25 feb 23, 20:22:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480878 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1245 Dátum: 08 jún 30, 12:32:41 »

Tényleg nem találod pedig  elég feltünő helyen van ott kell hogy legyen Orochimaru relytekehyleének belyárata közelében úgyemléksze bal oldalt valahol de lehet hogy jobb oldalt lesz mindegy ott lesz a környékén.
Naplózva

Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #1246 Dátum: 08 jún 30, 13:06:43 »

Hú ezt nem tom, mert haveromnak van meg a játék és ő kb 2 nap alatt végig tolta  Nevet Én csak egymás ellen játszani járok hozzá Pirul
Naplózva
Dilen
Vendég
« Válasz #1247 Dátum: 08 jún 30, 13:52:19 »

Köszi Richard megtaláltam csak én mindig a térképet nézem előbb és nem vettem rajta észre mer egyvonalban volt a határon köszi mégegyszer.
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1248 Dátum: 08 jún 30, 15:05:43 »

sztem meg a chippeltetés legális. Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik
Naplózva

BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1249 Dátum: 08 jún 30, 15:07:49 »

Helló!

Néztem a játékról egy videót. Tudtam, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ennyire tetszeni fog. Nagyon jó a grafikája, a játékmenete, és elég sok ember szerepel benne. Én szívesen kipróbálnám!

bocs de ez fájt ikszdé hány éves vagy te? mert nekem az öregapám beszél így, csak ő a szaunáról ikszdé
am itt szinte mindenki játszik vele, kérj meg vkit h adjank torrentet. :'X :'X
Naplózva

Trinity
Újonc
*

« Válasz #1250 Dátum: 08 jún 30, 17:46:19 »

Mosolyog hát halli,nemhiszem, h teljesen az  Pojén mert nemhiszem, h a játékkészitök örülnek neki, h az emberek letöltik a játékaikat ingyen,és ugy játszanak velük.De tény, h számunkra hasznos Nevet  kacsint
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1251 Dátum: 08 jún 30, 18:30:39 »

Srácok srácok valaki adhatna vmi ****a kis Naruto-s game linket PC-re ,mert már unom az iylen Naruto battle arena tipisú cucokat:DÉS MÁR TŰKÖN ÜLÖK!!!!!!!!!!

hát nem nagyon fogsz narutos játékot pc-n játszani kivéve a fentebb említett battle arena stílusuakkal vagy gameboy advance 2d-s játékokkal pc-n

kivéve persze ha nem egy atomerőmű van beszerelve a gépedbe Nevet bye bye
Naplózva

Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1252 Dátum: 08 jún 30, 18:42:41 »

a chippeltetés nem legális, iszont bemész egy konzol boltba és mondanak címet hol tudják kichippeltetni
csak azzal kell vigyázni hogy nehogy kicsréljék az ps2-es olvasófejet egy ps1-re, mint volt oszt. társamnak Nevet Nevet
Naplózva

Trinity
Újonc
*

« Válasz #1253 Dátum: 08 jún 30, 20:45:05 »

okés:) bár sikerült találnom egy ismeröst(!!) Ohh My God aki megcsinálja ingyen Nevet vicces:D
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #1254 Dátum: 08 jún 30, 20:52:44 »

Az sem mind1 hogy ki csinálja, mert volt már hogy valaki 2k-ért csináltatta jó kókány munkát végzett a srác és a PS2 mehetett a kukába. Még valaki 7-10kért csinálja meg, de az olyan hogy következő 5-6évbe gond biztos nem lesz vele.
Naplózva
joke1111
Újonc
*

« Válasz #1255 Dátum: 08 júl 01, 11:58:24 »

hy nem tud valaki egy jó emulátort amin játszhatok ezzel?
Naplózva
Hamate Kasae
Újonc
*

« Válasz #1256 Dátum: 08 júl 01, 13:08:46 »

Bocs de azt akarom kérdezni mit kell csinálni Kiba-val mert fogalmam sincs róla?
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1257 Dátum: 08 júl 01, 13:52:23 »

Idézek Texa végigjátszásából:

"17. Misszió:

Személy: Kiba & Akamaru
Hely: Konoha Kapujátol egy kicsikét visszább

Egy Sráccal beszélt mikor te odaértél. Segíts Kiba-nak hogy megtalálja annak a Srácnak az egyik elveszett tárgyát. Menj ki Konohából, átt az erdőn, átt a sivatagon, átt a kanyonon, és átt mindenen addig a részig, ahol nemrégen a történetmódban a Gai csapat csabdába esett az Akatsuki pecsétjei által. Ottt a térképen a bal felő sarokban, ahol egy vízesés van, találod azt az elveszett tárgyat. Menjetek vissza Konohába a Sráchoz és adjátok neki oda!
Misszió vége!"
Naplózva
Trinity
Újonc
*

« Válasz #1258 Dátum: 08 júl 01, 17:02:17 »

igazad van.Nekem a ps1esemet is kichippelték(ismerös elvitte egy helyre,meg nemis egerben még), és azis még ma is megfelelöen müködik,pedig már nem mai gyerek.   Nevet nagyon várom már, hogy végre játszhassak ezzel a játékkal,de addig még sajna sok macera van :/ 
mellesleg nagyon örülök,hogy ezen az oldalon az ember a kérdéseire normális válaszokat kap,igy itt merek forumozni,nemugy mint máshol,ahol ha vmit kérdez valaki ott leoltájk mindenért. Szoval télleg örülök, és köszi mindenkinek:)
Naplózva
Hamate Kasae
Újonc
*

« Válasz #1259 Dátum: 08 júl 01, 19:05:08 »

Bocs hogy beleszolok de ez PS" játék
Naplózva
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins