Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 12 márc 19, 14:15:21 » |
|
őőőő miért nem játszol hack nélkül,könnyű módon?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 12 márc 19, 14:33:49 » |
|
Mert amikor végig viszed mind a 9 szintet kapsz 1 kapszulát nos én egyszer már végig vittem könnyűben de csak 1 selejtes xar ruhát kaptam és gondolom minél nehezebb annál jobb ruha lesz a kapszulában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 12 márc 20, 15:07:08 » |
|
Egy nap és kijön a season 3?*_______________* Valakik ha ráérnek, ki kéne próbálni az új dolgokat így együtt. Az tök jó lenne*--*
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 12 márc 20, 17:20:36 » |
|
jó ötlet.Mire gondoltál DM-re,TD-re,Arcade-ra vagy cheaser-re?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 12 márc 20, 18:15:54 » |
|
Kis felmérést szeretnék végezni, hogy lenne-e kedvetek hétvégén egy laza, közös játékhoz? Szerintem jó alkalom lenne az új fegyverek alaposabb kipróbálására, gyakorlásra, XP és PEN szerzésre (tehát farmolásra) valamint barátkozásra, na meg éles meccset is játszhatunk. Meg eszembe jutott, hogy esetleg lehetne csinálni egy új NKWT klánt.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 12 márc 20, 18:24:33 » |
|
Én benne vagyok de ez a klános dolog ... Ha csak Naruto-kun-os lesz nem lesz egy kicsit kevés tagunk? Vagy esetleg a Naruto-kunosok barátai is jöhetnének vagy ismeretlen magyarokat is felvennénk?xd Am ilyen hétvégi party lehetne gyakrabban is szerintem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 12 márc 20, 19:21:14 » |
|
én bent vok az eddigi klánban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 12 márc 20, 22:09:05 » |
|
Ijjaj belepróbálkoztam a melee dologba és kilencszer egymás után elvertek, mint burgonya a karalábét. De a azért a következő meccseken már sikerült egy döntetlen közelit kihoznom. Ettől függetlenül inkább meleet fogok játszani, ott legalább nem akkora probléma, hogy szaggat a kép. Mondjuk így is meg kell tanulnom előre gondolkozni 1-2 másodperccel. Vagy szerezni egy sharingan skillt Hétvégén ráérek, legalább lesz kin élezni a kardokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 12 márc 21, 07:01:50 » |
|
hát ha melle-hez sharingan kell,akkor nekem már mangekyu sharinganom-van néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 12 márc 21, 15:11:04 » |
|
És megy az Amaterasu is? -- De nem az, hanem, hogy videókari hiányában kicsit szaggat, meg néha nem reagál, mikor lenyomom az egér gombját, szal valami óriási hendikeppem van amit a bénaságom fűszerez. Az ikerpenge nem tudom mennyire számít jónak, de nekem nagyon tetszik. Meg ugye osztottak ilyen szalmakalapos tökfödőt, és játék közben tiszta olyan volt, mintha egy csomó Luffy rohangálna a pályákon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 12 márc 21, 15:31:03 » |
|
tedd fel szalmakalap mellé a counter sword-ot az tisztára olyan mint luffy gear 3rd-ben. Na kipróbáltam a katana és a sigma blade nevű új közelharci fegyvereket.Íme a véleményem Katana:Nagy esélyeket látok benne,egy amolyan kombináció a plasma és a twin blade között.Erős és nehezen célponton tartható.Nekem nem tűnik Spammer fegyónak,ezzel is lesz majd pro és rockie szint.Én alapból pro szinthez vagyok kötve,mivel a lap top-om lefagy az ultimate slash-től. Sigma blade:Ez amolyan cs + bat kombónak tűnik.Szóbal aki gyorsan rendezi a dolgokat és folyamatosan támadna annak csak ajánlom. Összegzés:bizonyos értelemben mind2-höz kellenek képességek,de nekem a katana jobban tetszik.A Bleach-esek észre fogják venni hogy meik két lélekölő kardról mintázták,vagy nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 21:01:49 írta Drahaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 12 márc 21, 22:20:48 » |
|
Katanával gondoltam kipróbálom a battoujutsut, erre lefagy a játék. ui hosszából ítélve ez inkább tachi, mint katana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 12 márc 24, 16:59:59 » |
|
Aki játszik még az felvenne friendbe ingame ha megkérem ? Csonthee a nevem. btw nem lesz valami a hétvégén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 12 márc 24, 21:13:51 » |
|
Felvettelek Am ezek az emberek nem normálisak ... Chaserben voltam én rajtam volt a sor és gyorsan kiütöttem a "jelzett" személyt meg még 4 társát és erre elkezdtek szavaztatni (kick) hogy mert hacker vok meg stb o.O Sikerült is nekik ... De hogy lehet valaki ennyire rossz akaratú ember? Ez valami embertelen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 08:18:12 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 12 márc 25, 08:49:20 » |
|
Engem azért dobnak ki folyton ugyan így, hogy hackolok, mert +6 SG-m van. Azt azért a picsáért nem nézi meg, hogy Shark, tehát AP, és ebből kifolyólag meg jön az AP stat. Sigmát még nem próbáltam, de a Katana nagyon ütős. PS-el és Katanával sikerült 26 ponttal a 3. helyre kerülnöm swordben úgy, hogy előtte (és mielőtt kicsit tréningeztek PS-el) egy embert nem tudtam magamtól megölni, de halál komolyan mondom.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|