Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 19, 14:56:28 » |
|
Láttom már most sokan tervezitek hogy mentek a conra.Mindenbizonnyal énis eljutok oda és hálaisten vannak rokonaim Pesten 
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 19, 16:59:59 » |
|
De nektek tudja valaki listamrol a szamotokat ? Mert en oda azokat irtam le akit valakin keresztül elérek vagy mag van a szamuk  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 19, 17:02:01 » |
|
kronosz7: küldtem neked pü-t de nem válaszoltál. Nekem előnyöm van mert pesti vagyok, szal nem kell messzire mennem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 19, 17:19:32 » |
|
igen valaki tudja  és én is pesti vagyok ha valaki még nem tudná 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 19, 20:32:15 » |
|
Roka mar kivi vok hogy nezhetsz ki, végülis a sexy no jutsunal majd megtom  . Barna hajú, barna szemű leány  Csatolok egy képet, te kis kíváncsi  (Ekkor még hosszabb hajam volt.) Remélem, most elégedett vagy  Ja, és én is pesti vagyok  Rákoskersztúri  (A kép kicsit idióta, mert kicsinyítenem kellett paintben a mérete miatt :-X Lehet, hogy egyszerűbb, ha megnézel iwiwen... :-X ) Jaj, de rossz a minősége... :o (Na, kivettem a képet... Majd belinkelek néhányat :  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 17:31:50 írta Róka »
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 19, 21:53:13 » |
|
Jo az bar nem tom mennyire tér el a valoasagtol xD, de igy mar fel foglak tudni ismerni, ha nem öltözöl be  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 19, 22:02:44 » |
|
nem kell sietni, messze van még a con  majd telószám mindenki kronoszhoz aztán a conon összegyűlünk egy kép erejéig  Róka ne szúrd már ki ilyen rossz képpel mások szemét, azonnal követelünk jobbat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 19, 22:05:25 » |
|
Ahh akkor majd azt akarod ho mindenkit en hivjak ? Me en max megcsörgetek mindenkit eggyessével és majd vissazhivnak me az sok píz lenne xD, mondjuk elöfizus vok de akkor is ;D. Esetleg ugy jo ho nalam megvan mindenki szama és majd a te telefonodrol felhivosgatom öket  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 19, 22:08:14 » |
|
ha a telefonomon múlik akkor nem fogunk találkozni mert sosincs rajta pénz xD keress egy gazdag gyereket, csak őt kell felhívni és utána majd az ő telefonjáról  egyébként mellesleg ha már így elkéregeted a számokat, egy listát is írhatnál hogy kik jönnek és elmondhatnád majd hogy hányszázan leszünk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 19, 22:14:55 » |
|
Irt Cart 1 listat de azon csak azok vannak akiket személyesen is ismer  , az 16 fö xD, szal kb 40 ember varhato  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 20, 07:28:31 » |
|
nem kell sietni, messze van még a con  majd telószám mindenki kronoszhoz aztán a conon összegyűlünk egy kép erejéig  Róka ne szúrd már ki ilyen rossz képpel mások szemét, azonnal követelünk jobbat  Jobb majd sokkal később lesz, talán a jövő héten, ha a barátnőm átküldi rólam a képeit  Különben is, ez a legjobb, amit találtam  A tel.számot most küldjem el PÜ-be, vagy rá ér akkortájt a dolog? ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 20, 09:48:31 írta Róka »
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 20, 14:41:48 » |
|
Igazábol ráér, de jobb lenne ha nem soka küldenetek el PÜ-ben a telszamokat hogy tudjak irni egy listat amiröl tudnam hogy kb mennyien is leszünk  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 20, 14:44:16 » |
|
elvileg én is megyek,  és még eldől beöltözök-e valakinek
|
|
|