ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2955 Dátum: 09 aug 22, 23:15:55 » |
|
Eh. 2ben is úgyvan, h Easy, Normal, Hard, Insane, és minnél többet kell nyerni. Szal nemjobb xD Akk várunk a Rising-re, meg a másik gammára PSP-re. Remélem lassan megjelennek. Mikor is jelennek meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2956 Dátum: 09 aug 23, 10:29:21 » |
|
A Rising ugytudom h október az accel 3 meg talán decemberre van igérve.de ez 1átalán nemtuti csak nekem most ezek a adátumok ugrottk be. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2957 Dátum: 09 aug 23, 11:15:30 » |
|
pontosan,a Rising október 6.-án debütál,míg az accel decemberben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2958 Dátum: 09 aug 23, 11:22:48 » |
|
wáo de jó vagyok:D ^^
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2959 Dátum: 09 aug 23, 12:12:02 » |
|
Bocs, hogy nem a témába vág, jelenik majd meg még PS2-re valami Narutos játék, vagy már új generáció van csak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2960 Dátum: 09 aug 23, 12:54:32 » |
|
hát én azt hittem h az accel 3-még Ps2-re fog megjelenni de tévedtem.. az is PSP-re jelenik meg. szal már nemhiszem h gyártani fognak Ps2-re narutot, kivéve ha accel 3-at talán még arra is kiadják.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2961 Dátum: 09 aug 23, 13:10:29 » |
|
Naruto Ultimate Ninja 5 fog még megjelenni novemberben PS2-re. Vagyis az Accel 2 angol verziója,sok helyen írják,hogy ez lex az utolsó PS2-es Naruto gamma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2962 Dátum: 09 aug 23, 19:47:45 » |
|
hát sajna eddig tartott a ps2 élete. de legalább sok szép emlékünk marad róla.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2963 Dátum: 09 aug 23, 21:05:48 » |
|
há igen ma már nem jön ki sok játék ps 2 re azért hogy vegyünk 3 at de én nem fogok venni majd talán késsöb legalább olcsobb lesz és több játék lesz ja és meghalt a ps2 öm
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2964 Dátum: 09 aug 23, 22:00:03 » |
|
h érted h behalt? kisűlt? vagy nem játsza le a játékot? mert volt mikor nekem sem játszotta le és apám vett 1 tisztító CD-t és utána egyből beindúlt a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2965 Dátum: 09 aug 23, 22:05:52 » |
|
Újabb kép a Naruto Shippuden Accel 3-ról: http://www.youtube.com/watch?v=Ym_mXq82kf8Fuuton Rasen Shuriken!!! Áhhhh,nem bírom ki decemberig,most kell!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2966 Dátum: 09 aug 23, 22:38:32 » |
|
szerintem ez lessz a legjobb naruto!!!! felűlmúlja az accel 2-t is.... nekem is most kell!!!! egyébként sokkal jobb lesz a grafikája mint a 2. részének és jóól láttam? 3-an vannak 1 pályán? vagy az ugynaúgy csak segítség hívás volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2967 Dátum: 09 aug 23, 23:10:41 » |
|
Kommentekben olyanokat írnak,h 4en lehet majd egyszerre harcolni,azaz 4játékos battle mod-ja lex a gammának,szóval király lex! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2968 Dátum: 09 aug 24, 01:49:37 » |
|
Én nemrég cseréltem le a PS2-m XBOX360-ra, és arra vajon lesz Accel 3? Hát ajánlom a készítőnek... xD
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2969 Dátum: 09 aug 24, 05:50:52 » |
|
ajánld, de nem lesz rá ilyesmi amúgy szerintem segítség hívás volt az a rész, a grafikája pedig ugyan az mint a 2 -é.. szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|