Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2775 Dátum: 09 júl 31, 22:40:58 » |
|
az accel 3 úgy is meg fog jelenni vagy ps3 -on vagy ps2 -n... nem csak psp -n az túl egyszerű lenne, ps2 ps3 psp nekem ez a tippem ennyi erővel az accel 1-2 is meg jelenhetett volna csak psp -n és nem jelent meg rá, az accel 3 is kizárt hogy csak psp -re jelenik meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 31, 22:42:07 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2776 Dátum: 09 júl 31, 22:46:30 » |
|
hát én ebben viztos vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2777 Dátum: 09 júl 31, 23:11:06 » |
|
PS2-re talán megjelenik az Accel 3,de egyelőre PSP exkluzívnak számít! http://www.ogi.hu/index.php?page=game_detail&id=15518&platform_id=20152&gameid=965688&show=newsEzen a honlapon is írják,hogy a novemberben megjelenő Accel 2 Angol nyelvű változata lex az utolsó PS2-re kiadott Naruto-s gamma. 2010-re már nincsenek is bejelentett játékok PS2-re,már nagyon haldoklik az egész. PS3-ra meg nem fognak egy mugen alapú játékot kiadni szerintem,hanem folytatják az ultimate ninja storm-ot és annak semmi köze nem lex az accel sorozathoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2778 Dátum: 09 aug 01, 07:49:50 » |
|
<Előző hozzászólást nem idézünk! Mindenki tudja hogy arra válaszolsz! Moderátor>
Én ugy olvastam h 2010ben még jönnek játékok...2009-2010ben még van ps2 támogatás... Reméllem kijön az Accel 3 ps2re mer nincs pénzem ps3mat venni....Psp meg különösebben nem izgat...Ps3helyett akkor má Xbox360 sokkal jobban megérné.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 20:12:20 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2779 Dátum: 09 aug 01, 09:22:18 » |
|
remélem is h PS2-re fog kijönni mivel egyrészt nekem az van... másrészt mivel több embernek van még Ps2-e mint PS3-ma és logikusabbgondolkodás lenne ha PS2-re adnák ki mivel több mennyiséggel fogyna
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2780 Dátum: 09 aug 01, 10:33:51 » |
|
Ebben a hiszemben, akkor Wii-re adnák ki, mivel több embernek van Wii-je, mint PS3-a és x360-a egyszerre.... De miét is nem adják ki? Kitaláljátok? Nem hiszem, hogy a Wii 64mb rammal, kibírná ezt a játékot, úgy szint a PS2.
A japánoknak abba kéne hagyni a belülre fejlesztést (bazz.... meddig fognak PS3/xbox360-ra gyártani? Míg el nem jön a következő konzolgeneráció?).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2781 Dátum: 09 aug 01, 16:12:47 » |
|
wii -re ott lesz a gnt ex 4 amiben szintén benne lesz a hebi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2782 Dátum: 09 aug 01, 20:42:44 » |
|
na végre valami izgalom is lessz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szabi19940810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2783 Dátum: 09 aug 03, 21:17:52 » |
|
Hali! Ez a kérdés lehet hogy nagy bolondság de van egy kicsippelt Ps2-őm és azt akarom megkérdezni hogy azon Ps3-as játékokat nem tudnék játszani? Vagy nincs hozzá valamijen progi amivel sikerülhetne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2784 Dátum: 09 aug 03, 21:26:37 » |
|
lehetetlen akkor senki nem venne Ps3mat és azt hallottam h a Ps3-on sem, inkább nem ajánlatos Ps2-s játékokkal játszani mert nem ugyanúgy játssza le vagy valami ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2785 Dátum: 09 aug 03, 21:33:52 » |
|
Hát igen, a Cell processzor és az Emotion Engine, nem igazán jönnek ki egymással De állítólag létezik olyan mód, ami teljesen kompatibilis és a PS3 következő generációja illetve egy szoftverfrissítés után a eddigi PS3-ak is le tudják játszani ..... De ez majd csak a PS3 slim után, amit még be sem jelentettek ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2786 Dátum: 09 aug 03, 22:01:56 » |
|
én úgy tudom h Ps2-n nem lehet ps3 játékokat lejátszani, csak fordítva vagyis ps3-on ps2 játékokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2787 Dátum: 09 aug 03, 22:20:35 » |
|
Khm.. téves egy picit.Már a PS3-on nem lehet PS2-es gameket futtatni. A legelső szérián még lehetett, utána jött az eu-s megjelenés, ahol költséghatékonyság miatt, kihagyták azt a hardwaret és softveres emulációt hagytak rajta, azután pedig az is eltűnt. Majd (a be nem jelentett) PS3Slimmel, fog jönni a (hivatalosan még csak megemlített) PS2-es full-emuláció ˘˘".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2788 Dátum: 09 aug 03, 23:19:14 » |
|
oks... akkor nem lehet fordítva bocsi.... én azt hittem, de ha kiderűlt h nem akk bocs... de a kérdésedre a válasz h nem lehet ps2-n ps3-játékot futtatni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szabi19940810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2789 Dátum: 09 aug 04, 13:36:39 » |
|
Am az Accel 3 az honnan fog kezdődni? Melyik résztől? Onnan ahonnan a 2-őt abbahagyták? És meddig fog menni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|