vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3255 Dátum: 10 jan 11, 19:59:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3256 Dátum: 10 jan 12, 13:32:35 » |
|
Ez a psp -s verzió, onnan látni, hogy a grafika 0 és ugyan az a nézet mint az összes többi ilyen nézetű psp játéknak ps3 -asról is mutathatnának képeket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3257 Dátum: 10 jan 12, 14:12:28 » |
|
Update: Naruto Ultimate Ninja Storm 2 New Scan: http://www.youtube.com/watch?v=rFESGeUZR8YEnjoy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 12:08:28 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #3258 Dátum: 10 jan 25, 20:01:50 » |
|
hayhay, lenne eeegy kérdésem a rise of a ninja gamehez, szóval, most jönne a Moegi mentőakció, mert már vége van a Zabuzás küldetésnek, és nem tudom micsináljak hogy tovabbhaladjon a sztori! ráadásul egyszer már végigjátszottam, de mikor barátnőm öccse felvetette nekem ezt a kérdést hát hogyismondjam...mmm... 4 órát sz@rakodtunk a tv előtt, de NEM sikerült rájönni hogy mit kéne tenni plusz a sokórás rohangálásban meg is lett Moegi a kertekalatt, de csaknemakarták elrabolni! már azon kísérleteztem hogy nem e lehet e egyet belerúgni a gyerekbe hogy moccanjonmármeg!XD de tudom közben hogy tuti nem nagy varázslat továbbhaladni, de hát.. nem megy :3 szóval ha valaki lenne olyan Isten hogy elmondja, annak hálátrebegne pár ember XP jah és mégvalami... száradjon ki a lelke azoknak akik ilyen aranyárban adják a péeshármat :33 banyek mikor megláttam a képeket amiket vixo linkelt be, legszívesebben órdítottam volna XDD miazhogy Shippuuden sztájl ultimate ninja storm??!! síííírooooook O·_·O pedig...éppenhogycsak túltettem magam azon hogy xboxot kértem, lemondva ezzel az ultimate ninja stormos álmomról és mostmeg... felszakadtak a régi sebek... x__x ( és úgylátom akatsuki Sasuke is bennevan, szóval ez vonzza magával hogy Suigetsu is lesz..hhmm.. milyen széééép és igazságos az élet :3)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 20:03:27 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3259 Dátum: 10 jan 25, 21:20:41 » |
|
Wááá VÉGRE Shippuden Xbox-ra kössz a hírt most be leszek sózva de mindenesetre akkor is WÁÁÁÁ alig várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #3260 Dátum: 10 jan 26, 20:45:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3261 Dátum: 10 jan 26, 20:50:16 » |
|
remééem jó mugen töltöm is volt egy csomó jó saském a mugenbe csak formázás miatt töröltem mind1 ez nem ide való téma
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #3262 Dátum: 10 jan 26, 21:29:53 » |
|
visszavonom az előző hszben lévő szidalmaimat a ps3-ról... csak ma sikerült felfedeznem azt a szépen kiemelt bekeretezett feliratot az egyik kép sarkában, miszerint xboxra is jön a storm2... hát van Isten!XD egyre többször bizonyosodok meg erről mostanábanXD majdnem felkiáltottam mikor bővebben olvastam erről *o* mostmárcsak kérdés hogy mikor lesz? XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #3263 Dátum: 10 jan 26, 22:41:35 » |
|
Ez a psp -s verzió, onnan látni, hogy a grafika 0 és ugyan az a nézet mint az összes többi ilyen nézetű psp játéknak ps3 -asról is mutathatnának képeket... Storm psp-re biztos vagy te ebben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #3264 Dátum: 10 jan 26, 22:58:30 » |
|
Ez a mugen állat , én Madara-val vok, porig alázom vele a 8-as szintü hardot ( visszavonom az előző hszben lévő szidalmaimat a ps3-ról... csak ma sikerült felfedeznem azt a szépen kiemelt bekeretezett feliratot az egyik kép sarkában, miszerint xboxra is jön a storm2... hát van Isten!XD egyre többször bizonyosodok meg erről mostanábanXD majdnem felkiáltottam mikor bővebben olvastam erről *o* mostmárcsak kérdés hogy mikor lesz? XDD
én annak örülnék ha ilyeneket PC-re is csinálnának, mert eddig csak konzolokon láttam ilyeneket, és csak 1 3D-s van, az is modolt HL, és nekem nem is megy .)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 26, 23:02:02 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3265 Dátum: 10 jan 27, 18:05:22 » |
|
hát mint mondtákmár régebben is sokba lenne az a cégeknek meg ez szerintem konzolra jobban illik ps3 ps2 vagy xbox meg persze ott van a psp amit bármikor elővehetsz játszani meg még a ds azt ki fujt egyenlőre mugennel ds emulatorral megg ps emulatorral vagyunk képesek betelni meg a modokal de persze szerintem erre sem lessz naon nagy a kereset a modokra eggy idő után meggunnya mindenki ha csak ne mkezdenek vele valami normálisat mint pl a rise of ninjaában rendes storyval
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 27, 18:08:05 írta mugen33 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3266 Dátum: 10 jan 28, 10:10:12 » |
|
Mugen jól látod, ilyen manga kaszabolós játékokat nem lehet pc-re kiadni, baromi nagy bukta lenne, a világ boldogabbik felén nem olyan nagy történet egy konzolt venni a pc mellé, ha a gyerkőc szereti az ilyen játékokat és ha szigorúan pc-és felvevőközönséget nézzük, nagyon kicsi rá az igény, hogy Narutot, vagy DBZ-ét játszon a gépen, csak kézeljétek el mondjuk az Ultimate ninja Stormot, vagy a Rise of the ninját egér billentyűzet kombóbal irányítani, szerintem lehetetlen, legalább is nagyon vacak lenne (próbált bárki mortal kombatozni bill-el főleg úgy, hogy előtte, próbálta mondjuk a játékteremben? gutaütés-hidegrázás). Másik tény, hogy a pc játékipar válságban van, egyszerűen nem éri meg játékot kiadni rá, nem kissebb figura mondta ezt mint a Crytech nagyfőnöke, ha a Crysist konzolra csinálják meg, hatalmas eladásokat produkál, sokkal nagyobbat mint pc-én, mert ott még vesznek az emberek eredeti lemezt, ezt sajan pájszeren nem sokan teszik meg (minek is tennék gametorrents.com -ról vagy bárhonnan letölthetsz bármit). Sajna ha ilyen stílusú játékokat keresel akkor csak a konzol marad, vagy az amatőr modokkal, és emulátorokkal való szerencsétlenkedés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 10:21:15 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #3267 Dátum: 10 jan 28, 19:43:49 » |
|
, akkor nézd meg pl a hasonló játékokat amit kiadtak pc-n: Crucis Fatal/Fake én pl simán tudom kezelni na mind1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 19:49:38 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3268 Dátum: 10 jan 28, 20:40:06 » |
|
Akkor te nagyon ügyes vagy az általad említett remekművet sajnos nem ismerem (a belőle látott videó alapján nyílván eret is vágok emiatt magamon, de legyünk stílusosak inkább elvégzem a harakirit), de nekem etw 22-év videojátékozás után sajnos nagyon nehezen áll rá a kezem valami kínszüllött irányításra. Már valahogy SF2 is jobb volt a játéktermi gép stickjével mint a jó kis Amiga500 billentyűzetén, de azét a Super Nintendo joy-ával ki tudtam békülni, egy 4-5 évre... Na mindegy ez az én egyéni szoc probélmám. A tényeken nem változtat ilyen játékokat nem keresenek pénzért pc-én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3269 Dátum: 10 jan 28, 20:43:28 » |
|
a narutos gamékat akkor is csak konzolokra fogják kiadni ps2 de már lehet hogy arra sem most pedig inkább ps3 xbox psp meg ds enyi kifújt csak ezzel szivatják sajna naon a népet mert ezek a konzolok ne molcsók max ps2 meg a ds ezek küzül mind a kettő van de akkor xbox meg a ps3 ne molcsó mulatság de akkor is jobban moutatnak rajta a narutos gamek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|