25 feb 22, 17:42:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 479952 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
TENGU
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

SHARINGAN

« Válasz #600 Dátum: 08 feb 21, 20:33:26 »

Sziasztok.. Bocsi texa csak elfoglaltt voltam kirakok egy proba verziott,nézd meg milyen és szolj ha megfelell..

Ime (texa) végigjátszása: http://rapidshare.com/files/93758902/Accel2_Magyar.rar.html
Winrar-al kell kicsomagolni.. Jó játékott
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #601 Dátum: 08 feb 21, 20:49:48 »

Nos, az a cucc aminek a segítségével rád sem hederintenek....na azt nem tudom hogy hol kapom meg... Gome!!  Szomorú
Viszont ha aktiválni akarod akkor ugyebár már olvastad a végigjátszást ....(röviden), a level szint növelö mappán belül /avagy a zsöld tekercsben a menüben/, amiben három választható lehetőség van: 1. Level szint növelés, 2. Item, tárgyak, 3. Jhutsu szinted....katt az item tárgyakra és a sok közül valamelyik...nos amit én leirtam a végigjátszásba olyasvalamit kell keresned.
Annyi tudok jelenleg tanácsolni hogy ha nem találod, akkor a legbiztosabb módja hogy kiderítsd melyik is az, hogy mindet egytől egyig kipróbálod...amit ott sorolnak fel az item tárgyak között!

Ugy mellékesen annak a dolognak nincs különösebb jelentősége a harcban, csak akkor van értelme ha mászkálsz, mert senki nem hederít rád a banditák közül...viszont ha véretlenül túl közel mész hozzájuk akkor viszont ugyan úgy bejön a harcoló mód.

Viszont ...ugydöntöttem, hogy lefotózom a telefonommal a TV képernyőt hogy milyen "irkafirka" a neve, és felrakom gépre. Beillesztem a végigjátszásba és elkűldöm ismét mindenkinek, hátha segít valamit.

De egyébként tényleg nem tudom mikor kaphattam meg. szerintem már akkor amikor megkapod azt a missziót amikor a néma kiscsajszival kell beszélni!!
Mivel a néma kiscsajnak valami köze van Kankuro-hoz...ezt a végigjátszásban láthatjátok is amit írtam.

Gome, de egyenlőre csak ennyit tudok segíteni.
----------
Igen a Hokage épület tetején kell lenie.....ha nincs ott , akkor tuti hogy valahol még elhagytál egy- két klónt!
Kétlem hogy azért nem tallod mert nem kaptad még meg az Accel1-ben.....mért?
Mert minden játékot végigjáchatóvá tesznek....az hogy ha megvan az Accel1 az csak plussz pont mert akkor nem kell azon fáradozni hogy ujból megszerezd őket!   <-- EZ TUTI BIZTI, biztos infóból tudom!  Mosolyog

Ja és igen eltudom már küldeni....igaz a saját e-mail-emről és az "Outlook Express" segítségével, de azért eltudom..   Pontosan
-----------------------
TENGU:
Hát szerintem jó lessz...bár nekem a letöltésben egy kicsit gonjaim voltak mert mindig bejött a fles get de végül sikerült azt kiiktatni és letöltöttem...
Szal szerintem jó, de remélem nem felejted el majd mellécsomagolni a saját kézzelírt végigjátszást sem... mivel a kettő együtt tesz ki 1-et.
Kircsi! Mosolyog Nagyon  "arigato"!!
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 21, 21:00:14 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #602 Dátum: 08 feb 21, 21:00:49 »

oké köszönöm várom a e-mail-t elküldjem PÜ-ben megint a címem vagy megtudod nézni és nemtudom hogy hol vannak a klónok amiket még nem győtem le mejd körbejárom a pályákat
Naplózva

TexA86
Gennin
*

« Válasz #603 Dátum: 08 feb 21, 21:17:50 »

igen  légyszi küld el ujból!
Hu Jó hogy mondod!
Mindenki akinek már korábban küldte végigjátszást legyenszives küldje el mégegyszer az e-mail-jét mert a Freemail-em megrongálódott és törlődött minden ismerősöm...
--------------------
Feltettem a fotót amiről beszéltem a végigjátszásba.
Na mivel az elküldött levelek még megvannak ezért talán sikerül mindenkinek eljuttatnom.
Megpróbálom az Outlook Express-el elküldeni egyszerre több emberkének...de lehet hogy csak egyesével fog menni...
Annyira azért nem értek hozzá...  >.<#
-----------
Szeretném ha azok akik megkapták akkor visszajeleznék hogy minden stim...mert most egyszerre több emberkének küldet el. (rájöttem hogyan kell)...remélem sikerült   :'X
Ja és ne ilyegyetek meg... mert nem a naruto91-ről küldtem hanem a targaa@freemail.hu-ról!  Gome!   Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 21, 22:13:49 írta TexA86 » Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #604 Dátum: 08 feb 22, 13:33:27 »

Öhm.. Nem tudja valaki hogy találom meg Kabuto-t és Sasuke-t? ^^" ( Vagyis mint "segítő karaktert" )
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 22, 13:39:47 írta Had2222 » Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #605 Dátum: 08 feb 22, 14:01:48 »

köszönöm hogy elküldted az e-mail megkaptam
-----------------------
én is pont ezen gondolkoztam hogy szerintem egy segítő még nekem is hiányzik és ezért nem kaptam meg még yondaim-ét remélem összejönn
mostmár nem számít végre sikerült megtalálnom minden embert
-----------------------
nekem az lenne a kérdésem hogy Gai küldetései mémint amikor rengeteg battle harcot kell vívni na annak van valami különleges feladata a játékba mármint kapok vagy történik valami ha megcsinálom mindet?
----------------------
----------------------
ja és találtam kódokat abban a jegyzetben amit Texa elküldöt kíváncsiságból ki szeretném próbálni őket de nem tudom hogy hova kell beírni a kódokat mejik menüben és azon belül mejik menüpontban találhatő todnátok erre is válaszolni
előre is kösz
de sajnos így a végigjátszással eggyüt sem sikerült olyat írást találnom ami a képen van sajnos nem tudom mért nincs pedig mostmár tényleg ez az egy hiányosság van mi a fenének van benne Kankuro Technikai KO
ja és hogy megvertem yondaime-ét bementem Tsunadéhez és ott van a feje fülöt egy jel olyan mint Shizune feje fölöt Tsunade ad egy küldetést még?
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 22, 15:25:25 írta Richard » Naplózva

Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #606 Dátum: 08 feb 22, 15:13:20 »

Texa én is megnézném ezt az újjab végigjátszást!!! Nevet:D
drakehun@c2.hu
Amúgy ezt a játékot eredetibe Magyarországon meg lehet venni??
És ha igen hol??
Valaki psl segítsen mert nem akarok chippelni!
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #607 Dátum: 08 feb 22, 18:21:18 »

Had2222:
Hát mint segítő karakter ők nem szerepelnek a játékban(legalábbis RPG módban)...
Szerintem te a legyőzendő klónokról bezélsz. Kabuto-t Orochimaru rejtekhelyének bejárata közelében találod, a bejárattól balra, a kis Sasuke pedig ahogy belépsz a rejtekhelyre, rögtön az első ajtó jobbra.
Ha az idősebb Sasuke-t kérded, az pedig a (volt) leláncolt ajtón bellül az első terem.
-----------------------------
Richard:
Szerintem különösebb jelentősége nincs Gai küldetéseinek. Azt ugyan nem figyeltem meg hogy mit kapok értük, de pénzt azt nemhiszem, hogy sokat....(sőt lehet, hogy semmit). Én már azokon is túl vagyok...bibibi*!    Nyelvesít
-------------------------
Gadzoo:
Hát elméletileg, már tegnap este elküldtem, remélem megkaptad...(bár lehet hogy, akkor ne írnál ilyet)  :'X
Légyszi jelezd visza ha megkaptad, avagy nem!  Pirul
És hogy meglehet e szerezni valahoz, arról nem tudok semmit.  Szomorú
Naplózva

Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #608 Dátum: 08 feb 22, 18:41:38 »

Igen Tex megkaptam naon köszi !!!! Nevet:D
Ja és akk valaki válaszoljon, h meg lehet e kapni a játékot magyaroországon!!?
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #609 Dátum: 08 feb 22, 21:37:46 »

méghogy nincs különösebb jenetősége a Gai küldetéeknek én ott szereztem meg nem olyan régen azt a cucut ami kell a Kankuros küldetéshez és majd holnam meg csinálom 100%-ra az accel 2-őt remélem
Naplózva

akamatsu
Újonc
*

« Válasz #610 Dátum: 08 feb 23, 15:27:48 »

hello mindenki!!
valaki tudna nekem liinket adni a naruto battle2höz(arena)??
mert az egy oké csak, miután kyuubi narutoval mindenkit kinyírtam valami újdonság kéne..és állítólag a 2ő sokkal jobb...
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #611 Dátum: 08 feb 23, 18:24:55 »

Oh!  Hmm?
Kösz az infót!  Mosolyog Ezekszerint én is onnan szereztem.
Klafa, és azt nem tudod esetleg megmondani, hogy melyik küzdelemnél kaptad (kb hanyadik a sorban)?
Mert akkor ezt még hozzáírom a végigjátszáshoz.  Mosolyog
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #612 Dátum: 08 feb 23, 20:01:24 »

Texa eltudnád küldeni a végigjátszást  email cím privibe kacsint
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #613 Dátum: 08 feb 23, 20:51:06 »

Oh!  Hmm?
Kösz az infót!  Mosolyog Ezekszerint én is onnan szereztem.
Klafa, és azt nem tudod esetleg megmondani, hogy melyik küzdelemnél kaptad (kb hanyadik a sorban)?
Mert akkor ezt még hozzáírom a végigjátszáshoz.  Mosolyog
hát szerintem olyan 98% hogy a legeslegutolsó küzdelembe nyertem mert figyeltem általába hogy hogy kezdődik az amit kaptam de vége fele már nem nagyon és onnan gondolom hogy a legutolsó mert akkor elég sok dolgot kaptam és elég hosszó magyarázat(gondolom én) volt utánna de mondom nem 100%-ig vagyok biztos benne
Naplózva

Naruto22
Vendég
« Válasz #614 Dátum: 08 feb 24, 09:16:09 »

Nekem is leírnátok lécci?
Nekem az 1 is jó, mert egyik sincs meg Nyelvesít
Előre is köszi:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins