25 feb 25, 06:02:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481444 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Shikamaru12
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1575 Dátum: 08 nov 04, 16:24:37 »

én játszok azzal sztem is jó, am te megkaptad már Itachi-t meg Kisame-t mert már Jiraiya -s részt csinálom de még mindig nincsenek meg >.<#
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1576 Dátum: 08 nov 04, 16:47:11 »

én már január óta gyűjtök ps3-ra és a hetekben le is csapok egyre és onnan már sima ügy Nyelvesít ( max. még ki kell chippeltetni )
szerintem ez a legütősebb ( szó szoros értelmében, sz.tem verekedtek ma érte,mivel ma jelent meg  >.<# )  narutos konzoljáték , napokban néztem xbox-ra is hamarosan kijövő rise of ninja 2. szériáját (broken bound) de a storm-hoz képest elbújhat az a grafika Nevet Nevet nézem benne pl. hogy sasuke haja beleolvad a szem fehérjébe.... gratulálok a minőségi játékért xbox ikszdé

am. itt egy oldal amin megnézhetitek az összes trailer-t ,gameplay-t, interjút ezzel kapcsolatban : http://www.gametrailers.com/game/5928.html
a story mód kidolgozása nagyon jó! legtöbb játékban nagyon kevés részlet van kidolgozva no meg a játékon kívüli emberkék, pl. ultimate ninja 3 : a konohai résznél össz-vissz  3 járókelő van ( vagy 2?  Gondolkozik ), itt meg úgy kell kerülgetni őket ikszdé http://www.gametrailers.com/player/usermovies/284193.html  /story mód legeleje/
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1577 Dátum: 08 nov 05, 19:29:39 »

Ha megszerzed a gamet akko kötelező lesz meséned róla Nevet
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1578 Dátum: 08 nov 05, 19:59:06 »

mesélek is! a végére már kirúgtok a topikból olyannyira elegetek lesz belőllem  >.<#

de akadt némi komplikáció... megtudtam hogy a mostani ps3-makat már nem lehet chippelni így meg kell rendelni a 9600 ft -os ( ki akarnak zsigerelni?! nem elég a bazi nagy kiadás a ps3-ra még ez is?!)  eredeti játékot.... ne nézzetek hülyének könyi! ikszdé no mindegy ... úgysincs még eredeti game-em csak másoltak  Nyelvesít ( apám meg vinnyog hogy vegyek inkább xbox-ot... visonghat amíg akar, év eleje óta erre várok, engem már nem tántorít el ! ··)
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1579 Dátum: 08 nov 05, 20:59:54 »

hajrá Shiko  Nevet am remélem is h sokat mesélsz majd nagyon kiváncsi vok erre a game-re
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1580 Dátum: 08 nov 05, 21:33:06 »

érdekes... eddig amilyen fórumokba bele pislogtam kicsit megilletődtem... eddig csak én írtam olyat hogy tuti megszerzem ezt a játékot ... ezek szerint csak én vagyok  ilyen hülye hogy 10 000 -ért játékot veszek?  Gondolkozik
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1581 Dátum: 08 nov 06, 20:51:03 »

Szerintem nem "olyan sok " külömbség van e és a többi közt én ezé 10000-est nem adnék max 3-4 ezret de mivel nincs ps3-am .... :/
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1582 Dátum: 08 nov 06, 21:47:23 »

hát úgy tűnik nekem csúszik a dolog december közepéig... apám rádumált hogy ez eddig ps3-ra gyűjtött pénzemből vegyek egy nagyobb tv-t... mondjuk igaz is hogy egy ilyen 24-es vagy hány cm átmérőjű kis csipszaron nemigazán lehet élvezni egy ilyenkaliberü game-et  >.<#
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1583 Dátum: 08 nov 06, 22:57:49 »

érdekes... eddig amilyen fórumokba bele pislogtam kicsit megilletődtem... eddig csak én írtam olyat hogy tuti megszerzem ezt a játékot ... ezek szerint csak én vagyok  ilyen hülye hogy 10 000 -ért játékot veszek?  Gondolkozik

hát én is megvenném de nekem nincs ps3-am csak psp-m, elvileg arra is kijön bár nem tom eddig sehol nem láttam h írták volna  Szomorú de azér rem lesz psp-re és akk sztem én is megveszem max karira kérem
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1584 Dátum: 08 nov 07, 12:49:25 »

X-Box 360 ra már biztos nem fogják kiadni? :/
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1585 Dátum: 08 nov 07, 16:50:10 »

hát én is reménykedtem hogy kijön xbox-ra , olcsóbb mulatság lett volna, de teljesen mások támogatják a játékot hogy kijöjjön xbox-ra ... sajnos ..  Szomorú
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1586 Dátum: 08 nov 07, 17:10:22 »

kár pedig lehet karira kapok egy X-boxot 
valaki PÜ ben nem tudja elküldeni X-boxra milyen narutos játékok vannak?
Naplózva

BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1587 Dátum: 08 nov 07, 18:19:26 »

Énis nagyon vágyok egy PS3-ra de nagyon drága  >.<# De ezt a gamet (is mint minden gamemat szinte) feketén szerzem majd meg xD
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1588 Dátum: 08 nov 07, 23:00:34 »

én se szoktam eredeti játékokat venni, csak egy bibi van....  ha nincs chippelve a gép nem ér semmit a fekete cucc  >.<#
Naplózva
Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #1589 Dátum: 08 nov 08, 07:41:07 »

Ps3-at nem chipelnek ... Amúgy én szerintem életembe nem veszek Ps3-at.
1. Valszeg nem is lehet majd chipelni
2. Nem játsza le a Ps2es játékaim.
3. Kiba**ott drága a játék rá így... Nem éri meg ...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins