24 nov 23, 08:20:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212024 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Leni-chan
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1425 Dátum: 12 márc 25, 14:37:09 »

Én mostanában inkább sword-ot használok és mivel a katanásokat azzal könnyen kiiktatom azt hiszik noob vagyok .__.
És elkezdtek velem hisztizni hogy miért ölöm meg őket meg hasonlók. Aztán azt mondták hogy ez nem éri.........erre öten támadtak rám egyszerre O_O egy másik gyerek rá is kérdezett hogy akkor ez érvényes volt?
uhh...........utálom a külföldieket xD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 21:19:35 írta Leni-chan » Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1426 Dátum: 12 márc 27, 20:18:06 »

én nekem csak az angolokkal.
Mert vagy lagger,vagy noob.Vannak nagypofájú spammerek és nagypofájú bal....-ok.
A románokkal csak néha van bajom.Volt már amikor egy román segítségével vertem bucira egy angol td-s duót. ikszdé
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1427 Dátum: 12 márc 30, 16:14:16 »

Hát ilyen nincs..........mikor nővérem megnézi a fórumot akkor van fent mindenki s4-en...............mikor visszakerülök már lejelentkezik mindenki Q________Q" ez nem éri xD
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1428 Dátum: 12 márc 30, 21:28:29 »

Nah kipróbáltam a katanát (jobb később mint soha) és eddig nagyon bejön Nyelvesít Végre egy fegyver aminek tényleg minden támadása használható.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1429 Dátum: 12 ápr 04, 16:48:39 »

egy kérdés:csak nekem nem indul az s4 a frissítés óta?
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1430 Dátum: 12 ápr 04, 17:37:57 »

Nekem tökéletesen elindul.

Ami nem tetszik ebben az Easter event dologban az az, hogy hiába jutok el pl. a mission 3-ig újra az 1-ről kell kezdenem ha elrontom.:/ Kicsit szívás. De legalább sok tojás jön egy meccs alatt, és még farm közben is lehet szerezni bőven.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1431 Dátum: 12 ápr 05, 13:05:29 »

oké,megtudtam csinálni.NA ennyit a nyálas dumáról.
egyedül daráltam az arcade-ot ikszdé.És ez az ami számít.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 20:43:16 írta Drahaka » Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1432 Dátum: 12 ápr 18, 12:24:42 »

Tegnap nosztalgiázásként felmentem s4-re. ikszdé Hát.....nem volt fent senki szóval le is jöttem mert nem volt kedvem játszani  smirksweat amúgy milyen tojásgyűjtés? o-o ^^"
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1433 Dátum: 12 ápr 18, 20:44:16 »

én ma felértem a hacker slayer (HS) címhez,mivel levágtam egy range hackert,aki úgy belaggolt hogy vissza se tudott jönni.ikszdé
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1434 Dátum: 12 ápr 18, 21:29:17 »

Nem tudjátok hogy a hackerek ellen mit lehet tenni ?
Begginer roomban vagyok egyenlőre, de nem mondok nagyot ha ritka az a match, hogy nem jönne be egy hacker, és vagyok olyan idióta hogy rádobok 1500 - 2000 pent hogy kickeljük, de egyszerűen soha nem szavaznak Y-al .. :l
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1435 Dátum: 12 ápr 19, 06:23:04 »

az a hacker típusától függ.Vegyük példának a speed hackert.Ha van dagger-ed,akkor csak rá kell venned hogy megtámadjon,és te szépen leszúrod.(bár ehhez minimum 6 érzék kell.ikszdé)
a god mode-osok ellen,hát ezeket nem nagyon fogod megölni,ilyenek ellen tegyél fel bat-et vagy cs-t,mivel ezekkel el tudod röpíteni őket.
A range hacker-ek ellen,a meccs legkorábbi szakaszában már ki kell ütnöd,és aztán rátapadni.(ezek ellen újonnan ajánlom a cs-t.)
ha egyszerre van neki mindhárom,vagy valamelyik kettő,akkor nincs az az idióta aki ne kickelné.
Ha meg úgy gondoltad hogy,hogyan lehet megelőzni őket akkor,csak a valószínűségét tudod csökkenteni/növelni a hacker csatlakozásnak.Egy tipp soha ismétlem:SOHA ne írd ki azt hogy no hackers,szoba névnek.
Ezzel kb annyit érsz mintha azt mondanád barney stinsonnak (így jártam anyátokkal) hogy ne vigyél fel egyfolytában másik nőt a lakásodra.Tudod ez olaj a tűzre. 
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1436 Dátum: 12 ápr 19, 12:33:54 »

Hát hackerek ellen nem kell semmi ilyesmi csak odamész kiütöd és ennyi Mosolyog Nekem ez a stratégia még mindig bevált szal csak ajánlani tudom Nevet Godmode-s hackerek ellen meg annyi hogy elfutsz ... Amúgy azért jó a sword match mert ott hiába hackelnek így is úgy is lebírod győzni az ellenfél csapatát
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1437 Dátum: 12 ápr 20, 17:47:49 »

amúgy nem tudom.. lenne kedvetek szombat este egy nagy játékhoz így együtt?  Nevet
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1438 Dátum: 12 ápr 22, 20:46:25 »

hát lett volna.
Na mind1 a mai napról:Hát egyszer megalapítottam a saját klánom a NightHats-et.Aki gondolja csatlakozzon.Másodszor neki álltam a távharcosi edzésemnek
Naplózva

csonthee
Chuunin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Iván rulz

« Válasz #1439 Dátum: 12 máj 03, 17:04:49 »

Nyomja még valaki? Nevet
Ha igen lehetne valami party féle akár ma vagy holnap este Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins