24 nov 17, 04:23:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fate/stay night  (Megtekintve 83578 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Stanislav
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 09 aug 30, 15:54:54 »

Nem tudom, nekem az anime nagyon nem tetszett. És sajnáltam, hogy a VN-t utólag kezdtem el anime után olvasni, mert az első szálat úgymond teljesen láttam már... mivel a Fate arkot feldolgozták anime-ben. Így a többi szálat szép lassan meguntam. UBW-t még végigvittem, és baromira tetszett, de Heaven's Feel-hez már nem volt energiám.

Tényleg érdekes lesz, hogy hogy fogják azt egy movie-ba besűríteni.

Btw, ha tetszett ez a Type-Moon alkotás, akkor ajánlom a Tsukihime-t, mert szerintem ezerszer jobb. Aztán ott van még a Melty Blood is. (Tsukihime anime is jobban tetszett, csak kár, hogy rövid, így nagyon bele kellett sűríteni dolgokat, és egy csomó minden kimaradt)
Naplózva

Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #46 Dátum: 09 szep 18, 17:20:25 »

Huh, jó régen láttam ezt az animét, de mai napig nagy kedvenc Mosolyog
Nem tudom, hogy miért nem kedvelitek Shiro-t Nevet nekem semmi bajom nem volt vele, főleg hogy ugyanaz a szinkronja mint Sasuke-nek Nevet
Nekem a kedvenc szereplőim Archer, Gilgamesh és Asassin.
Am én leginkább azt nem értettem, hogy elvileg az 5. szent grál háborút dolgozza fel az anime, h jól rémlik. Akkor hogy lehet, hogy nem ismerik egymást az előzőekből a Servantok, mert ugye mind a másik nemes illúzióját és nevét próbálja kitalálni. Vagy mindig más-más történelmi hősből lesznek a Servantok és nem mindig ugyanazok?
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #47 Dátum: 09 szep 18, 17:27:38 »

Nem hiszem, hogy mindig másikból lenne. Lehet, hogy a kiválasztottól függ milyen szolgát idéz meg.
Ami engem zavart soknak nem lehetett kikövetkeztetni milyen történelmi alakról is van szó. Archeről sem derül ki igaz ő sem emlékszik ráxDD.
Íjász révén ö lehetett robin hoodxDD. Esetleg Tel VilmosxDDD. Érdekelt volna ő micsodaxDD.

Amúgy nekem is topos anime.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #48 Dátum: 09 szep 18, 17:39:25 »

Amúgy voltak rá utalások, és elégszer ki lett vesézve itt is ki is volt ő valójában, úgyhogy remélem vicceltél. Nevet
Igenis emlékszik rá, csak nem akarja elmondani, hogy ki is ő. Ha meg szeretnéd tudni akkor
a, vidd végig a VN Unlimited Blade Works Routját
b, várd meg, míg most ősszel megcsinálják animében
c, olvasd el a spoilert Nevet Archer nem más, mint a hős a jövőből, kinek neve Emya Shiro. Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Hiei
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 09 szep 18, 17:40:30 »

Loooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll. Faxért van kiváncsi formám. Bazzzzzz neeeeeeeeeeee. Módosítani kell a tudatomxDD ezt  nem akartam tudnixDD. Bakkerrr mekkora csattanó lett.

Harag utállakxDDD
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 17:41:41 írta Hiei » Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #50 Dátum: 09 szep 18, 17:46:26 »

Kár, hogy az anime-be erre nem térnek ki, így kb csak Archer kiléte nem derül ki egyértelműen... A többiről elmondják, hogy ki kicsoda.
Am nemtom hogy vagytok vele, de engem főként a zenéje fogott meg. Pl az ami Gilgamesh-nél megy, de van még vagy 5-6 másik kedvenc is Nevet
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #51 Dátum: 09 szep 18, 18:18:38 »

Sztem erre elég sokat utaltak a "Stay Night" szálon is Nevet Már alaphangon az is feltűnő sztem h Archer ugyan úgy projectel mint Shiro Nevet , viszont arra nem emlékszek hogy az animeben a nyakában volt-e Rin ékköve, ha esetleg igen akkor +1 jel Nyelvesít Deh egyébként Rider kilétére sem derült fény a stay night-ban, hmm...így jópár hónappal a vn után már abban sem vagyok biztos hogy az unlimited blade works-ben volt róla szó (bár ettől függetlenül tudom h ki volt Nevet )
Az meg h miért nem emlékeznek egymásra, asszem arról is szó volt a vn-ben hogy iszonyat ritka az hogy 1 servantot 2x is megidézzenek...tán Saberen kívül más példa erre nem is volt (bár lehet adnak vmi infot a Heaven's Feel-ben de fix h azt nem tolom végig Nevet )
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #52 Dátum: 09 szep 19, 00:36:54 »

Változnak a szólgák, itt az előző Szent Grál háborúban megidézett szerviensek:
http://myanimelist.net/manga/3649/Fate/zero/characters

Gill és Saber (Arturia) mint tudjuk voltak az elüző ben is.

Szal változnak, de akadnak visszatérők.

---
Amúgy ti milyen servantokat tudnátok elképzelni az animében (történelmi vagy mitológiai figurák)

pl
Raider - Hannibal - elefántal biztos tarolna xD
Berserker - William Walace - rettenthetetlen
Caster - Abe no Seimei - aki látta a Shounen Omnijoujit annak gondolom nem kell bemutatni szal a 12 Mennyei Tábornokkal (12 szerviens isten /shikigami) egész ütőképes csapat.
Archer - Robin Hood - a zőőd sityakja miatt  Pojén
Lancher - Leonidas "This is SPAARTAAAAA!!!"
Saber - Tachibana Ginchiyo (a Samurai Varriors, vagy a Varriors Orochi játékból ismerős lehet) villámló kard *__*  (Ha már Dart Vader nem lehet xD)
Assassin - passz, nem tudok senkit se, de mondjuk valami ninja lenne jó erre a posztra.

Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #53 Dátum: 09 szep 19, 09:37:18 »

Az a gond h nem elég annyi h történelmi személy, valamilyen neves cucc is kéne mellé ami naggyá tette szal így nagyon nem jut hirtelen senki az eszembe Nyelvesít (Pedig Dei-el meddig filóztunk erről is Nevet ).
Gil valóban volt az előzőben, azonban ő is csak 1x lett megidézve ugyebár nem tűnt el az előző legvégén
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #54 Dátum: 09 szep 19, 10:02:39 »

Elég ha a monda körök egy egy hősét felsorolod. Már bőven van elég heroxDD.
Sok sok hírösség van a mondákban.
Kinizsi és Toldi is hősökxDD lehet őket is megidézik majdxDD.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #55 Dátum: 09 szep 19, 11:21:40 »

Képzelem Toldi Lencherként hadonászik a petrencésrúddal, Kinizsinek meg a malomkő a Noble Phantasmagoriája xD

S akkor már megvan az Assassin helyére is a jelöltem. Búvár Kund, Le tudna bukni a föld alá mintha víz lenne, a Noble Phantasmagóriaként meg megidézné az általa elsüllyesztett hajókat.

Vagy Lél akinek az NP-je az lenne, hogy Kürtjébe fújva holtakat idézne.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #56 Dátum: 09 szep 19, 12:11:43 »

Na megy ez ShiroXDDD. Csináljunk paródiát a fatestybőlxDD. Ki hagytad Zrinyit a vadkannalxDD. Olyan lenne mint Kenny a SP-ben mindig megöli egy vadkanxDDD.

Korda is lehetne szolgaxDD. Neki ott a paklixDD.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #57 Dátum: 09 szep 19, 15:06:46 »

Dobálná mint Gambit, elmehetne Archernek, csak az a gond hogy még él. xD szal halottak kellenek ide..

Jöhet még Bathory Erzsébet a vérfürdőjével, Hunyadi Mátyás, ő mondjuk át tudna változni bárkivé.
Teleki Pál a vulkánnal, Széchényi a Lánchíddal, Margit (Manga) liliommal mérgezne, Petőfi a csatadallal, Emese a Turulal... kitermelünk mi 3 Grál Háborúra valót is. xD

Naplózva

Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #58 Dátum: 09 szep 19, 20:51:12 »

Berserker-nek nekem is kapásból Toldi jutott eszembe a malomkővel xD
Rider - Kiba
Berserker - Naruto
Saber - Sasuke
Lancer - Hidan

na jó viccet félretéve Nevet
Berserker - Achilles
Saber - Jeanne D'arc (hogy maradhasson lány Nevet)
Caster - Merlin
Archer - Parisz
Rider - Szent László
Assassin - Mijamoto Muszasi
Lancer - Bárhogy erőlködtem erre nem tudtam kitalálni Nevet

Am szerintetek istenek is lehetnek Servantok? Mert pl Gilgamesh a wiki szerint isten Nevet
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #59 Dátum: 09 szep 19, 21:01:48 »

Elvileg Gilgamesh csak 2/3 részt isten...de ahogy elnéztem az ilyesmi nem nagy show a szent grál háborúban : Heracles is félisten, Cu Chulainn is valami hasonló.
De ennyi erővel Enkidut is megidézhetné valaki, papír szerint ő legalább olyan táp mint Gil^^
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins