25 ápr 13, 19:28:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 500869 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Shikamaru12
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2310 Dátum: 09 máj 28, 18:39:04 »

jól hangzik ez a psp-s játék ,vixo nincs vmi megjelenési dátum ha csak várhatóan is?
Naplózva
vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2311 Dátum: 09 máj 28, 19:20:50 »

Suigetsu: tudom,h half life mod,de nem half life 2.,hanem half-life 1. mod,csak h kicsit pontosítsunk rajta ^^
Sajnos konkrét megjelenést még nem tudok én sem a moddb.com oldalán: Release Date: TBD ,azaz sajnos még nincs konkrét megjelenése,de hát reméljük a legjobbakat,hixen már eléggé xépen haladnak. Szerintem még néhány karaktert szeretnének hozzá csinálni,h ne csak ezzel a 3 karival lehessen nyomulni,szóval sztem idén még nem jelenik meg,reméljük legalább egy beta verziót kidobnak majd a közeljövőben,addig is én az Xboxos Naruto:Broken Bond-dal illetve a Ps2-es Naruto Ultimate Ninja 4-gyel vigasztalom magamat,az utóbbi eléggé jól sikerült,a rengeteg karakter nagyon jó benne,bár a Ps2,Xbox360,PSP,Ps3 konzolok messze el vannak maradva sajnos a Wii illetve DS konzoloktól Naruto gammák megjelenését nézve,hixen a DS és a Wii konzolok már a Kakuzu,Hiddan résznél járnak,szóval kicsit le van maradva a többi konzol. Gondolom Ps2-re a Naruto ultimate ninja 5-tel jönne a Kakuzu,Hiddan rész,ami nem most lex megjelenés szempontjából, Ps3-ra jelenleg még nincs is Shippuuden rész,de ha jön akkor is sztem a Deidara,Sasori részig viszik majd a story-t,szóval ott sem lexnek Hiddan,Kakuzu,sztem. Xbox 360 szintúgy fog sztem alakulni,mint a Ps3-nál,szóval ott sem lex Kakuzu,Hiddan story egyelőre, PSP-re meg ugye csak most jelenik meg majd a Shippuuden rész,ami a Sasori,Deidara saga-t öleli fel,szóval hasonló a helyzet. Amikor majd a Wii és a DS a Pein résznél fog tartani,akkor fog sztem a többi konzol a Hiddan,Kakuzu részeknél tartani. Nah szépen levezettem a szerintem megjelenő naruto-s játékok konzolos megjelenéseit,kicsit elkanyarodtam a témától,de mind1 Nevet
Naplózva

vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2312 Dátum: 09 máj 28, 19:21:42 »

http://www.moddb.com/mods/naruto-naiteki-kensei
Ezt csak úgy Mosolyog
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2313 Dátum: 09 máj 28, 19:54:38 »

a naruto ultimate ninja 5 az a naruto narutimate accel2 (csak az accel 2 japán és nekem megvan ^^) és abban nincs hidan se kakuzu Szomorú max accel 3 ban lenne (illetve ultimate ninja 6 -ban) Szomorú

am ezt a nateki kenseit össze kevertem a ninja chroniclessel, mert készülőben van egy bizonyos naruto ninja chronicles is (jóval bénább graffal) de az már half life2 mod lesz (nemtom h csak video miatt van ez, de kockás nagyon)  Mosolyog
Naplózva
Wegita
Chuunin
*

« Válasz #2314 Dátum: 09 máj 28, 20:15:27 »

Te vixo, hallod? Ezt hol lehet letölteni, mert azt nem találtam meg... :S
Naplózva

vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2315 Dátum: 09 máj 28, 20:40:05 »

Hát végülis az accel 2 télleg elmenne naruto ultimate 5-nek,de én nem így számozom,mivel a naruto ultimate ninja 4 az a naruto ultimate accel 1 usa verziója és az accel 1 és 2. között nagy különbség nincs,nekem megvan a naruto ultimate ninja 4 és az accel 2 is és télleg a különbség csupán annyi,h a naruto accel 1ben lehet pólóban nyomulni illetve 1 plux chapter van,de annyira érezhető különbség nincsen,tehát az accel 1 és 2 szinte ugyanaz így ezeknek az usa verziója, a naruto ultimate ninja 4 is megegyezik velük,majd ha kijön az accel 3,akkor ugye az elsőként japánban fog így megjelenni és annak lex majd az usa verziója a naruto ultimate ninja 5,amiben már remélehtőleg Hiddan és Kakuzu is szerepet kap, ugye a naruto accel 2-nek így semmi értelme nem lenne,ha az megjelenne naruto ultimate ninja 5-ként,szóval sztem az előbbi esélyesebb Mosolyog
Am a naruto ninja chronicles hl 2 modot én is ismerem,de arról már 7hónapja nem hallani semmit,semmi frissítés meg semmi :S
pedig az se nézet ki annyira rosszul:

http://www.moddb.com/mods/naruto-ninja-chronicles

http://www.ninjachronicles.com/
Naplózva

vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2316 Dátum: 09 máj 28, 20:42:13 »

Wegita: ez sajnos még csak egy készülő mod,szóval még nem lehet letölteni,így nem csoda,h nem találod,sajnos pontos dátummal sem lehet szolgálni,csak remélhetjük,h minnél hamarabb lesz legalább egy beta verzió. Mosolyog
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #2317 Dátum: 09 máj 28, 20:56:52 »

sztem senki nem veszt semmit ha nem készül el a ninja chronicles, mert ultra gáz :S kocka bokor kocka fák kocka naruto és bugos sasuke kéz Mosolyog nateki kensei jobb lesz  Kúl
Naplózva
vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2318 Dátum: 09 máj 28, 21:17:50 »

ez pontosan így van,csak az a vicc,h a chronicles,az jóval előbb indult,mint a naiteki és akkor még a chronicles nagyon jó narutos gammának nézet ki,pláne,h pc-re,de jött a naiteki és messze felülmúlta a chronicles-t,na és azt is hozzá kell tenni,h a chronicles hl 2 motorra épül míg a natkei csak sima hl és mégis az utóbbi messze szebben néz ki. Lehet,h a chronicles fejlesztői is jobban belegondoltak ebbe és inkább hagyták az egészet ikszdé
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #2319 Dátum: 09 máj 28, 21:25:22 »

jaja Nevet , aza fura hogy a hl2 -s naruto sokkal bénább mint a hl 1 -s naruto mod xD
Naplózva
vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2320 Dátum: 09 máj 28, 21:31:04 »

Shikamaru12: A PSP-s Naruto megjelenésénél Q3 van,ami azt jelenti,h 3.negyed évben fog megjelenni,szerintem olyan augusztus-szeptember környékén,szóval olyan sokat nem kell várnunk rá szerencsére!^_^
Naplózva

vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2321 Dátum: 09 máj 28, 21:38:21 »

Hát igen,elvileg a hl2-nek izmosabbnak kellene lennie, furcsa,h a sima hl-ből ennyit képesek voltak kihozni.
Mondjuk jobban belegondolva annyira mégsem,hiszen vegyük az Earth Special Forces azaz ESF hl mod-ot,ami a Dragon Ball hl mod-ja és szintúgy készült egy hl2-es DB mod,aminek Dragon Ball Source volt a neve,ami szintén feledésbe merült és a sime ESF még a mai napig is fejlődik és olyan szintű a grafikája,h élő ember meg sem tudná mondani,h egy egyszerű hl motor alatt fut az egész. Csekkoljátok:
http://www.moddb.com/mods/earths-special-forces

Szóval egy sima hl-ból sokkal többet lehet kihozni,mint a hl2-ből,érdekes. a Naruto-nál még külön dob rá egy lécet,h a chronicles-szel ellentétben a naiteki-re Cell Shading-et dobtak,ami azért jobban visszaadja az anime életérzést! ^_^
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #2322 Dátum: 09 máj 29, 06:17:43 »

bakker egyszerűen nem tudom elhinni ezt............... h sima hl -ből ilyen ultra 3d -s mod?????? lehetetlen  Nevet ha belegondolok hogy a sima hl -nek milyen ócska kocka a grafikája........(mondjuk ott fps nézet volt és ezzel jobban fel voltak nagyítva a pixelek Nevet)
Naplózva
vixo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2323 Dátum: 09 máj 29, 12:08:51 »

hát mondjuk egy ilyen feltúrbózott hl-hez,már elképzelhető,h erősebb gép is kell ^_^
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #2324 Dátum: 09 máj 29, 12:13:02 »

hát az meglehet, habár nem hiszem, max a mod miatt annyi lehet a gépigénye mint a hl2 nek Nevet de ma láttam a naruto nateki kensei hátsó dobozát Nevet sztem majd a boltokban is meglehet ezeket a modotkat venni Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins