25 ápr 05, 20:46:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 495900 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
TENGU
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

SHARINGAN

« Válasz #375 Dátum: 08 jan 09, 00:43:49 »

aszem valaki irta hogy kijött az 1, és meg lehett veni a környéken aszem 16-17 ker.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #376 Dátum: 08 jan 09, 12:06:22 »

Hűűű az angol verzió az nagyon gááááááz... jóval később fog kijönni... A Narutimett 3 esetében megváltoztatták a szinkronhangokat, kivettek 1 csomó karakert, pályát, opciót... áhhh full gáz volt...
Maradjatok a japónál.. ha próbálgatjátok a funkciókat idővel rájöttök mi-micsoda... idő kérdése kacsint
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #377 Dátum: 08 jan 09, 12:09:34 »

chippeltetni hol lehet?
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #378 Dátum: 08 jan 09, 12:37:28 »

Mivel nem túl legális, így kissebb konzolboltokban kérdezz rá.
(Ja és olvasd el a fórumszabályzatot, mert ha 4 szónál kevesebbet írtál egy hsz-be az törlésre kerül)
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #379 Dátum: 08 jan 09, 13:53:03 »

Hát én leszedtem de kevés a szereplö egyébként az irányitása szintem nem fura.
Viszont mugenek nagyrésze jobb ennél!
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #380 Dátum: 08 jan 09, 13:54:41 »

Hát ez a játék sose jön ki :-*
Naplózva
DAS
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #381 Dátum: 08 jan 11, 21:04:10 »

KEVÉS ?!?!?!
Az Ultimate mugen után ebbe van a legtöbb szereplő !!!
És ez az egyik legjobb !
 >Szomorú >Szomorú >Szomorú
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #382 Dátum: 08 jan 11, 22:31:37 »

Hello!
Valaki lenne olyan kedves és tudna linket kuldeni az angol végigjátszáshoz,ha egyáltalán van?
Naplózva

AHOA
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #383 Dátum: 08 jan 11, 22:46:26 »

Elég csak azt a kodot beírni,hogy LIGHTNING:Snake-Rat-Dragon 
Naplózva

AHOA
narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #384 Dátum: 08 jan 12, 22:07:18 »

helló én most az ultimate ninja 1 et bitcomet el leszedtem és letöltöttem vami pcsx2 őt de valami a bios dologot nem tugya megnyitni és egyik pcsx el sem megy nem tudja valaki hogy hogy kell megcsinálni hogy jó legyen?
Naplózva
narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #385 Dátum: 08 jan 13, 12:16:54 »

ez a narultimate accel ez ps 2 es vagy ps3 as ? :-X
Naplózva
narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #386 Dátum: 08 jan 13, 12:20:06 »

a ninja councill eket nem lehet valahol letölteni és emut hozzá pls valakio küldjön linket
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #387 Dátum: 08 jan 13, 17:52:43 »

Sziasztok!
Látom sokan gonba vannak azzal a bizonyos ajtóval Orochimaru rejtekhelyén Mosolyog
Az a helyzet pontosan nem tudom mi kell hozzá hogy odáig eljuss..sejtem csak hogy minden jegyzetet meg kell szerezned és a legtöbb klónt legyözni míg csak egy marad: az "S" szintük klón aki a 4. hokage (Naruto apja) képét vete fel.
Ha végigvitted a történetet, és egyenlőre nincs kissebb misszió a környéken (persze majd késöbb lessz!), akkor kell odamenni Thunade-hez! Már azzal fogad hogy várt téged!

Azt mondja, hogy el kell menni felderítő utra Orochimaru rejtekhelyére! Itt mindegy hogy kit viszel magaddal!
Ezt persze ugy teszed hogy a mellette állo Shisune (vagy hogyhívják) -tól kéred az embereket

Ha ezen feltételekkel készen álsz akkor mehet a menet Orochimaru rejtekhejére!

Figelem!!: ekkor még nem nyilik ki az ajtó!!  Először is végig kell mened a rejtekhej utolsó pályarészéig ahol az a hatalmas kígyószobor van, és ott találtok egy valamit ( egyszóval KULCSOT)!!  Persze nem tudják hogy ez mire van...a küldetés ezzel vége mivell vissza kell menni Konohába haladéktalanul

Nevet  Mosolyog))

És ekkor jön sokaknak kedvence!!!!!

Egy kis beszélgetés után hirtelen Orochimaru Rejtekén találjuk magunkat Orochimaruval + Kabutoval + Saskeval
Ujjabb beszélgetés után -(ami nem másról szól hogy Ori leteszteli Saske eddig tanult trükjeit)- Átvesszük Saske irányítását!!!
Nevet
Persze sajna nem léphetünk ki a Rejtekhelyről (sajna) Hanem a leláncolt ajtón kell bemenni Mosolyog)) ami akkor nem lessz leláncolva!

az hogy mi lessz ott azt nem árulom ell (Nem lövöm le a poént) , de annyit elárulok hogy hosszú menet lesz...és az is lehet hogy uncsi lessz egy idő után   ;D

Naszoval ...Ha ott végeztél akkor ismét  Konohában találod magad és akkor egy ujjabb missziot kapsz ami nem más hogy derítsük ki mire szolgál a KULCS!!!
 Nevet
Ekkor Fogod az úgynevezett "Kakashi Csaptot" ( Sakura, Sai, Jamato ) és nekiláttok ismét a nagy utnak, mig oda nem értek a leláncolt ajtóhoz! Leesik a lánc és ismét beléptek ööö*.+%...  szoval oda  Nevet  !

És Voalá!!!   8)

Bárkinek bármi gonja van nyugodtan szóljon! Nevet
Végigvittem a játékot többször is és leírtam mindent a játékról...időbetelik felírni gépre de mihelyt kész már rakom is NET-re Mosolyog
Jó szórakozást!
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 21:02:20 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #388 Dátum: 08 jan 13, 19:44:29 »

Igen ps-2-re.,,  kösz az infott majd tesztelem,,
amugy valaki kérdezte hol lehett csipeltettni.  itt a telo száma: 06-70-592-5623
majd elmagyaráza a srác hogy lehett eljutni a helyre, amugy  örsvezér tér  környéke..
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #389 Dátum: 08 jan 14, 14:52:57 »

Hali!
Régebben Bigi kérdezte, hogy mit jelentenek a Békák. Ezt is elmondom! Mosolyog

Vegyük Hinata-t : és válasszuk társnak hozzá Naruto-t! Ekkor nem jelenik meg semmilyen béka és a játékban sem segít különösképpen Naruto...Mindössze csak annyit hogy egy kissebb kombot alkalmaz ami nem nagy sebzést okoz az ellenfélnek.

Kakashi : Válasszuk társnak Naruto-t! Ekkor megjelenik egy Kékszínű Béka Naruto feje mellett. Ez annyiban jobb az előzőnél hogy nem csak egy egyszerü kobót használ Naruto segítségként, hanem a kagebunsinjaival támad és ezzel nagyobb sebzést is okoz, (bár még mindíg nem valami nagy a támadás) .  ;D

Sasuke : Ismét Naruto társnak! Ekkor Egy Barna színü béka jelenik meg! Ebben az esetben nem a fö bunyozó (játék) szakaszban segít hanem amikor Sasuke az eggyik Jhutsuját használja. (a Jhutsu kombináció: Kétszer fel+kör--->   ^+^+ O) ! Nem mondom el mit csinálnak közösen ..  Nevet Nézzétek meg!  kacsint

Sakura : Ismét Naruto társnak! Ekkor Zöld színü Béka jelenik meg! Ilyenkor ujfent megint nem valami nagy segítség sem harcban sem Jhutsu idézéskor. Itt amikor Sakura egy Nagytámadást akarja használni -pontosabban amikor kisvideó jön be- akkor kap szerepet Naruto! (Játék kombinácio: először a Háromszög és aztán a Támadás gomb -Kör- , --->   /\+O) Nagyon vicces kisvideó és bizony elég ütős! Nevet Nétzzétek meg!  kacsint

És Ha bármilyen segítség kell a játékkal kapcsolatban nyugottan szoljatok akár itt akár Priviben  Mosolyog
Ja ne!  ^^
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins