mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2655 Dátum: 09 júl 10, 20:27:26 » |
|
jah az meg igaz  na mind1 amúgy ahogy írtad több évesnek gondotalak na mind1 amúgy a naruto shippuden retsendunnak mi a gépigényeg ha gépen akarok vele játszani ?emulatorral mert nekem nem mindig megy 10 mp percig megy aztán leáll
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
 |
« Válasz #2656 Dátum: 09 júl 11, 18:38:28 » |
|
A készülő félben lévő Suigetsuféle játékhoz: Ugye a jk3-ban van a thermal detonator. A helyett a modban lehetne mondjuk robbanó pecsét. És a választható fegyverek helyett mik lesznek(pl.:kunai, shuriken, katana stb...)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2657 Dátum: 09 júl 11, 18:41:15 » |
|
kunai shuriken katana. sajnos robbanó pecsét kimarad, nem vagyok programozó, a bombák deidara bombái lesznek. (habár mostanában hanyagoltam, véleményem szerint unalmas a játék, a közeljövőben folytatom kb holnap)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #2658 Dátum: 09 júl 16, 09:44:10 » |
|
bocsi, hogy most nem erre írok, de 151-es oldal MIcsudi és Tritonnak akarom írni, hogy ha mindenre +2-t adunk (naruto accel 2) akkor csak a banditák ellen lehet menni sasukevel....de én úgy gondóltam, hogy normálisan lehet-e vele menni, mint pl.: mikor a labirintusba mentünk vele......remélem értitek.....  könnyítve xD: naruto helyett lehet-e Sasukeval menni..... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2659 Dátum: 09 júl 17, 08:12:07 » |
|
nah végre újra elkezdtem a skineket fejleszteni. az árnyékoláson is lehet változtatni ami kihozza az anime hangulatot a modelből (eddig kész skinek : kakuzu, hidan, orochimaru, tobi) most csinálom majd kisamet és jugot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2660 Dátum: 09 júl 17, 10:37:53 » |
|
Sziasztok! Tud valaki mondani nekem egy jó PS2 emulátort, amivel fut a narutimate accel2? próbáltam a pcsx-et, de nem tudtam konfigonli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2661 Dátum: 09 júl 17, 10:48:05 » |
|
bocsi, hogy most nem erre írok, de 151-es oldal MIcsudi és Tritonnak akarom írni, hogy ha mindenre +2-t adunk (naruto accel 2) akkor csak a banditák ellen lehet menni sasukevel....de én úgy gondóltam, hogy normálisan lehet-e vele menni, mint pl.: mikor a labirintusba mentünk vele......remélem értitek.....  könnyítve xD: naruto helyett lehet-e Sasukeval menni.....  nem szöcskével csak a labirintusban tudsz mászkálni de ha megvan a kunai-a akk banditák ellen felcserélheted Naruto-val
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2662 Dátum: 09 júl 17, 10:51:25 » |
|
six : ps1 emulátortól nem várj csodát... ps2 -s játék sose fog menni rajta, maximum egy ps2 -es emulátorral amit erre a linkre kattintva : http://ps2emu.tvn.hu/Pcsx2.rar letölthetsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2663 Dátum: 09 júl 17, 12:26:35 » |
|
Erre gondoltam  Csak nem gondoltam, hogy kell mögé még az 2-es... valami 0.9.6-os verzió... Tud valaki sergíteni ebben?  Még soha nem csináltam ilyet és nem is nagyon értek hozzá... Letöltöttem és ez jobb, mint a másik, amit leszedtem, mivel ez legalább elindult  De majd meglátom, hogy elindul-e rajta a narutimate accel2... De köszi, egy lépéssel közelebb vagyok a játékhoz 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 17, 12:44:35 írta six »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2664 Dátum: 09 júl 17, 13:24:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2665 Dátum: 09 júl 17, 13:29:43 » |
|
ezt tudtam, csak valahogy a biosok és a pluginek nem passzoltak... egyébként ezzel működik a narutimate accel2? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2666 Dátum: 09 júl 17, 14:21:28 » |
|
hát azt ne mnekünk kell tudni attól függ mien a gépigényed meg mien pluginjaid vannak meg még egyebek de még sorolhatnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2667 Dátum: 09 júl 17, 14:24:31 » |
|
értem...  és lehet valahonnan letölteni pluginokat? Vagy ez is hülye kérdés? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szabi19940810
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2668 Dátum: 09 júl 17, 15:29:24 » |
|
Sziasztok. Valaki nem tudna Ps2-es Naruto-s játékokhoz letöltőlinkeket küldeni.És lehetőleg olyakat amit sokan SEED-elnek. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2669 Dátum: 09 júl 17, 16:09:18 » |
|
six neked azt mondom hogy hogy nézzéll torenten ott van plugin meg bios mappa
szabi19940810 neked szintén ugyanazat éegtöbször aikor töltöttem naruto gamet akkor mindeggyik jó volt onnan töltsé ha mégis kéne link akkor szólsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|