Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2880 Dátum: 09 aug 16, 10:00:42 » |
|
jóól értesűlt vagyok?? a naruto accel 3 december és január környékén jelenik meg ps2-re?? én úgy tudom....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2881 Dátum: 09 aug 16, 10:10:28 » |
|
Az accel 3 decemberben jelenik meg,PSP-re!!! ^_^ PS2 megjelenés nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2882 Dátum: 09 aug 16, 10:12:29 » |
|
Hát kitudja nem lehet biztosra venni hogy nem lesz ps2 megjelenés csak azt hogy PSP-re jönni fog de azért remélem Ixion jól értesült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2883 Dátum: 09 aug 16, 10:12:57 » |
|
én ezt nem értem.... az accel összes része ps2-re jött ki.... és PSP-re folytatják?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2884 Dátum: 09 aug 16, 10:56:57 » |
|
God of war-nak is az első két része PS2-re jött ki és lám a 3.részét már PS3-ra készítették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2885 Dátum: 09 aug 16, 11:08:29 » |
|
az igaz de a PSP az nem olyan kategóriák közé tartozik mind pl: ps2 vagy Ps3..... vagyis azok közé tartozik de ez elégggé fura......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2886 Dátum: 09 aug 16, 11:26:27 » |
|
A PSP is PlayStation, csak hordozható... DS-re kellett válaszolniuk, vagy pont hogy a Nintendo válaszolt, pontosan nemtom, de nekem is van PSP-m, és szeretem. Jó, hogy hordozhatom. Nem vagyok annyira odakötve. De am. most akk lesz Accel 3 is, meg Akatsuki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2887 Dátum: 09 aug 16, 11:31:03 » |
|
hát az akatsuki az októberben jön ki PSP-re, az accel meg decemberben jön ki...... PSP-re....hm mondjuk nekem is van PSP-m és az eddigi naruto játékokat vagyis 2-t xD végigvittem..... de eléggé fura h az eddigig narutoba nemis volt temari és kankuro sem és az accel 3 pedig már több szereplővel jön ki PSPre mint Ps2-re az accel 2 de nekemmajd az fog hiányozni h nem lehet nagy képernyőn 2-en játsznai vele....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2888 Dátum: 09 aug 16, 12:02:50 » |
|
Nem lesz benne multi? úgy tudtam, hogy a multihoz 2 PSP-re van szükség, azt annyi... már ha megcsinálják az adott játékban a multit... haverék a dragon ball-t tolták így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2889 Dátum: 09 aug 16, 12:08:04 » |
|
tudom h PSP-n is lehet 2-en menni két PSP kell hozáá.. de azért az nem oylan h 1-be va kötbe 1 nagyobb képernyőre én ezt fogom hiányólni és persze a multi nem lesz olyan élvezetes mint eddig....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2890 Dátum: 09 aug 16, 12:15:43 » |
|
egyszer majd jön egy átalakító, amivel rá lehet kötni TV-re... Bár nemtom, még nem játszottam PSP-vel, de szerintem ott megvan az az előny, hogy a választott kari szemszögéből harcolhatsz... Gondolom Tudtok nekem mondani normális ps2-re kijött játékot az Acceleken kívül? Mert most veszek egy PS2-t és szeretnék tájékozódni arról, hogy mivel érdemes játszani Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2891 Dátum: 09 aug 16, 12:19:30 » |
|
hát ps2-re naruto játékot vagy bármi mást?? de ha narutoa gondólsz és az accelen kívűl akkor javasolnám a naruto ultimate ninja 3-at
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2892 Dátum: 09 aug 16, 12:27:45 » |
|
Hát az Ultimate Ninja 3 is jó meg az Uzumaki Chronlices 2-t is ki lehet próbálni mást nem nagyon ismerek én se
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2893 Dátum: 09 aug 16, 12:36:09 » |
|
Akkor majd ezeket kipróbálom. Köszi a segítséget Az Acceleket eddig is ki akartam, az Accel 2- t már kipróbáltam, az tetszett is. Az Accel 1-ről nem nagyon tudok sokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2894 Dátum: 09 aug 16, 12:51:40 » |
|
Am. PSP-re nagyon jó sztem a Naruto multi. Az a jó benne pont, h legyakod Rasengannal, stb... Számomra élvezhető, mondjuk a PS3-masnál a Naruto Ultimate Ninja Storm úgy toom PS3-ra van... Szal ott kicsit jobb a harc, de remélem ezt psp-re most megoldják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|