kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 17, 10:43:46 » |
|
Oks, akko majd még elválik, végülis okotoberig van még 1 kis idö...  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 17, 17:47:21 » |
|
Eddig úgy néz ki, hogy megyek, de ez még tényleg elég homályos... És igen, a szállás az tényleg egy jó kérdés. Minden (normális) lehetőség érdekel! 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 17, 18:54:55 » |
|
én is megyek mindenképp és bizonyos okokból viszek gépet is szal lehet képet csinálgatni a társaságról 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 18, 02:05:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 18, 02:07:16 » |
|
Figy 1 kérdés te hallotall/lattal mar olyan animecon-t ahol nem volt cosplay ? ;D Ja és a válasz, igen belehet  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 18, 02:11:03 » |
|
Még életemben nem voltam animecon-on eddig nem is terveztem ... így fogalmam sincs mi az a cosplay... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 18, 02:13:10 » |
|
Ja azaz a beöltözés amire gondoltal  , de elne feljtsetek elöre nevezni majd a honlapjukon, mert en is ugy szivtam meg a nyacon-t és jelmez nelkül kellet menni ;D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 18, 02:17:51 » |
|
A barátnőm csak simán a közfeltűnésre hajt, a díj nem számít neki...  Nekem meg fel kell őt vállalnom, ez a igazi barátság..  De azért megemlítem neki, köwszi a tanácsot!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 18, 10:49:02 » |
|
Még szép, hogy megyek  Lehet, hogy beöltözöm, de ez még nem biztos. Illetve nagyon is valószínű, csak attól függ, hogy a hajam addigra milyen hosszú lesz. (Most olyan, mint Sakuráé, de ha a conra sokkal hosszabb lesz (váll alá érő), akkor Naruto sexy no jutsu  ) (Azért remélem, értetettek belőle valamit... :gaara11: )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 19, 08:28:31 írta Róka »
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 18, 11:24:34 » |
|
Én értem és szurkolok hogy nőjön meg a hajad  , akkor foglak elöször latni és rögtön ruha nélkül xD..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 18, 20:16:21 » |
|
Én értem és szurkolok hogy nőjön meg a hajad  , akkor foglak elöször latni és rögtön ruha nélkül xD.. Azért levetkőzni nem fogok  (Ez van 8) ) Bár volt egy csaj a tavaszi conon, aki megtette... (De a "lényeget"  eltakarta  ) Tényleg, mi, fórumozók, majd összefutunk véletlenül a conon?  (Jó lenne...)
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 18, 20:18:32 » |
|
Igen, én is ezt mondom, hogy jó lenne találkozni...mondjuk 40 emberrel kicsit nehézkes megszervezni, de megoldjuk 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 18, 20:21:42 » |
|
Ja, a cél érdekében bármit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 18, 20:56:08 » |
|
igenn összefuthatnánk...barátnöm aztmondta hogy ö is akar velemjönni  mondtam neki h lehet nem fog tecceni tegnap lött is néztük hugommal a cosplayes képeket erre ömi ez farsang?:DDD de igen szivsen találkozok bárkivel
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 18, 22:22:03 » |
|
Megvan! Ha valaki kérdezi, hogy hova megyünk, és nem érti/nem akarjuk magyarázni, akkor azt kell válaszolni, hogy farsangozni vagy állarcosbálba.  Pestiek! A Petőfi Csarnok környékén van valami tűrhető szálláslehetőség? Lehetőleg ne kollégium legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|