24 nov 23, 14:53:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212380 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1320 Dátum: 12 márc 08, 13:57:10 »

Ja és közben lehet mozgatni a fumbikat xd Am FoTA sztem már nem olyan mint régen mivel csonthee átadta a vezetést Szomorú Lenne 1 problémám még pedig az hogy ha belemegyek a clan menübe akkor nem tudom kiválasztani hogy melyik klánt szeretném megnézni :S Csak kijelöli 1 szaggatott vonalas téglalappal a klán nevét és ennyi :S Am ha kijön Season 3 akkor játszhatnánk 1 partyt a megünneplésére Nevet
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1321 Dátum: 12 márc 08, 14:40:05 »

ááhhhhhhhhhhhhh.NEM BÍROM TOVÁBB.Most rögtön visszatelepítem a gépemre az s4-et megveszem a laptophoz a cuccokat és neki állok darálni.(kár hogy tapasztalataim szerint a telepítés vagy 3-6 órás.)
Amúgy most néztem meg a kövi season trailer-jét.Egy szó:VAGÁNY
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1322 Dátum: 12 márc 08, 15:41:42 »

Rikan: a csapatos játék ötlet nekem tetszik. Szívesen benne lennék ^.^

A félidős táncot én is imádom mert olyan kis husik a táncoló fumbik*3*

Drakaha: szerintem a játéktelepítési idő az a géptől függ.Nekem 15 perc volt a telepítés  Nyelvesít
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1323 Dátum: 12 márc 08, 15:58:46 »

nekem most telepítette fel.Én meg az:"Igen!!Visszatérek" fejemmel kattintok a startra azt semmi sem történik.Most egy ideig utálni fogom ezt a laptopot. 
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1324 Dátum: 12 márc 08, 16:14:25 »

Feltelepítés után újraindítottad a laptopod?Mosolyog Mert lehet hogy az a baja.

Én is ismerem azt az érzést mikor: Igen most végre játszani fogok!!!! /és persze nem indítja el a gép az adott programot  smirksweat /

Amúgy lehet hogy ez egy lányos szokás de én mindig megnézem hogy mások karakterei hogyan néznek ki. Főleg a fiú karaktereket  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 16:26:06 írta Leni-chan » Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1325 Dátum: 12 márc 08, 17:19:07 »

A kunos klán az a FotA?

Van egy NKWT klán is, még nagyon régről de hogy azt ki alapította, arra már nem emlékszem.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1326 Dátum: 12 márc 08, 20:00:00 »

Ja tényleg, most az is eszembe jutott.Nevet Gondolom valaki innen régebbről.

Leni: Én is szoktam nézegetni, legtöbbször akkor ha chaserben megdeglek.ikszdé Aztán ha találok valami aranyos csajt azt nem nyiffantom ki, így lett már vagy 6 szeretőm.Nyelvesít Tök jó ölelgetni a lányokat S4ben, ez meg biztos az én fiús szokásom.Nevet ikszdé

Blade nagyon állat lesz!
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1327 Dátum: 12 márc 08, 20:08:48 »

Na végre hivatalosan is visszatértem s4-be Dáridó Lajcsival
Csak az a baj hogy jelenleg csak 30 percig tudok lagg nélkül játszani,szal meg kell várnom a lap top hűtőt.
S4-es szokásaimról.Csatában Két módom van:BAN-KAI:ikszdé,de komolyan ilyenkor lazán kivárom az ellen támadását,kikerülöm azt kiütöm.Ismertető jele:Chatben azt írom Ban-Kai.
Aztán a Hulk mód.Gondolom nem kell részletezni.Amúgy szeretőm hát volt egy pár lány s4-en akinek elcsavartam a fejét.(nem szószerint).De ami még furább eddig volt 3 tanítványom is.ikszdé 
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1328 Dátum: 12 márc 08, 20:32:04 »

Ölelgetni? Azt hogy tudjátok? xD
Nekem most van egy mesterem aki tanít mindenfélére*3* Ezt az ölelést megmondjátok hogy hogyan kell? Nevet
Nekem.......nem is tudom hogy van-e saját harcmódom  smirksweat

Amúgy Rikan meg Drahaka megkerestelek titeket s4-ben HibariNeko néven Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:35:01 írta Leni-chan » Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1329 Dátum: 12 márc 08, 20:44:27 »

ok
ölelni így tudsz chaten /hug vagy valami ilyesmi.De asszem ez szinthez van kötve. 
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1330 Dátum: 12 márc 08, 21:07:14 »

Am ti is ps (Plasma Sword) fanok vagytok ?Nevet Én nagyon ... Szinte csak azzal birok ölni only sword matchekben (pedig régebben meg imádtam a daggert de ps sokkal kiszámíthatatlanabb és erősebb fegyver Nevet) Valamikor hétvégén összelehetne hozni legalább 1 2v2-őt szerintem Nevet Szóval mikor értek rá?
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1331 Dátum: 12 márc 08, 21:42:33 »

Én meglettem tanítva a plasma sword használatára így én is egészen megszerettem:3
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1332 Dátum: 12 márc 08, 21:55:26 »

én harcok árán fejlesztettem ki a ps harc modoromat.
Amúgy meg s4 sword matchek alatt 2 dolgot megtanultam:Az időzítés életfontosságú.
                                                                                            -Ha nem látod az ellenfeled sehol akkor tuti hogy most akar hátba támadni.
Még valami annó egy éve még az első karimmal egy kisp nevű s4-es haverommal kifejlesztettünk egy csapat kombó támadást.1-ször én megbénítom az ellent a plasmával,aztán a csapat társam ráugrik a hátamra és fejbe vágja az ellent a bat-tel. 
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1333 Dátum: 12 márc 08, 21:59:51 »

Ez egy jó taktika. Mosolyog
Én azt tudom hogy a gyorsaság létfontosságú. Na meg a reflex is Nevet
A kedvenc fegyverem az aminek persze hogy nem tudom a nevét..........  smirksweat mindkét kézben van egy és úgy néz ki mint ami Black Star-nak van a soul eater-ben^^"" /bocsi ha érthetetlen voltam  smirksweat / Én ezt meg a kardot használom kombóban  Hümm-hümm
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1334 Dátum: 12 márc 08, 22:10:43 »

Twin Blade ha jól tudom.Mosolyog Én még mindig CS-es vagyok, nem tudom miért szólják le, hogy noob fegyver. Én szeretem. Meg Laser Sword a nyerő, mert vagy tripla annyit sebez mint a PS és egy erősebb bal klikkel már ki is nyírod ellent. Nevet

Ölelést azt hiszem lvl 18-20 után kapod meg, /hug a parancsa.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins