http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=post;topic=2558.4275;num_replies=4282#topCsak azért mert több utalás volt a Naru/Saku - mint Naru/hinára .
A NaruSaku dolognak ott vége volt, amikor Sakura "szerelmet vallott" Narutonak a vas országában. Már mondtam akkor is, és mindenkitől megkaptam, hogy ááá, neeeem. Aztán volt az a jelenet, amikor Sakurának szerelmett vallott valami random ninja és Sakura azért visszautasította mert mást szeret, akkor is Sasukére gondolt.
Soroljam még?
Réges rég egyértelmű volt ez a párosítás, ha az ember nem úgy olvasta a szériát, hogy "De akkor is ez a pár lesz", hanem azt nézte mik történnek.
Ezt értem de addig is volt egy jó pár olyan jelenet hogy szereti Narutot csak kevés olyan volt amit említettél .
De akkor miért kellet ilyen Sakura Naruto szerelmi szálakat bele rakni helyette lehetett volna Naru Hinásat és már nem lennék meg lepődve .
Meg akkor Kakashi monológja is tök felesleges volt ( remélem tudod melyikre gondolok )
Meg pláne Sakura síros dumálya is felesleges akkor .Sírva le esik neki hogy Naruto szereti és pityogja hogy többet nem akar hibázni meg narutonak jót akar közben sz*r az érzéseire és összejön a legjobb barátjával .
De Kishinek nem kellet volna ennyire keverni a dolgokat ezért is nem tudom meg emészteni a dolgokat
.
Ez mind igaz, de azért értem meg kurama95-t mert míg a NaruSakunál mindkét féltől voltak pillanatok a másik irányába, addig a SasuSakunál ez csak egy felől volt, szóval érthető. Persze aztán majd azzal magyarázzák ezt h Sasuke nem akart kialakítani senkivel se semmit...hát...nehezen de majd talán lenyelem.
Erre .
Szerintem egyezzünk ki annyiban, hogy Kishi össze-vissza kavarta ezeket a szerelmi dolgokat, ezért nem adták fel sokan a NaruSakut. Főleg azzal tett ennek alá nagyon, hogy Minato maga hasonlította Sakurát Kushinához. És mivel mikor melyik oldalnak lökött csontot kialakult ez a furcsa állapot, hogy a végén már senki nem hisz senkinek és hogy a hivatalos párok meg furcsán veszik ki magukat a sok kavarás után. Meg lehetett ezt volna oldani lazábban is pl. nem etetni az egyik shippingercsapatot holott jól tudod, hogy a másikkal akarsz kezdeni valamit a végén.
És erre gondoltam .