatásos szinkronszínészek lennétek. Meg különben is ajándék lónak ne nézd a fogát.  Nevet
A zene tényleg néha kicsit elnyomta a hangokat, de igazából szerintem ez az eredetiben is így volt, mert emlékszem, hogy ott is állandóan halkítgattam meg hangosítgattam, amikor először néztem. Úgyhogy ez annyira nem a ti hibátok szerintem, de nem értek a technikai háttérhez, úgyhogy erről annyit nem beszélek inkább.  Nevet
Az tök jó volt, hogy a végén bemondtátok, hogy ki kinek a hangja, mert az openingnél pont gondoltam, hogy kár, hogy nincs benne.
Nekem Konohamaru hangja tetszett a legjobban. rondar hangja szerintem Itachinak jobb volt, mint Sasukének. De ez nem oltás akar lenni vagy ilyesmi csak így éreztem. A többieké teljesen oké volt, Jiraiya-ról még nem tudok nyilatkozni, mert egy mondat alapján nem igazán lehet leszűrni semmit.
A feliratot nem lehet kivenni alóla? Mert az a rossz, hogy ha ott van akkor az ember önkéntelenül is olvassa és arra gondol, hogy ez meg ez nem egészen így hangzott el magyarul.
Na átmegyek a szavazós topic-ba is.  Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #237 Dátum: 09 aug 24, 13:16:46 »

Drogba:

Sevanna ötletét, miszerint jobb lenne RAW-ba szinkronizálni, én is támogatom.
RAW-ot szívesen kerítek, nem nagy cucc.
A részleteket MSN-en.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #238 Dátum: 09 aug 24, 13:48:21 »

Jah, igen, azt kihagytam, hogy a nevem még mindig nem "Dantecéé".xD
Hanem: Dant-C-->Dantszíí-->Danci Nevet  (nem tehetek róla, rámragadtxD)
És Iruka meg Kotetsu mellett én voltam Kyuubi hangja is. (Ez lemaradt. smirksweat )
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #239 Dátum: 09 aug 24, 14:01:53 »

Az EAÉ-ben te voltál ugye Tobi itt meg a Kyubi. Profi vagy.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins