kornel: most ment tönkre a box-om (kb. 1-2 hete). Jobb alsó sarokba villog a piros led. 10-ből 10 fórumon kérdeztem, hogy mi lehet a baja mindig más választ kaptam. Ha esetleg tudnál válaszolni azt megköszönném (persze úgy, hogy én is megértsem
).
Megéri megcsináltatni (ha meglehet) vagy inkább az új vétele?
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=484726Általános hardver hiba, sok minden lehet, táp, winyó, dvd, hálókártya stb van valami kiírva hozzá E10-E80 ig a tévé képernyőjén?
Javíttatás változó, megéri minden féle képpen, de mellékesen ha rámhallgatsz megcsináltatod és gyorsan eladod amíg megy, utána már sosem lesz egy gép 100%.
nekem volt ps1 em meg nintendom is és most gondolkozok psp,xbox, vagy esetleg ps2-n
Kérdés mennyit szánsz rá, most az xbox 360 másolás is kacifántosabb lesz egy fokkal, még nem sokat tudni róla de komoly mértékű sz*patásnak néznek a kedves pirátok elé.
Hordozható egyértelműen Nintendo 3DS a psp a múlt gépe.
PS2 olcsó, és nagyon sok jó játék van rá, de szintén múlt része,
PS3 ha másolgani akarsz a custom fw egy szívás röviden, elég bonyolult használni.
Ha csak eredetit veszel mindegy, hogy 360 vagy PS3 mind a kettő nagyon jó, a PS3 ingyenes az online játék,de netezni NEM lehet, ingyen, hacsak nem lopod a wifit valahonnan, az internet kapcsolatért természetesen fizetni kell valamelyik szolgáltatónak, a PS3 melett szól, hogy kapsz teljes értékű blu-ray lejátszót is, ezzel az a gond, ha megnézel egy blu-ray filmet utána az összes dvd-ét kidobod...X360 oline fizetős kb have 900 ft amit azért kibírható.
bocs dupla poszt szerkeszzétek össze 12 órát vezettem kicsit fáradt vagyok
Megtörtént! Moderátor