six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3195 Dátum: 09 dec 22, 22:25:37 » |
|
Hmmm... Hogy tudom végigtolni Sasukével a labirintust? Hogy választom ki Sasukét? És hogy érted a végigtolást? Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de komolyan nem vágom... Megyek, aztán végigmászok Sasukével az összes helységen, amit a labirintusban találok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #3196 Dátum: 09 dec 22, 22:34:20 » |
|
az alap h narutoval végigcsinálod a storit. utána csinálsz + küldetéseket és megfog egyszer jelenni 1 levél (észre fogod venni, a kép sarkába befogja rakni), ekkor vissza kell menned Tsunadehoz (Hokage szobában) és akkor kapsz 1 reklámot..... aztán a játék magától a reklám után átvált neked Sasukere és úgy kezded h be kell menned a leláncólt ajtó mögé.... végig kell csinálnod a labirintust (vagyis el kell jutnod a labirintus végére) ott majd harcolnod kell Orochimaru ellen..... aztán mikor legyőzted megint lesz 1 reklám és visszavált h narutoval meg a csapattársaival (Sai, Sakura) kell végigmenned a labirintuson ahogy Sasukevel tetted. ott megtalálják Sasuke kunaiját és végeztél. utána meg már mondtam h kit hol találsz.  (Yondaimet utoljára tudod megszerezni mert mindenkit le kell győznöd h megjelenjen a Hokage ház tetején) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 22, 22:36:19 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3197 Dátum: 09 dec 22, 22:43:03 » |
|
Köszi Ixion  Majd kipróbálom  Egyébként te a most megjelent angol változatot játszottad végig, vagy a japánt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #3198 Dátum: 09 dec 22, 22:44:40 » |
|
az összes accelt japán kiadással nyomtam végig  kivéve az 1 részét.  ha leakadtál akkor nyugodtan szólj  de más is kérdezhet, mert leírtam h milyen narutokat toltam végig  (összesen 8-at 100%-ra)  whao még én is ledöbbenek mennyire kocka és naruto fan vok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 22, 22:46:43 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #3199 Dátum: 09 dec 24, 21:11:42 » |
|
naruto shippuden ultimate ninja 4 ben hogy kell feloldani yondaimet ixion?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3200 Dátum: 09 dec 25, 14:21:13 » |
|
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van-e Naruto Shippuuden játék sima xbox-ra? Tudom, hogy xbox360 van egy pár, de nekem csak sima xbox-ra kellene. Vagy van-e esetleg olyan játék, ami 360-as, de megy a sima xboxon is? Előre is bocsi, de nem volt időm átnézni mind a 214 oldalt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3201 Dátum: 09 dec 25, 20:55:30 » |
|
Az a pár játék xbox360 -ra 2 db. sima xboxra meg tudtommal nincs naruto játék, meg egyáltalán olyan játék sincs ami van 360 -ra, mivel az ugye egy újabb generáció... (mármint az xbox360)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3202 Dátum: 09 dec 25, 22:45:54 » |
|
Hát, a két darab az pont egy pár..  Szóval akkor, gondolom ha letöltök egy xbox360-as játékot, az nem fog működni a konzolon? Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem vagyok jártas ezen a téren. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #3203 Dátum: 09 dec 26, 13:05:24 » |
|
a naruto ultimate ninja 3 ba van a naruto house és ott az input password nél mit kell csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3204 Dátum: 09 dec 26, 13:23:31 » |
|
Hát, a két darab az pont egy pár..  Szóval akkor, gondolom ha letöltök egy xbox360-as játékot, az nem fog működni a konzolon? Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem vagyok jártas ezen a téren.  Egy xbox 360as gamma nem fog futni egy sima boxon -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3205 Dátum: 09 dec 26, 14:58:45 » |
|
Ha futnának rajta a sokkal fejlettebb játékok, akkor valszeg nem lenne szükség az xbox360 -ra... (felesleges lett volna feltalálni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 15:50:59 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3206 Dátum: 09 dec 29, 03:47:55 » |
|
Hy! Vlk tudna vlm végigjátszást ajánlani a naruto rpg2-höz?mert elakattam és japánul van ezért nemtom megkeresni a küldi nevét :neee:egy ilyen havas pályán vok és sok állatvan meg hóember meg mindenféle ilysemi :smirksweat:De időre megy csak nemtom mitcsináljak  Vlk segítsen  Előre is köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3208 Dátum: 09 dec 30, 00:02:26 » |
|
hát sajna ezek tényleg szerkesztett képek hozzáteszem nagyon jóók de feltűnően ugyanaz a VS mód kép ( pl az életnek, a chakra vonal , meg az eszközök a lenti sarokban) mint az Accel 2-ben :S de ha tervezik is vagy csak egy fikarcnyi ötlet h x-box-ra csinálják a shippuudent már nagyon várom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
 |
« Válasz #3209 Dátum: 09 dec 30, 09:49:51 » |
|
hali én ps2-n pörgetem ki a : Naruto Uzumaki Cromicles 2-t Ultimate Ninja 3-t Shippuuden Accel 2-t vagy 3-t nem toom pontosan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|