25 feb 23, 18:32:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480822 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Bence12
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #930 Dátum: 08 máj 01, 17:48:12 »

starberry hallod? magyarázd el hogy mi is az a CS mert régen játszottam vele és majd nemsokára megint elkezden amikor leírtam a füzetembe a végigjátszást. Alig várom hogy legyen accel 3 és hogy ps-re kijöjjön.amúgy tese tudsz még semmit stravberry az accel 3-ról mert ha a 2 ien jól sikerült akkor kíváncsi vok hogy mien lessz a 3.

A cs=Cursed Seal = A jel amivel Orochimaru megáldta Sasuke-kunt cs1= sima jel, cs2=tiszta fekete a teste +szárny...
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #931 Dátum: 08 máj 01, 18:05:05 »

Na jólvan téged meg senki sem kérdezett Shiro.
Most mélységesen meg vagyok bántava. Szomorú

Amúgy meg tényleg egy PS2-es játékról van szó és ez a Naruto Shippuden Narutimate Accel 2
Ne aggódj tudom, hogy X-Box ra van, és Donáld kacsával kell benne kamehameházni. :'X

Amúgy meg tevagy Texa86?mert én őt kérdeztem hogy mi van a végigjátszásával hogy lett e azóta valamien változtatás?
Nem tudtommal nem én vagyok Texa86. S ha jobban elovasod, hogy nely mondókádra adtam a választ, talán nem kezdesz el okoskodni., ami ez volt:
Idézet
Hello.
Figyeljetek! Most senki nem látja azt, hogy én itt írkálok meg kérdezgetek vagy nem válaszoltok?Mert érdekelne, hogy a www.narutomagic.com-on vannak új shippudenes videók és hogy ha valaki tud ennél újabbakat akkor az írjon! Szóval válaszoljatok már ha látjátok az írásomat mert itt van minden hülyeség ahogy látom csak az én kérdésemre nincs válasz.
és ebben az offolásodra válaszoltam, meg korábban is kérdezgettél egy hszben a naruto rószek után. (ami már törölve lett)
Valamit ha jól látom, akkor te ott többes számban szólottál a fórumozókhoz.

És az mért baj hogy megkérdeztem hogy látjátok e amit írok?
Hogy miért is:
1. Aki elolvassa a topikot, az látja, hogy ott van az írásod, hacsak nem küzd valamilyen súlyos látószervi betegséggel.
2. Off-nak számít.

... ide is tartozik és a másik is hogy ki tud azoknál a (SHIPPUDENES VIDEÓKNÁL ÚJABBAKAT CSAK HA EGY KICSIT MEGNYÍLNA AZ A CSÖPPNYI AGYATOK AKKOR LÁTNÁTOK HOGY AZÉRT MÉG MINDIG SHIPPUDENES KÉRDÉSEK) NO COMMENTS EMBEREK NO COMMENT.....
Tévedsz, a másik nem ide tartozik, a Shippudenes videóknak, részeknek van salyát témálya, ezért is szóltam előzöleg, de én kérek elnézést, "ha" tévednék. :/
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 18:05:59 írta Shiro » Naplózva

strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #932 Dátum: 08 máj 02, 11:21:06 »

starberry hallod? magyarázd el hogy mi is az a CS mert régen játszottam vele és majd nemsokára megint elkezden amikor leírtam a füzetembe a végigjátszást. Alig várom hogy legyen accel 3 és hogy ps-re kijöjjön.amúgy tese tudsz még semmit stravberry az accel 3-ról mert ha a 2 ien jól sikerült akkor kíváncsi vok hogy mien lessz a 3.

A cs=Cursed Seal = A jel amivel Orochimaru megáldta Sasuke-kunt cs1= sima jel, cs2=tiszta fekete a teste +szárny...

Pontosan... de nem igazán fekete a teste... inkább szürkés

CS1 -> nagyobbat üt és talán kicsit gyorsabb
CS2 -> hát igen béka talp szárny és egyebek... lényegében mintha játék közben karaktert váltanál (kivéve hogyha így indultál)

CS2es karakterek azért eléggé tudna zúzni főleg CS2 Sasuke meg Kimimaro... de azért vannak más durva karakterek is
Naplózva

Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #933 Dátum: 08 máj 02, 13:24:11 »

Kössz hogy elmagyaráztad de tényleg nem tud még senki semmit az accel 3-ról? mert nagyon jó lenne ha valami kicsi infó is de jó lenne! meg addig lehet hogy gyorsan megsazerzem a Naruto Ultimate Ninja 3-at mert állítólag jó csak azt bánom hogy az Accel 2-ő után ez már szánalmas game lesz na mindegy viszlát.
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #934 Dátum: 08 máj 02, 14:05:19 »

Uhh ha jól tudom Ultimate Ninja 3 volt conon is... ha igen akkor nem éri meg azt az 1 napot amíg letöltöd...
Shippuden Accel 3-ról meg nincs még semmi... biztos lesz csak nem tudni mikor, remélem lesz benne Tobi ikszdé
Naplózva

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #935 Dátum: 08 máj 02, 16:05:11 »

Na de akkor az az a kis Sasukénél az a CS 1 amikor az egyes számú kisvideós támadás után olyan kicsit ien bordó szinű bűzfelhő van a teste körül?
Naplózva
atis
Vendég
« Válasz #936 Dátum: 08 máj 03, 14:32:56 »

Pirul Pirul :$Bicsi hogy megkérdezem de ti honnan tuggyátok vagy szeditek le a     
Naruto Shippuuden: Narutimett Accel 2 csak mert nekem is naon kénde és tök sok hejen néztem letöltéseket meg minden de sajna nem jött be lécci valaki mongya meg kössssszi!!! Pirul Pirul Pirul
Naplózva
Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #937 Dátum: 08 máj 03, 14:40:06 »

a legelső oldalon!a legelső link!
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #938 Dátum: 08 máj 03, 16:45:13 »

A naruto ninja council 1-ben majd lehet Inoval harcolni ? Gondolkozik
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #939 Dátum: 08 máj 03, 16:57:29 »

Bordó?  :/ nem lila? de amugy igen. Ha jól tudom CS2 meg akkor jön be ha CS1 közben tolsz Ougit
Naplózva

Cody
Gennin
*

« Válasz #940 Dátum: 08 máj 04, 07:15:15 »

engem csak az érdekel hogy ez miben különbözik a többi M.U.G.E.N.-től... Gondolkozik
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #941 Dátum: 08 máj 04, 10:41:00 »

A GBA-s Ninja Council-ra gondolsz? Ott kb. a 3.-4. csata lesz vele, de ha a DS verzióval játszol akkor tudsz ellene harcolni is meg játszani is.
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #942 Dátum: 08 máj 04, 15:33:53 »

Hello mindenkinek!
Ez nagyon fontos szóval aki tudja az rögtön írja le ide a fórumra!Na mégegyszer átvittem a játékot és nagyon úgy néz ki hogy tudjátok azt a missziót amikor sasuke szerepében kell végigvinni azt a leláncolt ajtós izét.... na és ott bent csak ott lehetett neki is a level szintjeit növelni. sajnos elfelejtettem max-re növelni mindegyik képességét! És amikor megszerezted narutoval az eldobott kunai-t akkor úgy is megpróbáltam hogy azt aktiváltam és akkor sasuke szerepében lehet kint a szabadban a banditák ellen harcolni!(kár hogy nem lehet vele szabadon mászkálni pl:úgy mint naruto-val na de ez most nem számít)! és akkor úgy is megpróbáltam hogy hátha lehet úgy tovább növelni!nem ment na és most mit csináljak? mert be akarom azt pótolni azaz fel akarom max-re növelni mindenét és nemtom! arghhhhhhhh pedig csak ez hiányzik hogy megint 100%-osra átvigyem a game-t HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #943 Dátum: 08 máj 04, 16:27:56 »

Éééés igen! Vért izzadtunk,de kijött! Az új Shinobi Retsuden,egyenesen a Nintendo Dual Screen konzolra!
Ééééés igen! Ez már Shippuuden!

Nagyon kirááály! Csak nálam van egy baja... emun nem látszik sehol se a háttér, de így is fantasztikus! Dairaisennel játszott már valaki? Ja meg nemtok Wi-Fi-n játszani az RPG 3-mal... :'X Nem tudjátok, hogy kell?

Nem duplapost, csak töröltem.
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 04, 17:15:39 írta Shiro » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #944 Dátum: 08 máj 04, 17:07:38 »

Kb annyi, hogy ez volt az első normális Naruto mugen.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins