|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2716 Dátum: 09 júl 20, 20:32:02 » |
|
hát jah de jól is szórakozna az ember... bár most is jól szórakozik, de azért én jobban élvezném azt a játékot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2717 Dátum: 09 júl 20, 20:35:40 » |
|
kézjelek a narutóbol nagy lenne nekünk kéne mutigatni áá remélem egyszer narutot erre is csinálnak
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2718 Dátum: 09 júl 20, 20:36:58 » |
|
ps1 -t senki sem fog venni azért, hogy utána ki hányja a reggelit/ebédet.
Én a mai napig játszom PS1-el, pedig van PSP-m, volt PS2-m és egész jó PC-m van ...... Szopacs. A mai játékoknak nincs olyan élménye mint a régieknek ^^. ÉS rz Off #>> Natallal szerintem pecséteket lehet majd csinálni.. márha lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2719 Dátum: 09 júl 20, 20:40:50 » |
|
hmm ez az új xbox télleg érdekes lehetne naruto-val én a rasengant nézném meg off:ahogy mondod haku sajnos nekem már nincs meg a ps1-em csak a segám de az se sokáig mert eladom (a gyűjtők 1 csomó pénz adnak érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2720 Dátum: 09 júl 20, 20:52:53 » |
|
Nemtom... Én el tudnám képzelni a többit is... Mozgás, pecsétek, harcrendszer... De ez a fejlesztők dolga És mivel én még nem vagyok az...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2721 Dátum: 09 júl 20, 20:55:24 » |
|
http://img.gamespot.com/gamespot/images/screenshots/2/197372/f198_screen003.jpg akinek meg teccet a játék és van hozzá ingere annak sok sikert a játékhoz amúgy szerintem el képzelhető ez a technológia kb 2-3 év múlva, egy jó narutos játék szuper lenne rajta, a jutsukat is nekünk kéne, meg mindent az szuper lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2722 Dátum: 09 júl 20, 21:13:21 » |
|
Nemtom... Én el tudnám képzelni a többit is... Mozgás, pecsétek, harcrendszer... De ez a fejlesztők dolga És mivel én még nem vagyok az... Dejó, hogy nem vagy az xD... Egy ember, pl. hazamegy a munkából, vagy a suliból. Leül a gép/konzol elé, nem azt akarja, hogy megint meghajtság xD.... Főleg ha egy Narutó féle fighting gameről van szó #>>Sui, ez csak nem a Gran Turismo 2? Épp ezzel gamelünk apummal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 21:14:17 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2723 Dátum: 09 júl 20, 21:13:36 » |
|
Meg az is menő lenne, ha nem pont 1 megadott karaktert kellene irányítani az animéből/mangából, hanem berakhatnád magad xD Mindenkinek lenne saját Szexi ( na meg hárem ) jutsuja XDXD Na, a hülyeséget félretéve, tényleg menő lenne egy ilyen Narutos játék ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2724 Dátum: 09 júl 20, 21:46:44 » |
|
Suigetsu mi bajod van a ps 1-el? Régen sokat játszottam vele és nekem csak jó élményeim maradtak róla. A nathal pedig jó lehet, ilyeneket még csak filmekben láttam xD gondolom többe is fog kerülni mint maga a konzol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2725 Dátum: 09 júl 20, 21:55:46 » |
|
Osztom Suigetsu véleményét Xbox360 a legjobb konzol,én imádom és ha lenne rá lehetőségem,hogy lecseréljem egy PS3-ra,nem tenném. Am PS1-se kellene,mivel a PSP-m viszi a PS1es gammákat is és hát azért jó azzal is néha nosztalgiázni,pl Resident Evil 1-3.részével. És hát a PS2 sem mai darab,de azon is jó néha accelozni,mortalozni meg db budokai tenkaichival nyomulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2726 Dátum: 09 júl 20, 21:56:09 » |
|
igazából nekem is jóó élmányeim maradtak a ps1-ről az volt az első dolog ami fontos volt az életemben még kis koromban... tök örültem h megkaptam... 1 csomó jóó játékom is volt hozzá.... régen ezt tartottad volna királynak, most meg a ps3-at, de pár év múlva azt is gagyinak fogod tartani!!?? szerintem ps1 is nagy dolog volt.... még manapság is sokan játszanak és emlékeznek rá jóó élményekkel...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2728 Dátum: 09 júl 20, 22:06:13 » |
|
ezt meg ki mondta neked h van??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2729 Dátum: 09 júl 20, 22:12:52 » |
|
És ki mondta, hogy nincsen? Amúgy én is tudtam, hogy van, csak azt nem, hogy milyen... ign nem okat írt róla... Dehogy 2d-s RPG? xD. Cöh..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|