Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2310 Dátum: 09 máj 28, 18:39:04 » |
|
jól hangzik ez a psp-s játék ,vixo nincs vmi megjelenési dátum ha csak várhatóan is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2311 Dátum: 09 máj 28, 19:20:50 » |
|
Suigetsu: tudom,h half life mod,de nem half life 2.,hanem half-life 1. mod,csak h kicsit pontosítsunk rajta ^^ Sajnos konkrét megjelenést még nem tudok én sem a moddb.com oldalán: Release Date: TBD ,azaz sajnos még nincs konkrét megjelenése,de hát reméljük a legjobbakat,hixen már eléggé xépen haladnak. Szerintem még néhány karaktert szeretnének hozzá csinálni,h ne csak ezzel a 3 karival lehessen nyomulni,szóval sztem idén még nem jelenik meg,reméljük legalább egy beta verziót kidobnak majd a közeljövőben,addig is én az Xboxos Naruto:Broken Bond-dal illetve a Ps2-es Naruto Ultimate Ninja 4-gyel vigasztalom magamat,az utóbbi eléggé jól sikerült,a rengeteg karakter nagyon jó benne,bár a Ps2,Xbox360,PSP,Ps3 konzolok messze el vannak maradva sajnos a Wii illetve DS konzoloktól Naruto gammák megjelenését nézve,hixen a DS és a Wii konzolok már a Kakuzu,Hiddan résznél járnak,szóval kicsit le van maradva a többi konzol. Gondolom Ps2-re a Naruto ultimate ninja 5-tel jönne a Kakuzu,Hiddan rész,ami nem most lex megjelenés szempontjából, Ps3-ra jelenleg még nincs is Shippuuden rész,de ha jön akkor is sztem a Deidara,Sasori részig viszik majd a story-t,szóval ott sem lexnek Hiddan,Kakuzu,sztem. Xbox 360 szintúgy fog sztem alakulni,mint a Ps3-nál,szóval ott sem lex Kakuzu,Hiddan story egyelőre, PSP-re meg ugye csak most jelenik meg majd a Shippuuden rész,ami a Sasori,Deidara saga-t öleli fel,szóval hasonló a helyzet. Amikor majd a Wii és a DS a Pein résznél fog tartani,akkor fog sztem a többi konzol a Hiddan,Kakuzu részeknél tartani. Nah szépen levezettem a szerintem megjelenő naruto-s játékok konzolos megjelenéseit,kicsit elkanyarodtam a témától,de mind1 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2312 Dátum: 09 máj 28, 19:21:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2313 Dátum: 09 máj 28, 19:54:38 » |
|
a naruto ultimate ninja 5 az a naruto narutimate accel2 (csak az accel 2 japán és nekem megvan ^^) és abban nincs hidan se kakuzu  max accel 3 ban lenne (illetve ultimate ninja 6 -ban)  am ezt a nateki kenseit össze kevertem a ninja chroniclessel, mert készülőben van egy bizonyos naruto ninja chronicles is (jóval bénább graffal) de az már half life2 mod lesz (nemtom h csak video miatt van ez, de kockás nagyon) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2314 Dátum: 09 máj 28, 20:15:27 » |
|
Te vixo, hallod? Ezt hol lehet letölteni, mert azt nem találtam meg... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2315 Dátum: 09 máj 28, 20:40:05 » |
|
Hát végülis az accel 2 télleg elmenne naruto ultimate 5-nek,de én nem így számozom,mivel a naruto ultimate ninja 4 az a naruto ultimate accel 1 usa verziója és az accel 1 és 2. között nagy különbség nincs,nekem megvan a naruto ultimate ninja 4 és az accel 2 is és télleg a különbség csupán annyi,h a naruto accel 1ben lehet pólóban nyomulni illetve 1 plux chapter van,de annyira érezhető különbség nincsen,tehát az accel 1 és 2 szinte ugyanaz így ezeknek az usa verziója, a naruto ultimate ninja 4 is megegyezik velük,majd ha kijön az accel 3,akkor ugye az elsőként japánban fog így megjelenni és annak lex majd az usa verziója a naruto ultimate ninja 5,amiben már remélehtőleg Hiddan és Kakuzu is szerepet kap, ugye a naruto accel 2-nek így semmi értelme nem lenne,ha az megjelenne naruto ultimate ninja 5-ként,szóval sztem az előbbi esélyesebb  Am a naruto ninja chronicles hl 2 modot én is ismerem,de arról már 7hónapja nem hallani semmit,semmi frissítés meg semmi :S pedig az se nézet ki annyira rosszul: http://www.moddb.com/mods/naruto-ninja-chronicleshttp://www.ninjachronicles.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2316 Dátum: 09 máj 28, 20:42:13 » |
|
Wegita: ez sajnos még csak egy készülő mod,szóval még nem lehet letölteni,így nem csoda,h nem találod,sajnos pontos dátummal sem lehet szolgálni,csak remélhetjük,h minnél hamarabb lesz legalább egy beta verzió. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2317 Dátum: 09 máj 28, 20:56:52 » |
|
sztem senki nem veszt semmit ha nem készül el a ninja chronicles, mert ultra gáz :S kocka bokor kocka fák kocka naruto és bugos sasuke kéz  nateki kensei jobb lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2318 Dátum: 09 máj 28, 21:17:50 » |
|
ez pontosan így van,csak az a vicc,h a chronicles,az jóval előbb indult,mint a naiteki és akkor még a chronicles nagyon jó narutos gammának nézet ki,pláne,h pc-re,de jött a naiteki és messze felülmúlta a chronicles-t,na és azt is hozzá kell tenni,h a chronicles hl 2 motorra épül míg a natkei csak sima hl és mégis az utóbbi messze szebben néz ki. Lehet,h a chronicles fejlesztői is jobban belegondoltak ebbe és inkább hagyták az egészet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2319 Dátum: 09 máj 28, 21:25:22 » |
|
jaja  , aza fura hogy a hl2 -s naruto sokkal bénább mint a hl 1 -s naruto mod xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2320 Dátum: 09 máj 28, 21:31:04 » |
|
Shikamaru12: A PSP-s Naruto megjelenésénél Q3 van,ami azt jelenti,h 3.negyed évben fog megjelenni,szerintem olyan augusztus-szeptember környékén,szóval olyan sokat nem kell várnunk rá szerencsére!^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2321 Dátum: 09 máj 28, 21:38:21 » |
|
Hát igen,elvileg a hl2-nek izmosabbnak kellene lennie, furcsa,h a sima hl-ből ennyit képesek voltak kihozni. Mondjuk jobban belegondolva annyira mégsem,hiszen vegyük az Earth Special Forces azaz ESF hl mod-ot,ami a Dragon Ball hl mod-ja és szintúgy készült egy hl2-es DB mod,aminek Dragon Ball Source volt a neve,ami szintén feledésbe merült és a sime ESF még a mai napig is fejlődik és olyan szintű a grafikája,h élő ember meg sem tudná mondani,h egy egyszerű hl motor alatt fut az egész. Csekkoljátok: http://www.moddb.com/mods/earths-special-forcesSzóval egy sima hl-ból sokkal többet lehet kihozni,mint a hl2-ből,érdekes. a Naruto-nál még külön dob rá egy lécet,h a chronicles-szel ellentétben a naiteki-re Cell Shading-et dobtak,ami azért jobban visszaadja az anime életérzést! ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2322 Dátum: 09 máj 29, 06:17:43 » |
|
bakker egyszerűen nem tudom elhinni ezt............... h sima hl -ből ilyen ultra 3d -s mod?????? lehetetlen  ha belegondolok hogy a sima hl -nek milyen ócska kocka a grafikája........(mondjuk ott fps nézet volt és ezzel jobban fel voltak nagyítva a pixelek  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2323 Dátum: 09 máj 29, 12:08:51 » |
|
hát mondjuk egy ilyen feltúrbózott hl-hez,már elképzelhető,h erősebb gép is kell ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2324 Dátum: 09 máj 29, 12:13:02 » |
|
hát az meglehet, habár nem hiszem, max a mod miatt annyi lehet a gépigénye mint a hl2 nek  de ma láttam a naruto nateki kensei hátsó dobozát  sztem majd a boltokban is meglehet ezeket a modotkat venni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|