Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #2685 Dátum: 09 júl 19, 15:17:05 » |
|
ok köszi a válaszodat.... nekem nem jelezte h leírtam már.....nemértem h miért. 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2686 Dátum: 09 júl 19, 17:47:46 » |
|
Hát az accel3-ról én olyat hallottam,hogy amikor az anime a Pein részeknél fog tartani,akkor jelenik meg PS3-ra,bár sztem ez hülyeség,mert meg fog jelenni ps2-re,ps3-ra minek adnák ki az accel 3-at??? fölösleges,ha másik 2 ps2-re jelnt meg, ps3 majd ultimate ninja stormnak a folytatása kell,hogy jöjjön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2687 Dátum: 09 júl 19, 18:44:49 » |
|
na remélem igazad lesz, mert nekem csak ps2-van és nagyon örülnék neki ha arra jönne ki.... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2688 Dátum: 09 júl 19, 19:48:09 » |
|
Accel 2 ben a kis Saukét meg a 4.Hokagét merre talállom a térlépen?Csak ez a 2 karakter hiányzik mar...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2689 Dátum: 09 júl 19, 20:05:15 » |
|
nos, ha végicsináltad az összes küldetést az accel 2 ben akkor kapsz 1 levelet tsunadetől (majd oldalt fogod látni) és akk vissza kell menned konohába és felkell menned tsunadehoz.... utána Sasukeval kell mászkálni 1 labirintusban, és utána ezt ugyanúgy megkell csinálni a 7-es csapattal (NAruto, Sai, Sakura) eléggé unalmas végigmenni a labirintusban, főleg 2*.......... egyébként a labirintus a leláncólt ajtó mögött van csak h tudd(játok) és ha azt végigviszed a 7-es csapattal akkor a kis Sasuke ott lesz az Orochimaru búvóhely 1 vagy 2. szobában..... és ha legyőzted az összes karaktert vagyis már csak a 4. hokagevel (Yondaimel) nem harcoltál akkor azt megtalálod a hokage szobrok alatt..... ott fog állni.... remélem segítettem neked...ha valamit nem értessz akkor nyugodtan szólj.... sok sikert... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2690 Dátum: 09 júl 19, 20:11:43 » |
|
Összes küldetést?Fő küldetés nem elég? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2691 Dátum: 09 júl 19, 20:15:54 » |
|
hát igazából szerintem a fő küldetésből az összeset...... de én nem is tudom h hogyan kaptam meg a levelet csináltam a küldetéseket és egyszer csak ott lett, de szerintem a fő küldetéseket..... ha végig csináltad akkor próbáld meg a mellék küldetéseket is.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2692 Dátum: 09 júl 19, 20:16:21 » |
|
Hát az accel3-ról én olyat hallottam,hogy amikor az anime a Pein részeknél fog tartani,akkor jelenik meg PS3-ra,bár sztem ez hülyeség,mert meg fog jelenni ps2-re,ps3-ra minek adnák ki az accel 3-at??? fölösleges,ha másik 2 ps2-re jelnt meg, ps3 majd ultimate ninja stormnak a folytatása kell,hogy jöjjön...
a god of war nál is ez volt. 1-2 része jelent meg ps2 -re, azt is mondták már hogy a god of war 3 is ki jön ps2 -re, de nem jött ki, ps3-on jött ki a god of war 3, "fölösleges ha,ha másik 2 ps2-re jelnt meg" szinte minden játékkal ez van, 1-2 rész kijött ps2 -re, a harmadik rész már szinte biztos hogy ps3 -ra fog kijönni. amúgy már nem gyártanak ps2 -re játékokat, 2009 -ig volt rá lehetőségük hogy megjelenjen az accel 3, nem jelent meg és nem is fog megjelenni soha sem ps2 -re, úgyhogy ne számítsatok accel 3 -ra mert még el sem kezdték, nem hogy ps2 -re kiadják 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2693 Dátum: 09 júl 19, 20:18:42 » |
|
hát akkor lassan elkezdhetek gyűjteni Ps3-ra h a 3. részét megtudjam majd vennii..... mindenem a naruto játékok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #2694 Dátum: 09 júl 19, 20:21:52 » |
|
chh.. nincs igazság... most hogy kiesett a ps2, benyomják az accel3-mat psp-re T_T http://www.youtube.com/watch?v=vh6O5dx-IZUam. a ps3-mas verzióról én azt olvastam hogy idén jelenik meg és azt hiszem az ultimate ninja storm vonalát folytatva kezdi majd a shippuudent ( és Suigetsu is ottvaaaan!  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 19, 20:22:59 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2695 Dátum: 09 júl 19, 20:24:36 » |
|
igen én is úgy olvastam éppen ma néztem utána..... az accel 3 ps3-ra jelenik meg 2009 második felében.... de az a jó is h PSP-re is lesz shippuuden 2009 őszén jelenikmeg...... asszem az akatsukisokról lesz szó.... és mindenki shippuudenból lesz..... szal összes akatsuki....de remélem azé sasuke S-et is benyomják.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2696 Dátum: 09 júl 19, 20:26:40 » |
|
Ixion köszi a segítséget!  Probálkozok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2697 Dátum: 09 júl 19, 20:28:49 » |
|
nincs mit máskoris..... sok sikert kívánok a továbbjutáshoz és az összes karakter megszerzéséhez  ha valamiben segíthetek csak szólj(atok)... végigvittem a: naruto ultimate ninja 1,2,3 naruto shippuuden narutimate accel 1, 2 szal ha kell ezekben segítség akkor csak szóljatok nyugotan... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2698 Dátum: 09 júl 19, 20:42:28 » |
|
nincs mit máskoris..... sok sikert kívánok a továbbjutáshoz és az összes karakter megszerzéséhez  ha valamiben segíthetek csak szólj(atok)... végigvittem a: naruto ultimate ninja 1,2,3 naruto shippuuden narutimate accel 1, 2 szal ha kell ezekben segítség akkor csak szóljatok nyugotan...  Az ultimate Ninja 2 meg a 4et én is....Eddig Accel 2vel azér nem probálkoztam mer régebben leszedtem azt az elején megfagyott mikor Irukával kell beszélni Ichirakunál.De mint kiderült a képfájl volt szar...Pedig már jáchatnék vele 1 ideje:D De igy csak tegnap keztdtem... szerk: úr isten mi kerül ebbe 12ezer forintba? http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36786 én kb 2 percig jácottam vele..Narutos játék az igaz de ez tök gáz szerintem... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 19, 21:22:36 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2699 Dátum: 09 júl 19, 22:26:38 » |
|
Na jah... Az biztos, hogy PS2-n nem láttam jobb Narutos játékot, mint az Accel2... Bár nem tudom, hogy az Ultimate Ninja Storm kijött-e PS2-re...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|