24 nov 23, 14:01:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212266 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Neji95
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1395 Dátum: 12 márc 17, 22:12:09 »

hm valaki nem tud segíteni?havernak nem akarja feltelepíteni az S4-et =/ már mindent próbáltunk..kikapcsoltuk a vírusírtót is.de semimi >.<# mindíg megáll a telepítés a vége felé Gondolkozik valaki nem tudja hogy mi lehet az oka? smirksweat
Naplózva
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1396 Dátum: 12 márc 18, 00:11:11 »

hm......ha mindig megáll a vége előtt az ok szerintem az lesz hogy nincs hely a gépen. próbáljon meg letörölni pár felesleges dolgot és akkor szerintem fel fogja telepíteni Mosolyog
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1397 Dátum: 12 márc 18, 02:14:54 »

73gb nem elég neki?!x"D  ikszdé valami mással van a gond de azért köszi bow
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1398 Dátum: 12 márc 18, 02:20:17 »

Nem nagy hülyeség mert Team Fortress 2-nek nemvolt elég 100 giga hely (na ott megállt a tudomány xd) Am próbálja meg letölteni máshonnan és azt telepíteni ha az se jó akk nem tom :S Am találtam 1 nagyon jó barát(nőt) csak az a baj hogy mindig este jön fel :S
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 02:21:35 írta Andor2000 » Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1399 Dátum: 12 márc 18, 04:09:38 »

aha Nevet hát én általában mindíg vok ikszdé csak délelött nem mert akkor alszok x'D amúgy ha jól tom s4-nek nem kell 1 giga se/? vagy tévednék? Hümm-hümm
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1400 Dátum: 12 márc 18, 10:05:04 »

1.89 GB az egész S4 mappa Nevet Am magyarok nagyon barátságtalanok mostanában S4-en :S Az egyik ki kickeltetett mert 1-szer megöltem O.O Meg megint egyre több a hacker ... Lassan elmegy a kedvem a játéktól  Lehánylak
Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1401 Dátum: 12 márc 18, 12:34:57 »

Ehh emiatt ne menyjen el smirksweat vegyél fel s4-eket ikszdé amúgy ja a magyarok köcsögök smirksweat de mit várjunk ;D
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1402 Dátum: 12 márc 18, 14:35:22 »

Na már felvettem 2 fórumost Nevet Várom a többiek neveit is PÜ-be ^^ Am ezek a tb , hammer , cs fegyókat általában le noob-ozzák és kíváncsi voltam mien lehet nagyon noob-nak lenni a többiek szemében szal mentem 1 br-t a fegyverekkel és valami szörnyű kezelni őket o.o Na jó a cs még elmegy de a többi borzalmas xd
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1403 Dátum: 12 márc 18, 14:42:48 »

Ezzel én is így vagyok.A "noob" fegyók közül csak a cs-t tudom használni.A tb breaker dagger közben meg is izzadok.
De viszont amit nagyon szeretek az a Plasma és a storm bat.Ezt a kettőt valahogy jobb érzés használni,mert ha ezekkel győzök le valakit akkor úgy érzem magam hogy:"na ez necces volt,MENJÜNK MÉG1-ET". ikszdé
Lehet kicsit furának tűnök. smirksweat
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1404 Dátum: 12 márc 18, 14:49:10 »

Rokon lélek :O Pont így vagyok vele Nevet Bár dagger nem noob fegyver xd Én úgy vagyok vele hogy ps , bat , dagger dagger csak futásra max ha vesztésre állunk akkor leszurkálok vele embereket Nevet A ps-t azért szeretem mert ha valaki neked ront elkerülöd a támadását 1 dash és már halott a batot meg azért mert a tetőről ráugrok az ellenség nyakára 1 jump attackal (+4-es bat és 70%-ban krit = 1hit xd) és már meg is halt Nevet De az a baj hogy ezért sokan hackereznek hogy 1 hit hacker vagyok aztán kickelve lettem már 2x szobából emiatt >.>
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1405 Dátum: 12 márc 18, 15:39:37 »

a god módon kívül minden hacket rám fogtak.Valaki még azt is mondta hogy teleportálok.ikszdé
Amúgy ha ps duel-be vagyok én kb úgy érzem mintha ezt csinálnám mint a fehér hajú srác (gintoki) ebben az amv-ben.<a href="http://www.youtube.com/watch?v=M8riLwnCVOw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=M8riLwnCVOw</a>
És nincs kedvetek egy."Ki a legjobb NKWT fórumos S4 bajnokság"-hoz? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 15:41:31 írta Drahaka » Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1406 Dátum: 12 márc 18, 15:51:33 »

Én benne vagyok de mikor kezdjük? Már most alig várom Nevet  Boxoló Súlyzózik  Am sztem már az első fordulóban ki fogok esni >.< De majd meglássuk Nevet Am nemsokára kijön season 3 (2-3 nap ) és majd lehet aprítani katanával mint állat alig bírom ki a várakozást
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1407 Dátum: 12 márc 18, 17:46:33 »

akkor mit szóltok ahhoz a naphoz amikor kijön a katana?Elvileg 21.-én lesz.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1408 Dátum: 12 márc 18, 19:38:34 »

Akkor kéne kezdeni, amikor mindenkinek van ideje. Például hétvégén.

Amúgy engem most tanítottak PS-el, előtte gyűlöltem a sword matcheket, most pedig másba nincs is kedvem menni.Nevet Durva, egyszerűen megimádtam.Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1409 Dátum: 12 márc 19, 13:47:03 »

Segítséget kérek!!! Tegnap elkezdtem játszani arcadet 1 baráttal és a legnehezebb fokozaton próbáltuk és nos ez anyira nehéz hogy hackeltem de úgyse sikerült megcsinálni a harmadik szintet xd Nos 2 hackert várunk akiknek van : God mode , inf wall , 1 hit , hit range (ez nem fontos de jó ha van) A hackereket és a hack programokat várom PÜ-be ! Előre is köszönöm  bow
Naplózva

Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins