24 nov 16, 14:40:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Danzou  (Megtekintve 63132 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nucklear
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #90 Dátum: 09 aug 11, 10:16:58 »

De valószínüleg nem tudja olyan profin használni a sharingant mint egy igazi Uchiha, hisz Kakashi is kidől egy hétre miután a Mangekyot Használja....Erről jut eszembe ha Kakashi képes volt valahogy fölébreszteni a mangekyot úgy hogy nem uchiha,akkor lehet hogy Danzou is meg tudta tenni!
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #91 Dátum: 09 aug 16, 20:53:58 »

Igen, de Kakashinak meghalt talán Rin. Ezért tudja feléleszteni. Danzounál ez fizikai képtelenség, ha nem szeretsz senkit, nem tudod elvesziteni sem ikszdé amugy a kis nyomorék h ha használni is tudná azt a begyulladt MS-ét, biztos nem 7 napot pihenne.

Naplózva

Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #92 Dátum: 09 aug 16, 21:51:47 »

Igen, de Kakashinak meghalt talán Rin. Ezért tudja feléleszteni. Danzounál ez fizikai képtelenség, ha nem szeretsz senkit, nem tudod elvesziteni sem ikszdé amugy a kis nyomorék h ha használni is tudná azt a begyulladt MS-ét, biztos nem 7 napot pihenne.

Hát nem hiszem hogy olyan csicska lenne a csávó máskülönben kicsinálta volna már a 3. is. +nem ő vezetné az ANBU gyökeret.Kiváncsi vagyok már rohadtul mit tud  Mosolyog
Naplózva

Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #93 Dátum: 09 aug 16, 22:04:50 »

Hát amúgy Danzou szemére a szarkavaráson meg a Uciha klán kiírtása kívül nem lehet mit a szemére vetni,és a klán írtás se csak az Ő felelösége hanem a tanácsosoké meg a 3.-é is.És bizonyos szempontból ez nemzetbiztonsági ügy is volt akkor.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #94 Dátum: 09 aug 16, 22:14:33 »

Ne védjed őt. Egy hatalom éhes kis ***. Megölt egy embert, elvette a Sharinganja-t, kiirtotatott  egy klánt, elüldte a falu adatait orochimarunak, amikor konohát megtámadta a homok sehol se volt, most meg genjutsut használ mifunén. Szerinted ez hány év börtön?
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 22:15:20 írta Renningan » Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #95 Dátum: 09 aug 16, 22:24:27 »

Azt az embert Itachi ölte meg,és most nem kérek fanfic jellegű dolgokat,hogy itachi biztos csak végignézte.

A klános dolog közel sem biztos,ugye madara és a hazuságai.
Azt sem tudhatod hogy genjutsuzta-e a vasországos palit,vagy tényleg úgy gondolta-e,mert elég ész érveket felhozott.

Ha az baj lett volna,hogy nem jön elő a homok ellen,akkor már megkapta volna a fizetségét,de nem úgy tűnik mintha nagyon érdekelte volna a vezetőséget.

A többi dolga pedig egyenlőre úgy tűnik titokban van,szóval szerintem nincs miért bezárják.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 01:39:56 írta con » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #96 Dátum: 09 aug 16, 22:26:16 »

a hokage választáson viszont biztosan genjutsuzott. ez tény, és az a legkevesebb, hogy ha ez kiderül, akkor leváltják.
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #97 Dátum: 09 aug 16, 22:32:04 »

Hát azt sem tudhatjuk biztosan,bár van rá esély,de ha nem tudják rábizonyítani,akkor szerintem nem váltják le!(mondjuk a végén úgyis lefogják,mivel ugye gonosz) Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 22:35:52 írta con » Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #98 Dátum: 09 aug 16, 22:41:44 »

Ne védjed őt. Egy hatalom éhes kis ***. Megölt egy embert, elvette a Sharinganja-t, kiirtotatott  egy klánt, elüldte a falu adatait orochimarunak, amikor konohát megtámadta a homok sehol se volt, most meg genjutsut használ mifunén. Szerinted ez hány év börtön?

A klános dolog nagyon frankón el van magyarázva a mangába,nézd meg.A szemeket meg folyamatosan lopkodják egymástól a Ninják,az adatokat Saial csak azért küldte el hogy beférkőzhessen Orohoz és kinyírathassa Sasukét,a homok meg Pein támadására már nem tudok mit mondani  de az is max erkölcsileg bűn,hogy az érdekei miatt hagyta dúlni a falut, és a Genjutsus is erkölcsileg aggályos.Itt nem lehet kijelenteni kerek-perec hogy valaki gonosz,csak másképpen érvényesíti a célját(Minden erkölcsi határt túllépve is) Sztem Danzou egy Konohai nacionalista,aki minden áron a faluból az 1. számu hatalmat akar csinálni,mert hibásnak gondolja az 1. pacifizmusát,úgy gondolja hogy minden rosszért ez a felelős mert amikor az 1.-nél Voltak a bijuk Madarával közösen legyalulhatták volna az egész Ninja világot és "rend"lenne.Ezzel most nem Danzout akarom védeni csak meg kell vizsgálni a dolgokat a másik szemszögböl is.
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 09 aug 16, 22:48:12 »

Na igen,ebben tökéletesen egyet értek,és lehet hogy a való világban nem lehetne kijelenteni hogy gonosz,de ugye mivel naruto itt a lényeg,és az ő útja lesz a jó,danzout pedig egészen más célok vezérlik,amik a narutoéval ellentétesek,negatívnak állítják be.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 22:57:45 írta con » Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #100 Dátum: 09 aug 16, 23:01:34 »

Na igen,ebben tökéletesen egyet értek,és lehet hogy a való világban nem lehetne kijelenteni hogy gonosz,de ugye mivel naruto itt a lényeg,és az ő útja lesz a jó,danzout pedig egészen más célok vezérlik,ami a narutoéval ellentétes,elég negatív szereplőnek állítja be!

Nyilván,negatív én is így gondolom,De semmi képpen se gonosz(Mármint az eddigi cselekedetei alapján)Amúgy szerintem Kishi Danzou karakterét Tojo Hideki Japán tábornokról és miniszterelnökről mintázta,ő is teljes szívvel szerette a hzáját,mindent megtett volna érte ugyanakkor hihetetlen disznóságokat művelt,amit nem célom kifejteni  mert nem idevaló de akit érdekel és tud angolul megnézheti itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_T%C5%8Dj%C5%8D meglepő hasonlóságok vehetőek észre.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 23:02:25 írta Nucklear » Naplózva

Nayu
Chuunin
*

« Válasz #101 Dátum: 09 aug 17, 08:57:00 »

Írtok itt mindenfélét Danzouról... Danzou hatalommániás (nem elégszik meg Konohával, már a ninjaszövetség is kell neki, magyarán az egész világ), és kiirt(at)ott egy teljes klánt. És kitudja milyen disznóságok vannak még a számláján...Ezenkívül gondolkozás nélkül gyilkolja le az embereket, akik az útjába kerülnek. Testőreit + néhány (?) gyökeret átokpecséttel látta el, ezzel örökre (?) megpecsételve sorsukat, és feltétlen hűségre kárhoztatva őket.
Hogy tudjátok kijelenteni rá, hogy nincs benne gonoszság? Ha benne nincs, akkor egyik szereplőben sincs a mangában. Egyértelműen ő az egyik negatív szereplő.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 08:59:01 írta Muriel » Naplózva
Takashi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #102 Dátum: 09 aug 17, 09:46:23 »

Ja visszatérve a pecsétekre , ugye Saival is csinált valamit , hogy ne tudjon beszélni a terveiről , és talána a múltjáról sem . Sai olyasmit mondott ,hogy akkor leblokkol és nem tud beszélni , vagy valami ilyesmi volt ha jól emlékszem : és akkor sem a gonoszság számlájára irható ugye....
Naplózva
Nayu
Chuunin
*

« Válasz #103 Dátum: 09 aug 17, 11:26:42 »

Takashi, Danzou ezt meg szépen ki is használhatja, hogy a konohaiak háta mögött arra használja fel a gyökereket, amire akarja..
Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #104 Dátum: 09 aug 17, 11:32:39 »

Én nem azt mondtam hogy nem negatív szereplő,pusztán azt hogy nem gonosz.Nincs gonosz szereplő az egész mangába én úgy gondolom,csak negatív.És igen hatalommániás ezt nem is vitattam mint azt se hogy disznóságokat szokott művelni.De pl a gyökereket (még) nem vetette be konoha ellen pedig most megtehette volna hogy kinyíratja a táncsosokat meg Tsunadét meg aki az utjába áll.Mégegyszer kijelentem hogy én is negatív szereplőnek tartom Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins