kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2805 Dátum: 09 aug 05, 10:39:54 » |
|
PS2-n lehet Atari II-es és Nintendo Gameboy játékokkal játszani? *bociszemek* /csak vicc xD/Nagyon fogok örülni, hogyha Pein, Konan meg Haku és Zabuza is benne lesz az Accleba :"D. Mér ne lehetne?Vagy csak hülyeségböl kérded?..Ps2n nekem Super Nintendo,Sega/Genesis, Meg Gamboy emum van... http://sksapps.com/index.php?page=emus.html inenn szedd le..Leszeded kapsz 1 .elf file-t az yolan mint a pc-n az exe.És eltod indítani.De még elötte felkell telepítened az free Mcboot programot ebbe van file kezelő..Onnan tudod elindítani..Csak rámásolod pendrájvra azt mennek a játékok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 10:55:09 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2806 Dátum: 09 aug 05, 11:42:38 » |
|
Csak viccből mondtam, már sajnos nincs PS2-m ^^".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2807 Dátum: 09 aug 05, 11:53:08 » |
|
PS2-t könnyen be lehet szerezni, mivel már nem olyan drága mint régen...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
szabi19940810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2808 Dátum: 09 aug 05, 13:43:28 » |
|
Hali. Megint van egy nagyon bolond ötletem de muszály megtudnom mert annyira szeretnék más konzol játékokkal is játszani. Na nincs valahol az interneten egy olyan converter amivel a ps3-as játékokat (vagy Xbox360 vagy Nintendo WII stb.) Ps2 játékokká lehet konvertálni? Mert már az összes Naruto ps2 játék meg van és már mindent végigjátszottam. Am nem biztos hogy mind megvan de úgy tudom ez az összes: Naruto Ultimate Ninja 1,2,3,4 Naruto Uzumaki Chronicle's 1,2 Naruto Narutimate Accel 1,2 Ha van amelyik nincs meg azt is írjátok már meg lécci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2809 Dátum: 09 aug 05, 14:00:22 » |
|
Hali. Megint van egy nagyon bolond ötletem de muszály megtudnom mert annyira szeretnék más konzol játékokkal is játszani. Na nincs valahol az interneten egy olyan converter amivel a ps3-as játékokat (vagy Xbox360 vagy Nintendo WII stb.) Ps2 játékokká lehet konvertálni? Mert már az összes Naruto ps2 játék meg van és már mindent végigjátszottam. Am nem biztos hogy mind megvan de úgy tudom ez az összes: Naruto Ultimate Ninja 1,2,3,4 Naruto Uzumaki Chronicle's 1,2 Naruto Narutimate Accel 1,2 Ha van amelyik nincs meg azt is írjátok már meg lécci.
Istenem már bocs de ilyen hülyeséget is rég hallottam sztem lehetetlen hogy menjen ps2-ön egy ps3 játék vagyakár Xbox. Amúgy szép naruto gyüjteményed van egy játékot ismerek ami neked nincs meg a Battle Stadium abba is van Naruto Dragon ball és One piece vegyitve elég jó játék arcade verekedős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2810 Dátum: 09 aug 05, 14:21:32 » |
|
az nem biztos h azt jelenti h végigvitte a játékokat... lehet h csak gyűjtöget... vagy megszállott
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2811 Dátum: 09 aug 05, 14:39:01 » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááá Amugy: Ps2re mondom csak: Super Nintendo,GameBoy(alap,feketefehér),Genesis/Sega,Amiga,meg c 64 emu van.... vágod? Ezeket tudod rajta elindítamni program segítségével.... Amugy azt halottam hogy nintendo 64 viszi a ps3 meg az xbox360 játékokat szerezd be , vaterárol olcsón tudszvenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 14:41:10 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2812 Dátum: 09 aug 05, 14:55:45 » |
|
PS2-t könnyen be lehet szerezni, mivel már nem olyan drága mint régen... Ha én konzolt veszek, akkor csakis xbox360-at, vagy PS3slimet . És igen, a Nintendo 64 lejátsza, csak kell venned hozzá átalakító programot és chip nyomót^^. Jah, meg integrált áramköri lapkákat és ezüstfestéket . Ha ezekkel megvagy akkor, akkor jó neked, de vigyázni kell, mert a cartridokra max ilyen 60 mb fér rá ^^. Mondjuk mérettől függően változik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 14:56:44 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2813 Dátum: 09 aug 05, 15:02:30 » |
|
PS2-t könnyen be lehet szerezni, mivel már nem olyan drága mint régen... Ha én konzolt veszek, akkor csakis xbox360-at, vagy PS3slimet . És igen, a Nintendo 64 lejátsza, csak kell venned hozzá átalakító programot és chip nyomót^^. Jah, meg integrált áramköri lapkákat és ezüstfestéket . Ha ezekkel megvagy akkor, akkor jó neked, de vigyázni kell, mert a cartridokra max ilyen 60 mb fér rá ^^. Mondjuk mérettől függően változik ok... értem csak mondtam ha azért nem veszel mert drága avgy vmi... remélem réted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2814 Dátum: 09 aug 05, 15:02:36 » |
|
Csip nyomót lehet a Spárba venni tegnap néztem!!! Remellem holnapmegjön a Nintendo 64em és kitom probálni...Naruto Ultimate Ninja Stormot már szedem rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szabi19940810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2815 Dátum: 09 aug 05, 15:16:21 » |
|
Honnan szeded? Torrenten? És tudnál adni hozzá egy linket? + mennyivel jön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2816 Dátum: 09 aug 05, 15:24:02 » |
|
Adhatok linket de nincs Nintendo 64ed amivel tudod futtatni reméllem sikerül lekonvertálnom kb 6gigás játékot a SuperPowernintendo64converterps3-al...Ha sikerül irok..... Mingyár keresek neked linket... szerk:Amugy van SuperPowernintendo64converterXbox360 Csak ezt tudom linkelni: http://isohunt.com/torrent_details/53350145/Naruto?tab=summaryHa elindulj írj...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 15:31:13 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pixxy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2817 Dátum: 09 aug 05, 17:33:06 » |
|
Sziasztok!!!!:D:D nem tutdtok PC-re valami narutos játékot ami nem 2D-s:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 17:35:06 írta Pixxy »
|
Naplózva
|
Flash
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2818 Dátum: 09 aug 05, 17:51:28 » |
|
PC-re hivatalos Naruto játék nem jelent meg flasheseken kívül ^^.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 17:51:59 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2819 Dátum: 09 aug 05, 17:54:18 » |
|
mivel semmiféle narutos játék nemjelent meg ezért nekem még 2D-be is jóó lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|