Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 14 nov 05, 19:24:34 » |
|
Kuro25 drága, jössz te is? De jó nekem Csúnyán benéztem ezt na, de hát ez van Most már tényleg nagyon szeretném elolvasni egyben az egészet és lezárni magamban végleg a dolgot. Tovaszállni kecsesen s kicsit sem megtörten. Valami morbid módon a sasusaku kislány mégis nagyon tetszik. Nincs ez így rendjén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 19:25:15 írta Norgreid »
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 14 nov 05, 19:26:01 » |
|
Amúgy a gyerek nevek közül a Bolt az egész menő, a Himawari aranoys, a Sarada azt tuti Sasuke találmánya mondjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 14 nov 05, 19:33:57 » |
|
Ne gondoljátok túl.... xD Itt vannak a gyerekek nevei összeszedve: NaruHina: - a fiúk neve: Boruto (Bolt) - a lányuk neve: Himawari (Napraforgó magyarul) Sai(Ino?): - fiúk (lányuk?): Inojin SasuSaku: - lányuk: Salad (Sarada, ha japánosan akarod mondani) ShikaTema: - fiúk: még nem derült ki Choji (x?) - lánya: Chocho Mint valami élelmiszer BOLT polca.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 19:35:21 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4308 Dátum: 14 nov 05, 19:35:49 » |
|
De ha ilyeneken agyalsz menj nézz meg pár NaruHinás DJ Mangát. Kösz nem. Egyrészt semmi kedvem tökretenni a karakterek a fejemben meglévő imázsát, másrészt volt már szerencsém pár hasonló képhez és mondjuk úgy nem hitelesek sokszor sem a design-ok sem a testarányok. ^^ Engem sem érdekel csak poén volt. Amúgy a gyerek nevek közül a Bolt az egész menő, a Himawari aranoys, a Sarada azt tuti Sasuke találmánya mondjuk Detto szerintem is. Himawari tiszta anyja, a fiúk meg fiatal Naruto új dizájnnal. Sasuke meg tuti valami Uchiha ceremónia miatt választotta ezt a nevet. Bár Naruto fiának nevéről (Bolt) nekem Bolt mese jut eszembe. Még hasonlít is kicsit a kutyára. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDQyNDE5NjQ1N15BMl5BanBnXkFtZTcwMDExMTAwMg@@._V1_SX640_SY720_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 19:37:01 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 14 nov 05, 19:42:49 » |
|
Ne gondoljátok túl.... xD Itt vannak a gyerekek nevei összeszedve: NaruHina: - a fiúk neve: Boruto (Bolt) - a lányuk neve: Himawari (Napraforgó magyarul) Sai(Ino?): - fiúk (lányuk?): Inojin SasuSaku: - lányuk: Salad (Sarada, ha japánosan akarod mondani) ShikaTema: - fiúk: még nem derült ki Choji (x?) - lánya: Chocho Mint valami élelmiszer BOLT polca. A mostniak se sokkal jobbak Sakura = cseresznyefavirág Ino = Malac Chouji = Pillangó Shikamaru = Szarvas Naruto = Ramenen az a spirál feltét Kiba = Agyar Temari = Egy trandícionális japán kézilabda játék neve kakashi = Madárijesztő (Hatake Kakashi = Madárijesztő a mezőn) stb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 19:44:05 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 14 nov 05, 19:47:10 » |
|
Hát szerintem Naruto fia egy csillagharcosra hasonlít Sasuke meg hátulról Madara előről Tajima(Madara apja).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 14 nov 05, 20:07:21 » |
|
Szerintem Naruto gyerekeinek más frizura kelet volna főleg mert a fia olyan mint egy Super Saiyan. Lányának lehetett volna Byakugan-ja ,de nem lett. Lehetne nekik még egy gyerekük plusszba. Balt szerintem inkább Baruto. Sasuke és Sakura lánya a szemüvege elégé Karinos lett. Sakurának a Terhességtől kicsit nagyobbak lettek mellei így nem kell panaszkodnia hogy teljesen lapos kategóriába esik. A többi karakter gyerekeire is kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 14 nov 05, 20:16:29 » |
|
Amúgy szerintem Kishi nyugodtan lehagyhatta volna a bajszokat Naruto gyermekeiről mert olyan degeneráltan néznek ki vele, ráadásul nekik csak négy bajusz jutott ! A fiú még elmegy vele, de a lány elég furcsa! + úgy néz ki mint ha Anko is felszedett volna egy kis súly felesleget http://i.4cdn.org/a/1415168163361.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 20:21:24 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 14 nov 05, 20:23:40 » |
|
A négy bajusz végül is logikus, mert Naruto génjei mennek tovább, meg a Jinchuurikiság mellékhatása, amit Kushinától örökölt, de gyengülnek. Valószínűleg, ha lesznek unokái, azokon már nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 14 nov 05, 21:11:15 » |
|
Ha lesz spin off remélem nem azzal akar majd kompenzálni Saku-Naru fanoknak, hogy a kölkeiket hozza össze. Egyébként hány oldal lesz a fejezet lehet tudni?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 14 nov 05, 21:17:12 » |
|
Amúgy a szemkötéses leány az Hanabi? Ő is felnőtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 14 nov 05, 21:19:30 » |
|
@ Hiei. A spin off az max 20-30 fejezet lesz, az oldalszámát még nem tudni. Elvileg a kölykökről fog szólni, de mivel nem lesz hosszú. Szerintem csak amolyan bővített epilógusnak kell tekinteni. Az utolsó két fejezet együtt 44-50 elvileg.
@CrazyCat Igen ő az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4317 Dátum: 14 nov 05, 21:20:53 » |
|
Hanabi miér vak? Szerintem ha sikeres lesz a p3 akkor nyúlhat még.. mint anno a dragon ball-ba.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 14 nov 05, 21:30:02 » |
|
Amúgy ez szerintetek nem lehet Tenten és Lee gyereke? http://dflowrite-chii.tumblr.com/image/101852627592
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 21:31:12 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 14 nov 05, 21:31:16 » |
|
Hanabi miér vak? Szerintem ha sikeres lesz a p3 akkor nyúlhat még.. mint anno a dragon ball-ba.
Ez még mindig nem part 3 lesz, hanem egy mini széria Naruto gyerekeiről. (még maga a scan sem hívja part 3 nak) A part 1 és a 2 nél ki volt írva, hogy part 1 és 2, plusz azért hívják úgy őket, mert Narutoról és az ő generációjáról szólnak. Ez már nem róluk fog. kicsit túl idős.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 05, 21:32:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|