25 feb 25, 07:54:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481592 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Rachet
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1590 Dátum: 08 nov 08, 11:34:52 »

Nem tudja valaki esetleg, hogy honnan lehet megszerezni a naruto ultimate ninja 3-at? Mert már egy ideje megreneltem egy helyen, de állítólag még nem hozták meg nekik:( És ebben az a jó, hogy 2 hónapja rendeltem :S
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1591 Dátum: 08 nov 08, 11:38:52 »

nem tudna nekem valaki segíteni? Meg szeretném szerezni ezt a játékot, de sehol sem találom:(
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1592 Dátum: 08 nov 08, 13:43:29 »

De....Megéri. Egy teljesen más élményt nyújt PS3-mal játszani Főleg, ha nagy a TV-d Nevet Ez a Narutos game pedig űberkirály:D Mekkora már Konoha Wátdöfákk Wátdöfákk És milyen jó ott ugrálni meg ilyenek Nevet
Naplózva

Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1593 Dátum: 08 nov 08, 18:02:30 »

na ja minden játék jobb ps3-on sztem mivel teljesen élethű képet ad az egészről remélem azér a ps2-t meg a psp-t sem hanyagolják el game-ek terén  :/
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #1594 Dátum: 08 nov 08, 18:13:27 »

Hello.Nekem a Naruto Rise of a ninja játékhoz kéne segítség. Magát a játéko végigvittem csupán egy apró dolgot nem tudok. Hogy lehet fölmenni a térképen bejelölt (piros színű) épületek tetejére? A Hokage épületre följutottam egy titkos barlangon keresztűl a tónál. A többire még nem jöttem rá. Légyszi segítsetek nekem. Elöre köszi
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1595 Dátum: 08 nov 08, 19:01:21 »

sz.tem biztos nem hanyagolják el a többi konzolt, hiszen ps3-ra van ritkábban de nagyobb beruházás, ps2-re meg psp-re pedig többször van kereslet.

de én nem tudok várni még egy hónapot hogy megvehessem a játékot! ( igen a nagyobb tv mellett döntöttem  >.<# )
pláne ezután a videó után : http://www.gametrailers.com/player/usermovies/286932.html
itt azért néztem egyet a  pizsamás naruto támadásnál ikszdé hinata támadása meg olyan aranyos, legalább is a vége ! PIRUUUL!XD

nos azt hiszem le fogok állni az ilyen vidik keresésével mert félő hogy ---->  Felakaszt
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1596 Dátum: 08 nov 08, 19:33:33 »

Nekem megvan a PS3 már csak egy nagyobb tévé kéne, de azt már anyám nem engedné meg!A szobámba is nagyon kitűnne nem is lenne hely hova tenni!Ígyhát egy 22 colos hdtv és monitorral kell beérnem.(Akkora mint a mostani TV Nevet

De már egy jó ideje nézem a webshopokat és hivogatom is a tulajokat, de egyik sem tart még!

Szomorú
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1597 Dátum: 08 nov 08, 20:28:15 »

viszont mindenkit beelőzöl a game tesztelésében ikszdé irigyellek, de én is hasonló cipőben járok  Pojén
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1598 Dátum: 08 nov 09, 08:45:34 »

Anyám azt mondta, hogy ne költsem a karácsonyi pénzem videójátékokra.Én meg azt mondtam neki, hogy akkor besegítek egy szép nagy TV-be.Na jó egy 82 centis-be de az nekem éppen elég nagy.
Már láttam is a Neten baromi jó LCD TV-t a Samsung-tól, mindenféle képjavító technika és külön játék mód a TV-n(Össz 3 van.)ÉS csak 124.990Ft Ennek több mint a felét összedobom úgy februárra Kb.

Hurrrááá!

Amúgy meg a PS3-hoz csak akarat erő kell.Én szerencsére egy nem várt születésnapi összeg miatt csak fél évig kellett spórolnom, de felkészültem arra, hogy egy egész évig GYűjtenem kell.
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1599 Dátum: 08 nov 09, 08:51:35 »

Ámúgy meg shiko, ha meglessz a PS3-ad, akkor vegyél fel a Network címedre.Mejd megtudod mi az, különféle dolgokat lehet csinálni üzenet küldés, játék stb...  Egy jó tanács: HA magyrországi ként jelentkezel fel, nem tudod használni a PS store-t.(Nekem 3 felhasználom van, egy szülői mert még nem vagyok 18 így csinálnom kellett egy felnőtt felhasználót,aztán ott van a sima,és ott van amelyikkel használhatom a PSstore-t.
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1600 Dátum: 08 nov 09, 11:48:51 »

azta ez videó naon jó Shiko! tuti be kell szereznem egy ps3-at csak az a baj h nem rég vettem psp-t azér rem karira kapok annyi pénzt h csak egy kicsit kéne gyüjtenem hozzá
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1601 Dátum: 08 nov 09, 11:57:29 »

hühha köszi az infokat Davide ! maaaaajd kitapasztalom ezt aaaaa Network dolgot.. Gondolkozik téli szünetben! az még rohadt messze van ikszdé
nekem az új tv 51-66 -os lenne....  pénzben és helykihasználás miatt is.... kicsi a szoba Pojén végül is a mostani 34-es tv-mnél minden csak jobb lehet ikszdé

jól indult a napom: kimegyek ebédlőbe ,megcsillan a szemem hogy electro world újság! no mondom nézzük hogy még mingíg 80 000 a konzol? hát nööööem!
hogy az a jó #&@~###! a sok gyökér megint felemelte 10 ft híjján 100 000-re! ilyenkor úgy megrúgnék valakit!
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1602 Dátum: 08 nov 09, 12:49:12 »

Szerintem ne ott vedd meg, hanem mondjuk a gameparkban. Ott 90.000Ft-ért egy 80GB-st kapsz. www.gamepark.hu
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1603 Dátum: 08 nov 09, 12:58:56 »

kössz a tippet ! Nevet fel is veszem könyvjelzőbe mert félő hogy december közepéig ( Hmm? ) elfelejtem... am. itt a játékok is olcsóbbak? nem vagyok ilyen téren valami tájékozott  >.<#
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1604 Dátum: 08 nov 09, 13:49:21 »

Én 4 game oldalt ismerek Írom:

Gamepark: új játékok(Nem használt úgy értem) nagy választékban viszonylag alap áron.
576 kbyte:Itt nem érdemes venni semmit csak tájékozódni kb mi van a piacon.
joeystation:Itt vehetsz a lehető legolcsóbban eredeti játékokat.Ha nem zavar, hogy vannak használtak is.
OGI:Minden információ minden játékról!Videók és képek is!   (Csak ár nem)

A címek:

www.gamepark.hu
www.576.hu        (És ott a webáruházat válaszd!)
www.konzoljatek.extra.hu
www.ogi.hu

Ennyi amennyit tudok!

« Utoljára szerkesztve: 08 nov 09, 13:50:33 írta DavideDVD » Naplózva
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins