25 feb 24, 12:56:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481174 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
spet95
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1410 Dátum: 08 júl 25, 12:18:01 »

Figyu én eszt tapasztalatból mondom tudom hogy nincs multi playere de a telepítő majd csinál magának!! Mint az esf-nél!!
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1411 Dátum: 08 júl 25, 12:59:09 »

amikor végigvittük a sasukés részt utána hogy kell küldetést csinálni lécci segitsetek.
jajj és a 4.hokage benne lesz :/
Naplózva

zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1412 Dátum: 08 júl 25, 13:01:46 »

a 4. hokakét hogy kell megszerezni meg hinatának vagy neji kis testvérét?
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1413 Dátum: 08 júl 26, 12:31:52 »

Ha a Naruto shipuuden narutimate accel 1-en jácotok (Story) elmentitek utána az accel 2-ben  újat kezdtek amikor betölt nem az alsóra hanem a felsőre léptek) akkor meg lessz alapból a hang ötös Yondaim Sasuke és egypár kari
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
gamabunta
Újonc
*

« Válasz #1414 Dátum: 08 júl 26, 17:53:31 »

hyall lenne 5 azaz 5 kérdésem hol van a kulcs a leláncolt ajtóhoz vagy hogy lehet kinyitni hol található a kis sasuke és mit kell csinálni hogy ott legyen hol van a negyedik hokage és szintén mit kell csinálni hogy ott legyen hogy lehet ilyen kbás meg kankouros meg mindenféle küldetést felvenni és hogy kella helyettesítő jutsut csinálni????? előre is köszi a segítséget
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 18:58:38 írta gamabunta » Naplózva

Meg akarsz ölni? Tépj egy számot és állj be a sorba!
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1415 Dátum: 08 júl 26, 19:39:19 »

Valaki tudja a beálítását a Naruto Reijuu vs Konoha shoutai-nak hogy gyors legyen. Szomorú
Mert így a játék :/ Technikai KO
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1416 Dátum: 08 júl 27, 07:54:54 »

A leláncolt ajtóhoz a kulcsot majd Tsunade adja neked oda és ezzel a csapattal kell menned a leláncolt ajtóhoz: Yamato, Sakura, Sai, Naruto . Kis Sasuke pedig Orochimaru relytekehelyének jobra az első ajtaja mögöt lesz. Az hogy a 4. Hokage ott legyen a tetőn azt kell csinálnod hogy össze gyűjtöd (lekel gyűzni a pályán található karaktereket pl: a Hang 5-ös és akkor megkapod vs. módba a Hang 5-öst) az összes karaktert és segítőt. Missiókat pedig úgy kell csinálni hogy odamész azokhoz az emberekhez  akiknak a feje fölöt ezüst színű levélszimbólum van azok a missiók.
Remélem segítet valamit.
Naplózva

Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #1417 Dátum: 08 júl 27, 10:59:19 »

Kattints ide!<---- Oktató video. Egyébként már egyszer be lett linkelve, szóval csak visszaolvasni kéne... kacsint RPG 3 a Legászabb!!!!  Pontosan Pontosan Pontosan
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1418 Dátum: 08 júl 27, 11:24:30 »

A 4. Hokage a Hokage iroda vagy mi a neve na annak a tetején lesz ha megszerezted az összes karaktert.
Moderátor: Nem dupla poszt, csak töröltem
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 27, 22:17:24 írta Shiro » Naplózva

gamabunta
Újonc
*

« Válasz #1419 Dátum: 08 júl 27, 14:26:36 »

richard köszi a segítséget a szürke konoha jeleseket én is tudtam hogy oda kell menni de azt nem tudom hogy mit kell csinálni Szomorú
Naplózva

Meg akarsz ölni? Tépj egy számot és állj be a sorba!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1420 Dátum: 08 júl 27, 14:55:34 »

Ja értem itt van a TexA végigjátszása ott le vannak írva a missziók.

http://www.speedyshare.com/753559692.html
Naplózva

zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1421 Dátum: 08 júl 27, 17:37:25 »

a jutsukat ki lehet választani hogy a harba mien legyen?
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1422 Dátum: 08 júl 27, 19:26:30 »

te most a narutimate accel 2-ről beszélsz vagy az ultimate ninja 3-ró?? mert én csak a ultimate ninja 3-ról tudom, hogy hogyan kell......szerintem az accel-ben nem lehet változtatni.....

Az acceleben is beleht állítani hogy mijen jutsut csináljon a le le és kör  és a fel fel kör combókat lehet állítani.
Úgy kel amikor kiválasztod melyik pályán mész akkor ebjönt egy ilyen "összegző akármi" amin azt lehet látni hogy kit választotál milyen segítőt és ki az ellenfeled és ki az ő segítője. Akkor megnyomod a háromszöget és bejön egy csomó japán szöveg azok a jutsuk ott válasz eggyet és harcolj.

Egy oldalala előrébb már leírtam hogyan lehet megcsinálni de mindegy nem írom le megint. Úgyhogy idéztem magamat.
Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #1423 Dátum: 08 júl 28, 09:01:17 »

Nem tudna vki segíteni h Kankuro feje felett a homok faluban mért van szürke konoha jel? Nem kell már megszereznem és a játékot is kiakasztottam. Szóval fogalmam sincs?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #1424 Dátum: 08 júl 28, 10:02:17 »

Az xboxosok most örülhetnek mert novemberben jön ki a Rise of a Ninja folytatása a The Broken Bond. Ez legalább olyan jó lesz majd mint a Rise of a Ninja. Ez a játék Konoha lerohanása után játszódik és egészen Sasuke vs Naruto harcig megy. Narutoval, Shikamaruval és Nejivel vihetjük kalandjainkat a storyban. Mert ez a játék a csapatmunkára épül. Í gy mostmár az xboxsoknak is lesz egy hasonló játékuk a Stormhoz. Itt egy videó mindenki döntse el h mit gondol.
Ja a linket majdnem elfelejtettem
http://www.youtube.com/watch?v=ULEbwqhDCkE
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 28, 10:03:18 írta Uchiha Sasuke-sama » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins