Sziasztok!
Látom sokan gonba vannak azzal a bizonyos ajtóval Orochimaru rejtekhelyén

Az a helyzet pontosan nem tudom mi kell hozzá hogy odáig eljuss..sejtem csak hogy minden jegyzetet meg kell szerezned és a legtöbb klónt legyözni míg csak egy marad: az "S" szintük klón aki a 4. hokage (Naruto apja) képét vete fel.Ha végigvitted a történetet, és egyenlőre nincs kissebb misszió a környéken (persze majd késöbb lessz!), akkor kell odamenni Thunade-hez! Már azzal fogad hogy várt téged!
Azt mondja, hogy el kell menni felderítő utra Orochimaru rejtekhelyére! Itt mindegy hogy kit viszel magaddal!
Ezt persze ugy teszed hogy a mellette állo Shisune (vagy hogyhívják) -tól kéred az embereket
Ha ezen feltételekkel készen álsz akkor mehet a menet Orochimaru rejtekhejére!
Figelem!!: ekkor még nem nyilik ki az ajtó!! Először is végig kell mened a rejtekhej utolsó pályarészéig ahol az a hatalmas kígyószobor van, és ott találtok egy valamit ( egyszóval KULCSOT)!! Persze nem tudják hogy ez mire van...a küldetés ezzel vége mivell vissza kell menni Konohába haladéktalanul

))
És ekkor jön sokaknak kedvence!!!!!
Egy kis beszélgetés után hirtelen Orochimaru Rejtekén találjuk magunkat Orochimaruval + Kabutoval + Saskeval
Ujjabb beszélgetés után -(ami nem másról szól hogy Ori leteszteli Saske eddig tanult trükjeit)- Átvesszük Saske irányítását!!!

Persze sajna nem léphetünk ki a Rejtekhelyről (sajna) Hanem a leláncolt ajtón kell bemenni

)) ami akkor nem lessz leláncolva!
az hogy mi lessz ott azt nem árulom ell (Nem lövöm le a poént) , de annyit elárulok hogy hosszú menet lesz...és az is lehet hogy uncsi lessz egy idő után ;D
Naszoval ...Ha ott végeztél akkor ismét Konohában találod magad és akkor egy ujjabb missziot kapsz ami nem más hogy derítsük ki mire szolgál a KULCS!!!

Ekkor Fogod az úgynevezett "Kakashi Csaptot" ( Sakura, Sai, Jamato ) és nekiláttok ismét a nagy utnak, mig oda nem értek a leláncolt ajtóhoz! Leesik a lánc és ismét beléptek ööö*.+%... szoval oda

!
És Voalá!!! 8)
Bárkinek bármi gonja van nyugodtan szóljon!

Végigvittem a játékot többször is és leírtam mindent a játékról...időbetelik felírni gépre de mihelyt kész már rakom is NET-re

Jó szórakozást!