Sziasztok. Húú de régen írtam a fórumra legalább 1.5-2 éve
Így a manga végén gondoltam feljövök kicsit beszélgetni.
Bevallom hiányozni fog a manga, kb. 9 éve kezdtem el olvasni azóta rengeteg más mangával megismerkedtem de ez volt számomra a legjobb. Főként a rengeteg filozófikus töltettel, eszmékkel amik ebben a mangában voltak.
Nem tudtam ellenállni és én is megnéztem a képeket és beszarás mit hozott a végére Kishi össze
Tényleg maga mondta, hogy nem ért a szerelmi jelenetekhez, de szerintem így volt jó ebben a shounenben. Bár végig NaruHina párti voltam, de szerencsére nem ez volt a hajtó erő amiért néztem a mangát. Így számomra egy nagyon jó befejezést csinált.
Csak néhány észrevétel a képekkel kapcsolatban amit már szerintem kiveséztek:
- A kölykök nagyon aranyosak, jót röhögtem amikor Naruto lecsapott egyet a fiának, vajon melyik Hokage arcképét festette össze? (Kiindulva Narutoból az összeset
)
- Shunshin no Jutsu LOL Naruto nem lazsált az elmúlt pár évben.
- Sasuke tényleg olyan mint Uchiha Tajima
- Shikamaru tényleg tanácsadó lett
Eltudom képzelni a hasonló jelenetet amit Nidaime művelt le a bátyóval a kage találkozón. Biztos nehéz lehet Narutoval.
- Kiváncsi vagyok Hatake Kakashi mikor adta át Narutonak a címet és milyen indokkal.
- A többi kagét is jó lenne ha mutatnák, érdekelne kik ők most.
- Csak nekem tűnik úgy mintha a Kyuubi is összement volna, mintha gyerek lenne?
- Hinata és Sakura is elbűvölő anyukák lettek.
Szóval összefoglalóan, szép történet volt és alig várom hogy a teljes két mangafejezetet eltudjam olvasni.
ui. Hirtelen elképzeltem ahogy Gai kihívja riválisát egy Konohai futamra, mint ami az egyik fillerben is volt
-