25 feb 23, 18:54:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480842 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Balu-vagyok
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #915 Dátum: 08 ápr 29, 15:04:32 »

Na akkor valaki meg tudja mondani hogy a Naruto Battle Arena 2-ben hogy kell Sasukéval a tekercseket hsználni??
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #916 Dátum: 08 ápr 29, 17:45:07 »

Na jólvan téged meg senki sem kérdezett Shiro. Amúgy meg tényleg egy PS2-es játékról van szó és ez a Naruto Shippuden Narutimate Accel 2. Amúgy meg tevagy Texa86?mert én őt kérdeztem hogy mi van a végigjátszásával hogy lett e azóta valamien változtatás? Ennyit erről. És az mért baj hogy megkérdeztem hogy látjátok e amit írok? Áhhhh tökmindegy leszarom az egészet egyből belekell kötni az emberbe valameik csicska úgyis megteszi ikszdé. na van ennél jobb dolgom is na bye
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #917 Dátum: 08 ápr 29, 19:42:54 »

Már bocs kedves mangekyu de azért moderátorral/adminnal ne kötöszködj... és mi meg lesz*rtuk az off kérdésedet erre te másodszor is fölteszed amikor ennek a kérdésnek van külön helye csak körül kéne nézni
Naplózva

Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #918 Dátum: 08 ápr 29, 20:52:07 »

De ez mért nem idetartozik hogy Texa86 végigjátszásában van e valami változtatás? az is Shippuden végigjátszás végül is ide is tartozik és a másik is hogy ki tud azoknál a (SHIPPUDENES VIDEÓKNÁL ÚJABBAKAT CSAK HA EGY KICSIT MEGNYÍLNA AZ A CSÖPPNYI AGYATOK AKKOR LÁTNÁTOK HOGY AZÉRT MÉG MINDIG SHIPPUDENES KÉRDÉSEK) NO COMMENTS EMBEREK NO COMMENT.....
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #919 Dátum: 08 ápr 29, 21:40:59 »

Hello mindenkinek.
Hallod? Texa86 ha gépnél leszel írd le nekem privátba vagy ide hogy valami bővítés volt a végigjátszásodban azután miután elküldted nekem a végigjátszást?Mert én bebiztosítom magam előre is és leírom az egészet egy füzetbe hogyha valami történik a géppel akkor még meglegyen ez mert jó hosszú a játék és ha majd újbóljátszom akkor elne felejtsek semmit szóval írjon mindenki infókat meg mindent és texa válaszolj a kérdésre!
Na viszlát mindenki.

Ez nem off és amugy te írtad hogy privátba írja meg... akkor miért mindenkitől vársz választ? De még mindig ott tartunk hogy az OFFodra nem válaszoltak, megint OFFoltál, az admin szólt, te meg egyből letámadtad.
Naplózva

misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #920 Dátum: 08 ápr 30, 09:24:50 »

valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a naruto battle arena 3-at?  ?
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #921 Dátum: 08 ápr 30, 13:42:59 »

Én azt írtam hogy írja le privátba vagy IDE hogy mivan! Nade mindegy attól még megírhatná valaki más s hogy mivan a végigjátszással mert másoknak is megvan szóval!Mindegy nemérdekel leszarom az egészet nem ér annyit! Na de ha valaki tudja hogy lehet e Sasuke-val is olyan kis bűzölgő valamit a tested körül mikor használod a Sharigant? Mert Kakashinal is olyan kis bűz felhő ikszdé van körülötte mikor használja és akkor Sasuke-nal s kéne valahogy csak úgy simán használja a Sharingant nem?
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #922 Dátum: 08 ápr 30, 21:47:13 »

Ehheheh..^^" A'sszem nem kéne "kiabálnod", látjuk azt amit írsz! ^^" Egyébként meg nem kötözködni akarok, de a Shippuuden-ről kérdezhettél volna a "Shippuuden-anime" topicban.. ^^"
ON: Nem tudom, de nem hiszem hogy Sasuke is "bűzölög" a Sharingan használata közben, vagyis eddig nálam még nem csinálta..
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #923 Dátum: 08 ápr 30, 23:51:12 »

TS Sasuke így is durva... nem kell neki sharingan
Naplózva

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #924 Dátum: 08 máj 01, 07:09:36 »

Na de a kis Sasuke-val sem lehet megcsinálni? mer Az Ultimate Ninja 1-2-ben is lehetett használni a sharingant ugyanúgy mint kakashinál! olyan kis nemtom hogy mondjam lol maradok a bűzölgés elnevezésnél Nevet >.<#
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #925 Dátum: 08 máj 01, 07:15:15 »

csak a CS1-2 van neki
Naplózva

kurosaki
Gennin
*

« Válasz #926 Dátum: 08 máj 01, 07:57:25 »

csak a CS1-2 van neki

Figyeljetek lécci eza Játék csak PS2-van????

Nincs PC-én,???? hmmm irjatok:D mert PC-re kéne Mosolyog Linket plz
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #927 Dátum: 08 máj 01, 09:32:37 »

Nem, ez még csak PS2-re jött ki, PC-n nem.. és így hát linket se tudok adni ^^"
Naplózva
kurosaki
Gennin
*

« Válasz #928 Dátum: 08 máj 01, 11:17:56 »

Nem, ez még csak PS2-re jött ki, PC-n nem.. és így hát linket se tudok adni ^^"

HELP ME  plz

Használt már valaki PS2 emualtort? segitség kéne a progihoz (bios) vmi Nevet nem tudom lécci aki tud segitsen mert akkor Bleach blade battlers el tudnák jáccani:D PC-én:D na help

Meg ezzel meg minden PS2 gammel:D PC-én:D
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #929 Dátum: 08 máj 01, 15:21:00 »

starberry hallod? magyarázd el hogy mi is az a CS mert régen játszottam vele és majd nemsokára megint elkezden amikor leírtam a füzetembe a végigjátszást. Alig várom hogy legyen accel 3 és hogy ps-re kijöjjön.amúgy tese tudsz még semmit stravberry az accel 3-ról mert ha a 2 ien jól sikerült akkor kíváncsi vok hogy mien lessz a 3.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins