24 nov 24, 15:01:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Danzou  (Megtekintve 63399 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
MiNamikaze
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #60 Dátum: 09 júl 17, 15:40:18 »

nem hiszem h csak látszat az h sérült a keze, mert akkor mért mondta, h kabuto segithetne neki a rendbehozásában
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #61 Dátum: 09 júl 17, 15:44:42 »

Inkább a karja lehet sérült, nem a keze, a kézfe je szerencséjére működik. EGy ninjának elég nagy szívás, ha nem.
Talán ti is észrevettétek, ahol kézjeleket formáz, lánti is lehet, hogy van valami szerkezet, vagy fémtárgy a csuklóján, ez nyilván nem csak egy karkötő.
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #62 Dátum: 09 júl 17, 15:49:17 »

bocs a bekötözött karjára gondoltam Hümm-hümm, a kezén az ujjai már nincsenek is bekötve ha jol emlékszem, tehát az biztosan ép...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #63 Dátum: 09 júl 17, 15:56:22 »

Ez az, akkor meg miért lenne kérdés, tudja-e használni, tud-e kézjeleket formázi, és miért lepődtek meg úgy azon sokan, hogy képes rá? Miért utalna ez arra, hogy Danzou igzazábóln em sérült?
Persze, az is igaz, hogy a jobb karja váltól lefelé teljesen béna is lehetett volna, de erre nem utalt semmi.
Szeritnem az a fémcucc lesz még érdekes, valami rejtett fegyver lehet, avgy az, meg egy pár hasonló tartja össze a karját?
Naplózva
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #64 Dátum: 09 júl 18, 10:22:55 »

Csak azt vegyétek hogyha valakinek eltörött az orsócsontja vagy a válla akkor azoknak általában úgy van a kezük mint danzou -nak , de attól még  tudja használni a kézfejét .Persze gondolom nála valamilyen komolyabb sérülés van a felkarjában (de szerintem nyugodtan tudja használni a kézfejét) , nem biztos hogy ez csak egy álca , hogy ő milyen gyenge .
Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #65 Dátum: 09 júl 18, 21:23:16 »

Szöget ütött a fejembe egy fogas kérdés: Mi van, ha Danzou is elérte a Sharingannal a Mangekyou szintet. Az mekkora szívás lenne Sasukénak... Megmássza a fagyos hegyeket, nagy nehézségek árán átverekszi magát a szamurájokon, a kísérőkön, hogy megölje őt, erre kiderülne, hogy a pa*mocskos a pofám*k is van Mangekyou Sharinganja, és még kicsit rutinosabb is vele, mint Sasuke.

SZERKESZTÉS: Egyáltalán nem mocskos az én kicsi szám, de a rendszer banolja a papi szót részes határozói formában. (Papi + nak.) Modikat kérem ezt figyelembe venni. smirksweat Amúgy jó kis trükk, így még nem jártam ezen a fórumon... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 18, 21:32:08 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #66 Dátum: 09 júl 20, 14:00:05 »

Hát arra csak annyit tudok mondani hogy sasukénak akkor szar van a palacsintában . Am Danzou most hogy kinyírta azokat a ninjákat akik rátámadtak ?? Elég könnyen ment neki , ugyhogy most sasuke meint egy nagy csatába készülődik .
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #67 Dátum: 09 júl 20, 18:58:47 »

hát sztem ha most ott télleg mindenki összetalálkozik, és eljön a partytime, akkor naruto ott nem naon fog hagyni se raikagét se danzout sasukét zuzni, me h világi spanok...mármint naruto részéről a másik oldal meg a story szempontjábol tök mind1 >.<#
magyarul van rá esély, h ott nem is kell danzounak harcolnia
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 19:00:44 írta MiNamikaze » Naplózva
Takashi
Gennin
*

« Válasz #68 Dátum: 09 aug 07, 12:06:00 »

Már irtam  Ki lehet Tobi topicba is , de ez nem állítás amnit irok , csak tudjátok Inari nevelöapjának , volt egy x vágás az állán és Danzounak is van ez csak véletlen egybeesés? Gondolkozik Technikai KO Nevet
Naplózva
Saleen S281
Chuunin
*

...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--

« Válasz #69 Dátum: 09 aug 07, 12:11:27 »

szerintem véletlen egybeesés. Kaiza 30 éves és már meghalt. Danzou pedig 72.
Naplózva
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #70 Dátum: 09 aug 07, 20:26:51 »

a mangában mondja az a byekuganos srác h danzou lehet h=shisui
Naplózva
Kageko
Akadémiai tanár
*

« Válasz #71 Dátum: 09 aug 07, 20:29:24 »

Azt mondja h. a jobb szemében és kezében látja Shisui chakráját, de mind1... Nevet Nevet Nevet
És h. lehet h. ő írányította a Mizukaget... Nevet
Naplózva
Takashi
Gennin
*

« Válasz #72 Dátum: 09 aug 07, 20:32:01 »

Danzou az Uchihától nem csak a sharingant szerezte? Gondolkozik A keze azt is szerezte... Gondolkozik
Naplózva
Saruwatari Kumiko
Chuunin
*

Az örök newbie ^^

« Válasz #73 Dátum: 09 aug 07, 20:33:04 »

a mangában mondja az a byekuganos srác h danzou lehet h=shisui

Nem tudom, te mit olvasol, de valamit félreértelmeztél. Nem azt mondja hogy ő Shisui, hanem hogy a jobb kezében ugyanolyan a chakra, mint Shisui-nek, szóval Danzou szeme Shisui-től származik.
Amúgy is tök logikátlan, Shisui egy Uchiha, aki amúgy nem sokkal volt idősebb Itachinál (Danzou sokkal idősebb), mellesleg meghalt, Itachi volt a gyanusított miatta, remember? Mosolyog
Naplózva

"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy."
#1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
Saruwatari Kumiko
Chuunin
*

Az örök newbie ^^

« Válasz #74 Dátum: 09 aug 07, 20:38:23 »

Nem hiszem, ahhoz túl jó negatív szereplő. És a jó negatív szereplők mindig sokáig maradnak, pl. Orochimaru.
A nem annyira jók meg hamar eltűnnek a süllyesztőben, mint pl. Zabuza, Kimimaro... Nem voltak elég agyafúrtak, és céltudatosak, ezekkel nem lehet sokáig vinni a sztorit, de egy Danzou elég féreg ahhoz, hogy a végsőkig rakocátlankodjon, és az sokáig eltarthat. Nem hülye, így sokáig lehetne szerepeltetni. Majd meglássuk meddig húzza Nevet

Moderátor, Chakra:
Nem dupla hozzászólás, csak töröltem közüle.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 08, 20:50:41 írta Chakra » Naplózva

"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy."
#1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins