Stanislav
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 aug 30, 15:54:54 » |
|
Nem tudom, nekem az anime nagyon nem tetszett. És sajnáltam, hogy a VN-t utólag kezdtem el anime után olvasni, mert az első szálat úgymond teljesen láttam már... mivel a Fate arkot feldolgozták anime-ben. Így a többi szálat szép lassan meguntam. UBW-t még végigvittem, és baromira tetszett, de Heaven's Feel-hez már nem volt energiám.
Tényleg érdekes lesz, hogy hogy fogják azt egy movie-ba besűríteni.
Btw, ha tetszett ez a Type-Moon alkotás, akkor ajánlom a Tsukihime-t, mert szerintem ezerszer jobb. Aztán ott van még a Melty Blood is. (Tsukihime anime is jobban tetszett, csak kár, hogy rövid, így nagyon bele kellett sűríteni dolgokat, és egy csomó minden kimaradt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 szep 18, 17:20:25 » |
|
Huh, jó régen láttam ezt az animét, de mai napig nagy kedvenc Nem tudom, hogy miért nem kedvelitek Shiro-t nekem semmi bajom nem volt vele, főleg hogy ugyanaz a szinkronja mint Sasuke-nek Nekem a kedvenc szereplőim Archer, Gilgamesh és Asassin. Am én leginkább azt nem értettem, hogy elvileg az 5. szent grál háborút dolgozza fel az anime, h jól rémlik. Akkor hogy lehet, hogy nem ismerik egymást az előzőekből a Servantok, mert ugye mind a másik nemes illúzióját és nevét próbálja kitalálni. Vagy mindig más-más történelmi hősből lesznek a Servantok és nem mindig ugyanazok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 szep 18, 17:27:38 » |
|
Nem hiszem, hogy mindig másikból lenne. Lehet, hogy a kiválasztottól függ milyen szolgát idéz meg. Ami engem zavart soknak nem lehetett kikövetkeztetni milyen történelmi alakról is van szó. Archeről sem derül ki igaz ő sem emlékszik ráxDD. Íjász révén ö lehetett robin hoodxDD. Esetleg Tel VilmosxDDD. Érdekelt volna ő micsodaxDD.
Amúgy nekem is topos anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 szep 18, 17:39:25 » |
|
Amúgy voltak rá utalások, és elégszer ki lett vesézve itt is ki is volt ő valójában, úgyhogy remélem vicceltél. Igenis emlékszik rá, csak nem akarja elmondani, hogy ki is ő. Ha meg szeretnéd tudni akkor a, vidd végig a VN Unlimited Blade Works Routját b, várd meg, míg most ősszel megcsinálják animében c, olvasd el a spoilert Archer nem más, mint a hős a jövőből, kinek neve Emya Shiro.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 szep 18, 17:40:30 » |
|
Loooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll. Faxért van kiváncsi formám. Bazzzzzz neeeeeeeeeeee. Módosítani kell a tudatomxDD ezt nem akartam tudnixDD. Bakkerrr mekkora csattanó lett.
Harag utállakxDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 17:41:41 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 szep 18, 17:46:26 » |
|
Kár, hogy az anime-be erre nem térnek ki, így kb csak Archer kiléte nem derül ki egyértelműen... A többiről elmondják, hogy ki kicsoda. Am nemtom hogy vagytok vele, de engem főként a zenéje fogott meg. Pl az ami Gilgamesh-nél megy, de van még vagy 5-6 másik kedvenc is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 szep 18, 18:18:38 » |
|
Sztem erre elég sokat utaltak a "Stay Night" szálon is Már alaphangon az is feltűnő sztem h Archer ugyan úgy projectel mint Shiro , viszont arra nem emlékszek hogy az animeben a nyakában volt-e Rin ékköve, ha esetleg igen akkor +1 jel Deh egyébként Rider kilétére sem derült fény a stay night-ban, hmm...így jópár hónappal a vn után már abban sem vagyok biztos hogy az unlimited blade works-ben volt róla szó (bár ettől függetlenül tudom h ki volt ) Az meg h miért nem emlékeznek egymásra, asszem arról is szó volt a vn-ben hogy iszonyat ritka az hogy 1 servantot 2x is megidézzenek...tán Saberen kívül más példa erre nem is volt (bár lehet adnak vmi infot a Heaven's Feel-ben de fix h azt nem tolom végig )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 szep 19, 00:36:54 » |
|
Változnak a szólgák, itt az előző Szent Grál háborúban megidézett szerviensek: http://myanimelist.net/manga/3649/Fate/zero/charactersGill és Saber ( Arturia) mint tudjuk voltak az elüző ben is. Szal változnak, de akadnak visszatérők. --- Amúgy ti milyen servantokat tudnátok elképzelni az animében (történelmi vagy mitológiai figurák) pl Raider - Hannibal - elefántal biztos tarolna xD Berserker - William Walace - rettenthetetlen Caster - Abe no Seimei - aki látta a Shounen Omnijoujit annak gondolom nem kell bemutatni szal a 12 Mennyei Tábornokkal (12 szerviens isten /shikigami) egész ütőképes csapat. Archer - Robin Hood - a zőőd sityakja miatt Lancher - Leonidas "This is SPAARTAAAAA!!!" Saber - Tachibana Ginchiyo (a Samurai Varriors, vagy a Varriors Orochi játékból ismerős lehet) villámló kard *__* (Ha már Dart Vader nem lehet xD) Assassin - passz, nem tudok senkit se, de mondjuk valami ninja lenne jó erre a posztra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 szep 19, 09:37:18 » |
|
Az a gond h nem elég annyi h történelmi személy, valamilyen neves cucc is kéne mellé ami naggyá tette szal így nagyon nem jut hirtelen senki az eszembe (Pedig Dei-el meddig filóztunk erről is ). Gil valóban volt az előzőben, azonban ő is csak 1x lett megidézve ugyebár nem tűnt el az előző legvégén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 szep 19, 10:02:39 » |
|
Elég ha a monda körök egy egy hősét felsorolod. Már bőven van elég heroxDD. Sok sok hírösség van a mondákban. Kinizsi és Toldi is hősökxDD lehet őket is megidézik majdxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 szep 19, 11:21:40 » |
|
Képzelem Toldi Lencherként hadonászik a petrencésrúddal, Kinizsinek meg a malomkő a Noble Phantasmagoriája xD
S akkor már megvan az Assassin helyére is a jelöltem. Búvár Kund, Le tudna bukni a föld alá mintha víz lenne, a Noble Phantasmagóriaként meg megidézné az általa elsüllyesztett hajókat.
Vagy Lél akinek az NP-je az lenne, hogy Kürtjébe fújva holtakat idézne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 szep 19, 12:11:43 » |
|
Na megy ez ShiroXDDD. Csináljunk paródiát a fatestybőlxDD. Ki hagytad Zrinyit a vadkannalxDD. Olyan lenne mint Kenny a SP-ben mindig megöli egy vadkanxDDD.
Korda is lehetne szolgaxDD. Neki ott a paklixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 szep 19, 15:06:46 » |
|
Dobálná mint Gambit, elmehetne Archernek, csak az a gond hogy még él. xD szal halottak kellenek ide..
Jöhet még Bathory Erzsébet a vérfürdőjével, Hunyadi Mátyás, ő mondjuk át tudna változni bárkivé. Teleki Pál a vulkánnal, Széchényi a Lánchíddal, Margit (Manga) liliommal mérgezne, Petőfi a csatadallal, Emese a Turulal... kitermelünk mi 3 Grál Háborúra valót is. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 szep 19, 20:51:12 » |
|
Berserker-nek nekem is kapásból Toldi jutott eszembe a malomkővel xD Rider - Kiba Berserker - Naruto Saber - Sasuke Lancer - Hidan na jó viccet félretéve Berserker - Achilles Saber - Jeanne D'arc (hogy maradhasson lány ) Caster - Merlin Archer - Parisz Rider - Szent László Assassin - Mijamoto Muszasi Lancer - Bárhogy erőlködtem erre nem tudtam kitalálni Am szerintetek istenek is lehetnek Servantok? Mert pl Gilgamesh a wiki szerint isten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 szep 19, 21:01:48 » |
|
Elvileg Gilgamesh csak 2/3 részt isten...de ahogy elnéztem az ilyesmi nem nagy show a szent grál háborúban : Heracles is félisten, Cu Chulainn is valami hasonló. De ennyi erővel Enkidut is megidézhetné valaki, papír szerint ő legalább olyan táp mint Gil^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|