Nem a Tsukihime animére szokta a Tsukime rajongói tábor azt mondani, hogy "Nincsen Tsukihime anime"?
Na jó akkor magamra vállalom az ördög üdvédjének a szerepét és azt mondom, hogy akármennyire is elmarad a HF színvonala az UBW-hoz képest (Fate-től attól még szerintem lehet jobb is), kicsit talán akkor is igazságtalan, hogy csak az a route nem kap anime sorozatot. Habár ha jól megcsinálják a film(ek)et, akkor talán az is elfogadható lesz.
A HF rajongókkal szemben nyilván igazságtalan, de ennyi erővel a Fate rajongókkal szemben is, hiszen a 2006-s Fate nem volt tökéletes adaptációja az útnak, így joggal várhatták a rajongók az Ufotable változatát. Az UBW film pedig egy hatalmas váz volt az útról, ami össze lett csapva picivel több, mint másfél órában. Az UBW-ből lehet 2 szezonos animét csinálni, de a HF-ből nem igazán, így filmet kapott. Minden elfogultság nélkül, szerintem korrekt döntés született és a HF rajongók is örülhetnek.
Első hallásra annyira nem bejövős, mint a Zero első openingje, de majd meglátjuk a véglegeset
A Zero első openingjét nehéz felülmúlni. A másodikat viszont általában átpörgettem, így annál szerintem biztos jobb lesz. ^^"
A legjobb "Fate/" hősnő ever!
Ezt adom!
A Type-Moon 10 éves évfordulója alkalmából kiírt szavazáson 4. lett összetettben. Előtte csak Archer/EMIYA, Ryōgi Shiki és Saber végzett. Ha kivesszük Archert, akkor a 3. legnépszerűbb női karakter és a 2. legnépszerűbb női Fate széria karakter.
Kiváncsi leszek, hogy azzal a bizonyos jelenettel mit fognak kezdeni, mert, ha az belefért a zeroba, hogy a 7-8 éves kis Sakurát molesztálják a bogarak, akkor szerintem egy "erotikus" jelenetet is meg tudnak oldani szolidan.
Annyi még szerintem belefér. Amire inkább kíváncsi vagyok az Illya szemtelen, szívtelen viselkedése lesz. Azt vajon milyen hitelesen fogják bemutatni.