rolley
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2340 Dátum: 09 jún 02, 20:22:46 » |
|
Helló. Nekem is megvan a Naruto Ultimate Ninja 3 PS2-re. Én ott akadtam el mikor sizune azt a feladatot adja, hogy kapjuk el a város felett keringő galambokat amiket rossz címre küldött. Ez sikerült már valakinek? A másik nagy gondom egy küldetés alatti kifejezéssel van " Give more than 3 additional blows to the enemy." Tudja esetleg valaki, hogy mit kell csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2341 Dátum: 09 jún 03, 06:25:12 » |
|
én tudom. szaladj fel a falra (ahol van a konoha kapuja) és ott nyomd meg azt a gombot, amivel az jön be hogy lehet szabadon dobálni a dobócsillagokat és akkor fent vagy a fal leng tetején és el kell találni a dobócsillagokkal a madarakat, amikor kész vagy nézd meg hogy hova estek a madarak (vagyis hogy hol zuhantak le) és ott lesznek a döglött madaraknál a levelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2343 Dátum: 09 jún 04, 16:38:46 » |
|
 nagyon ütősnek néz ki már alig várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rolley
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2344 Dátum: 09 jún 04, 17:36:35 » |
|
Köszönöm a választ, sikerült megcsinálnom. Esetleg a másik problémára nem tudod a megoldást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2345 Dátum: 09 jún 04, 19:23:54 » |
|
melyikre?  am a naruto shippuuden narutimate accel 3 -ról valaki valami hírt tud? én annyit hogy még else kezdték, de hátha valaki tud róla többet is xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 04, 19:25:09 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
rolley
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2346 Dátum: 09 jún 04, 19:51:32 » |
|
A másik nagy gondom egy küldetés alatti kifejezéssel van " Give more than 3 additional blows to the enemy." Tudja esetleg valaki, hogy mit kell csinálni?
Ilyen feltétel van az egyik harcnál A naruto shippuuden narutimate accel 3 melyik konzolra lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2347 Dátum: 09 jún 04, 20:29:11 » |
|
Naruto accel 3,majd ps2-re jön valamikor,nem tudni,h mikor még egy kis gameplay video az új psp-s naruto-ból: http://www.youtube.com/watch?v=zeRKaGK_x7Q
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2348 Dátum: 09 jún 05, 10:25:07 » |
|
A másik nagy gondom egy küldetés alatti kifejezéssel van " Give more than 3 additional blows to the enemy." Tudja esetleg valaki, hogy mit kell csinálni?
Ilyen feltétel van az egyik harcnál valami rémlik belőle, sajnos nem tudom hogy ezt a küldit ki adta  "Give more than 3 additional blows to the enemy" ez viszont azt jelenti, hogy 3 nál többször üsd meg az ellenfeled, akivel harcolnod kell, tehát folyamatosan nyomd az ütés gombot, és akkor sikerülni fog 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
 |
« Válasz #2349 Dátum: 09 jún 05, 18:00:42 » |
|
nekem psp-re megvan az ultimate ninja heroes, egész jó ahoz képest hogy oldalnézetes és csak 1:1 harcok vannak. már várom a shippuuden legendset  a 2009 ősz megjelenési dátum magyarországra is érvényes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2350 Dátum: 09 jún 05, 18:11:49 » |
|
nekem a psp -s narutoval annyi a gondom hogy nincs benne single player 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
 |
« Válasz #2351 Dátum: 09 jún 06, 20:12:51 » |
|
Komoly, hogy Naruto Shippuuden Accel 3 kijön PS2-re? Mert én annak rohadt örülnék, mert nincs egy játék se PS2-re amiben benne lenne Hidan. És abban szerintem benne lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
csontos89
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2352 Dátum: 09 jún 06, 20:21:26 » |
|
Császtok új vagyok és szeretném megkérdezni melyik most a legjobb Narutos Game PC-re? Tudom vissza vissza olvasgathatnám , de elég könnyfakasztó lenne látni mennyi game jött ki konzolra  . Előre is köszi a rövid listát a PC-s gamekről. ui.:Naruto Gekitou Ninja Taisen 4?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
 |
« Válasz #2353 Dátum: 09 jún 06, 22:39:05 » |
|
Kösz, Suigetsu. 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2354 Dátum: 09 jún 07, 08:29:31 » |
|
Tudtommal hivatalos pc naruto jatek nincs, csak emulutaron tudsz konzol jatekokkal játszani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|