Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 aug 10, 15:06:32 » |
|
Lenne egy kérdésem: A NarutimateHero az egyenlő az Ultimate Ninja-val, mert ugyanaz a játék. Gondolom az Ultimate Ninja az Európai kiadás, de Magyarországon nem jelent meg. A Gamekapocs necezetű oldalon ban róla egy két információ, de csak az első részről. Ha már van Európai verzió kiadhatnák Magyarországon is.
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 aug 10, 15:49:57 » |
|
amihez az van irva hogy narut battle arena uss sok az seed meg Peer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 aug 10, 18:07:52 » |
|
Ok, már tölti. Láttam egy pár vidit a youtube-n és sztem tisztára olyan, mint a Mugen. Na mind1. Már nagyon várom! :-*
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 aug 12, 19:42:34 » |
|
Nagyon jó jatek nekem naygon tecik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 aug 13, 17:25:57 » |
|
szívesen kipróbálnám ??? majd megpróbálom letölteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 17:43:38 írta Datti »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 aug 13, 17:38:57 » |
|
Nekem nem tölti... my father szerint nincs fönt senkinek a gépén. Seed=0. :'( :o
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 aug 13, 19:10:46 » |
|
én is megpróbáltam de nem sikerült, föleg hogy nem is találtam meg amit le írtál Csaba :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 aug 14, 12:45:17 » |
|
Axel-sama-nak teljesen támogatom az 5letét! Shiro: Leírnád milyen emulátorral probáltad? ??? És a játékra visszatérve anno leszedtem netről PS2-re egy játékot(nekem nincs PS2-m)és gépen is simán elfutott nem kellett hozzá semmi emulátor.Nem tudtam cseleket stb. de azért ment
|
|
|
Naplózva
|
D and C rank: 10/10 B rank: 11/11 A rank: 12/12 S rank: 1/7 Shippu: 2/17 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 aug 14, 13:41:01 » |
|
PCSX2 -t használtam, Amugy neked melyik volt az a PS2 játék ami elindult emu nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 aug 14, 16:51:29 » |
|
Én a Naruto Ultimate Ninja 2-ben elakadtam ::)Ott akadtam el (Még teljesen az elején),hogymegkell csinálni a Missionokat ,hogy elmenj Jiraya-val...Ez az után van,hogy a Hokage-val megkell ölni Orochimaru-t Biztos idővel sikerült volna,de nem nagyon játszok vele.Mert én a jó grafikájú játékokat szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 aug 14, 17:30:38 » |
|
Shiro én PES 5-6 ot játszottam ami PS2-re volt : PCSX2-ről meg van egy egész teljes leírás a SG fórumon régen probálkoztam vele... Te meg bírod oldani? :o(sztem nehéz) Black: Én örülnék eleve ha jácchatnék a játékkal :-[ Majd holnap reggelre kipróbálom, me akkora jön le a játék
|
|
|
Naplózva
|
D and C rank: 10/10 B rank: 11/11 A rank: 12/12 S rank: 1/7 Shippu: 2/17 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 16, 19:04:36 » |
|
Én pedig innen szetem le és le jöt 10 perc alat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foobie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 16, 20:51:33 » |
|
emberek a legidegesítőbb az egészbe h megvettem a ps2-őt az animek miatt és egyszerűen sehogy se tom beszerezni se a budokai-okat se a narutos game-eket és vajon miért? mert 1. magyarországra isten akaratáért se hozzák be pedig megy a tvbe 2 az a tény állás h van 1 ps2-őd megvetted ahoz h tudjál menteni kell egy memo kari 8000ftbe beruháztam aztán jön a legborzasztóbb az egészbe másolt játékhoz ki kell chippeltetni mert nem viszi az megint 8000 most ezt azért osztom megveletek mert anno 80 ért vetem a ps2 őmet és odaáig jutottam h egy komplett vasat összetetetthettem volna (szám.gépet) és most itt vok egy ratyi géppel és egy ps2 -ővel amire nem tok narutos gamet szerezni :'( egyszerűen elkeserítő de sebaj egyszer csak lex vmi változás >:Dvagy nem ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 aug 17, 11:14:13 » |
|
80 -at költöttél rá? 34 ezerért lehet venni ps2 csomagot (gép,jostick,memokártya)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foobie
Gennin
Nem elérhető
|