kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 18, 22:22:12 » |
|
Azért levetkőzni nem fogok (Ez van 8) ) Bár volt egy csaj a tavaszi conon, aki megtette... (De a "lényeget" eltakarta ) Tényleg, mi, fórumozók, majd összefutunk véletlenül a conon? (Jó lenne...) Össze futhatunk, csak adja meg a számát az aki akar velem Cartal, Chakraval Atmoskal, Vanbastellel talalkozni, meg talan Balni, CountAdyn, ha nem kerüljük el egymast megint xD, ja meg asszem Sid is meg Tapion is ott lesz velünk .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 18, 22:34:10 » |
|
Megvan! Ha valaki kérdezi, hogy hova megyünk, és nem érti/nem akarjuk magyarázni, akkor azt kell válaszolni, hogy farsangozni vagy állarcosbálba. Pestiek! A Petőfi Csarnok környékén van valami tűrhető szálláslehetőség? Lehetőleg ne kollégium legyen. Hát én nem tudok egyről sem, mondjuk az is tény, hogy nem sűrűn szoktam a Petőfi Csarnokba menni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 18, 22:45:35 » |
|
Esetleg munkas szallo Chakra ? Nem tom az mennyibe lehet ;D.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 18, 22:50:22 » |
|
Hm...nekem sincs tippem...de az télleg nincs annyira messze tőle. Majd meglátjuk, megoldjuk nektek vhogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 18, 22:53:05 » |
|
Ritka nalatok estleg ? Csak 1 éjszaka xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 18, 22:53:54 » |
|
Sajna nem megy a dolog...szülők itthon lesznek, de ha nem, akkor majd feltétlen szólok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 18, 22:54:44 » |
|
xD, minednki iesmit mond, de sebaj nicns oan ho nem tudjuk megoldani, valahogy muszaj .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 18, 23:04:16 » |
|
Hát sajnálom, de majd igyekszem őket elküldeni vhova külföldre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 18, 23:06:59 » |
|
Na ok akkor ezt megbezseltük xD ( persze csak vicceek me, leginkabb Cart-ban bizok ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 19, 05:23:02 » |
|
na geyenlöre http://www.szallas.net/magyarorszag/Budapest.html enniy majd délután kikeresem a megfelelöt
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 19, 08:27:24 » |
|
Össze futhatunk, csak adja meg a számát az aki akar velem Cartal, Chakraval Atmoskal, Vanbastellel talalkozni, meg talan Balni, CountAdyn, ha nem kerüljük el egymast megint xD, ja meg asszem Sid is meg Tapion is ott lesz velünk . Én benne vagyok, akkor majd küldök egy PÜ-t. Ti mindkét napon mentek? Én szerintem csak szombaton, mert akkor tovább tudok maradni, mint vasárnap. (Valószínűleg lesznek velem mások, de majd akkor ingázom a két csapat között, vagy valami :gaara12: )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 19, 12:35:53 » |
|
Biztos megyek, valszeg be is öltözök. Én is szeretnék találkozni veletek, kíváncsi vagyok mindenkire :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 19, 12:39:23 » |
|
az avatarodnak öltözöl be?
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 19, 12:42:43 » |
|
nem, egy bleaches csoportból leszek valszeg Hinamori. De azért szép álmokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 19, 13:20:26 » |
|
Na akkor aki a telefon altali ötletembe benne van majd küldjön pm-et. Roka mar kivi vok hogy nezhetsz ki, végülis a sexy no jutsunal majd megtom . Balni nagyon durva az avatarod xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|