25 feb 24, 18:07:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481243 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
uzumakifan
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1455 Dátum: 08 júl 30, 19:41:50 »

Ebisu ott vant lent , ahol a tekercseket áruló ember a mellett .....
Elég nehéz kérdései voltak , még jó hogy nem tok semmit angolul  >.<# >.<#
Még jó hogy van szótár , anélkül nem sikerült volna  >.<# >.<#
Egyébként már megszereztem az 1. és a 2. hokagét , már csak Hanabi és a 4. kell 
Dáridó Lajcsival Dáridó Lajcsival Dáridó Lajcsival
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1456 Dátum: 08 júl 31, 13:27:48 »

hát először is , meg kéne venni minden cuccot amit annál az árusnál kapni lehet(nagy batyus árus), és akkor ha odamész valakihez megkérdezi a játék hogy odaadod e neki pl. valami parfümöt ajándékba? erre igen , és akkor később majd megjelennek vagy a faluban ( általában itt) vagy a térkép többi részén.
és utána lehet velük ramenezni,vagy olyan gombócot enni. nah lényeg a lényeg hogy ha hanabi is megjelenik adjatok neki  valamit, és akkor majd feltűnik a falunak abban a sarkában ahol az akadémia van , ott  majd dumcsizni kell vele egy sort és megmutatni neki hogy hol van egy étterem ( de ez automatikus ) . szerencsétlet gyerek meg elhadja a pénzét és majd kisegíted. hálából megkapod őt meg a 4. hokaget. nekem így működött Nyelvesít remélem segítettem valmicskét ikszdé
Naplózva
Roll005
Vendég
« Válasz #1457 Dátum: 08 aug 02, 07:35:18 »

Helo kéne egy kis help  kacsint nah szal hogy nem tudtok olyan játékot PC re mint pl:Naruto Accel vagy Ultimate Ninja Vagy ijesmik?  ha dudtok valami  akkor légyszi adjatok egy linket ahonnan le lehet  köszi ^^
Naplózva
Roll005
Vendég
« Válasz #1458 Dátum: 08 aug 02, 08:05:14 »

hehe! nah én azt szeretném kérdezni hogy mi az a esf  ha játék adnátok egy linket róla ahonnan letölthetem ? és télleg nagyon rossz hogy minden jó játék  ps2 re jön ki és pc re meg semmi illitve(alig) :S  (alig)=mugenek,stb -.-
Naplózva
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #1459 Dátum: 08 aug 02, 12:07:48 »

Na igen  Szomorú ez a ps2-ős engem is idegesít pedig biztos sokan nyomnák pc-n is az emulátorokat meg nem tudom használni xD
Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1460 Dátum: 08 aug 03, 16:45:57 »

Hát olyan játék nem nagyon van csak ijen kissebb mugenek , vagy ijen kis gagyi felülnézetes cuccok .  Technikai KO
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1461 Dátum: 08 aug 03, 18:18:53 »

a testhelyettesitő jutsunál vagyminél egyszerre kell megnyomni az R2 és az L2 t? jaj meg még anyit hogy harcközbe bármikor használhatom?
Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #1462 Dátum: 08 aug 03, 18:31:58 »

Igen harc közben bármikor lehet használni de lehet nyomni az R2-t és L2-t külön is ugy is sikeres.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
gamabunta
Újonc
*

« Válasz #1463 Dátum: 08 aug 03, 21:18:38 »

a bármikor azt jelenti hogy akkor amikor meg akar ütni épp hogy elötte kell lenyomni
Naplózva

Meg akarsz ölni? Tépj egy számot és állj be a sorba!
Trinity
Újonc
*

« Válasz #1464 Dátum: 08 aug 04, 10:56:00 »

Helo skacok! van egy olyan problémám,hogy én kiírom a játékot, (narutimett accel2)frissen  "szervizelt" gépem van,és elindul,de a lemez ikonnál megáll mindig,és nemmegy se elöre,se hátra. ez miért lehet? rosszul irtam volna ki? vagy a gépnek lehet baja?vagy esetleg sérült fájlt irtam ki?
kérlek segítsetek! előre is köszi,és ne haragudjatok.
Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1465 Dátum: 08 aug 04, 11:11:30 »

ööhm az ps2-es játék , nem hiszem hogy menne gépen   , már én is próbáltam de nem működik , de lehet hogy hülyeséget beszélek  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 11:12:56 írta Yo-Yo » Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #1466 Dátum: 08 aug 04, 11:13:57 »

Ha letöltötted lehet hogy rossz a letöltés v hiányzik néhány fájl. Azt javaslom töltsd le újra. Ha a géped most szervizelt akkor nemhiszem h az rossz. Ha pedig pc-n akarod elindítani akkor szedj le egy ps emulátort.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Trinity
Újonc
*

« Válasz #1467 Dátum: 08 aug 04, 11:17:20 »

bocsi skacok:) a gépet jelen esetben ps2-re értettem Pirul  és az lett most "szervizeltetve"Nyelvesít
Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1468 Dátum: 08 aug 04, 12:24:40 »

jah   >.<#
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #1469 Dátum: 08 aug 04, 12:28:27 »

bocsi skacok:) a gépet jelen esetben ps2-re értettem Pirul  és az lett most "szervizeltetve"Nyelvesít
Akkor nem tudom.  Gondolkozik Ismét csak azt tudom mondani h próbáld meg letölteni újra. Ja és Yo-Yo szerintem figyelj arra h négy betűsnél kisseb hsz-t ne írj mert sztem figyelmeztetés lesz belőle.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins