Animecrazy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 13 jan 11, 21:54:18 » |
|
Sziasztok! Nézem a kyou kara maou-t, de az 58.résztől egy elképesztően borzalmas angol szinkron van, és meg szeretném kérdezni, hogy onnantól végig angolul vannak a részek? Valamint ha igen, akkor lenne-e vevő valaki arra, hogy ha megszerzem a japán szinkronos részeket angol felirattal, akkor lefordítja magyar feliratúra? Én személy szerint nagyon örülnék neki, de ha nem lehet akkor azt is el tudom fogadni.
U.i.: ezt Duma9 topicba is írtam/kérdeztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #121 Dátum: 13 jan 11, 22:15:13 » |
|
Ööö... Tudod, hogy a "Naruto-Kun Csoport Projektek"-be írtál?^^"" Fordítjuk az animét, az oldalon találsz hozzá feliratot meg feliratos videót is angol-japán hanggal, angol-magyar felirattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Animecrazy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 13 jan 12, 09:50:54 » |
|
Ja, értem, akkor ezek szerint indán van csak angol szinkronnal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #123 Dátum: 13 jan 12, 10:22:22 » |
|
Úgy tűnik, igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LuckyAndrea
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 13 márc 01, 18:57:11 » |
|
Sziasztok! Még a legelején elkezdtem nézni a KKM-t, aztán félbemaradtam vele. Pár napja szerettem volna folytatni, de nem találom a letöltést az oldalon.A befejezett évadoknál sem találtam. És a torrent trackerről a 62. résztől sehogy se indul el a letöltés. Valaki tud ebben segíteni? Köszike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kroland18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 13 máj 22, 09:39:01 » |
|
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy lesz folytatása a Kyou Kara Maou-nak azért kérdem mert az indán csak 83. részig van fent és nem tom hogy mi a helyzet az animével. A válaszért hálás köszönet előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #126 Dátum: 13 máj 23, 08:39:38 » |
|
Igen, lesz, a vizsgaidőszak után^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kroland18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 13 máj 23, 14:32:44 » |
|
Köszi szépen a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kroland18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 13 júl 16, 15:28:26 » |
|
Bocsi hogy megint irok de lenne egy olyan kérdésem hogy a vizsgaidőszaknak méngis mikor lesz vége azaz mikor lesz fent az indán a 84. rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #129 Dátum: 13 júl 17, 02:12:44 » |
|
A rész készülőfélben van, de biztos, hogy itt akartad megkérdezni, hogy indán mikor lesz fent? (Seriously megkérdezed a készítőktől, hogy mikor tesszük már fel, hogy valaki ellophassa és feltehesse máshová?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katja-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 13 szep 25, 18:46:12 » |
|
Először is köszönöm a 84.részhez a feliratot... viszont bajosan tudom megnézni, mivel még nincs hozzá videó... Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz? Vagy melyik videóhoz van időzítve a felirat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #131 Dátum: 14 feb 23, 21:35:54 » |
|
Először is köszönöm a 84.részhez a feliratot... viszont bajosan tudom megnézni, mivel még nincs hozzá videó... Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz? Vagy melyik videóhoz van időzítve a felirat?
Ugyanez a kérdésem Meghogy mikor várható új rész
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 14 feb 27, 23:38:07 » |
|
Valamikor még ebben az évezredben... Vagy legalábbis ha Nikol hazaért Japánból, biztos fojtatjuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #133 Dátum: 14 márc 12, 22:01:56 » |
|
Gabesz Aúcs.. Kár Egyik kedvenc Animém
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 14 ápr 04, 12:54:15 » |
|
Számíthatok rá, hogy valaki egyszer seed-elni fogja a 1-62-ig a részeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|