Dani
|
|
« Válasz #3585 Dátum: 11 ápr 20, 21:07:38 » |
|
Magát a szándékot teljes mértékben értem. De hogy miért épp lenyeli.. Narutoclone, behaltam a hsz-eden. Lehet benne ráció.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #3586 Dátum: 11 ápr 20, 21:13:15 » |
|
Mondta Iruka, hogy ez egy hivatalos küldetés, szóval lehet hogy kapna valami kis fejmosást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3587 Dátum: 11 ápr 20, 21:33:45 » |
|
Szerintem csak így próbálja meg vázolni a helyzetet a rókának! Ki tudja, hogy az új pecsét alatt mennyire képes kémkedni belülről, mint eddig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3588 Dátum: 11 ápr 21, 09:52:03 » |
|
A Naruto manga 536. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 537. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3589 Dátum: 11 ápr 30, 16:37:07 » |
|
Őőő nem úgy volt, hogy most nem lesz manga, vagy ez most mi? Amúgy a spoilerről: végre mutatnak mindenkiből 1 kicsit
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3590 Dátum: 11 ápr 30, 16:50:25 » |
|
Mikor kimarad manga, van olyan hogy hétvégén pótolnak örülök is Talán Madara belekezd a tervbe ennyi csakrával, v miért mutathatják a holdat ennyit? Meg az is jó lesz, hogy minden harctérre bepillantunk És kage bunyó is lesz lassan ________ És úgy tűnik a helyettest mégsem Gedo Mazoura értette... Na kinek volt igaza?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 16:56:40 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3591 Dátum: 11 ápr 30, 18:06:49 » |
|
Ahogy elnézem, ez sem lesz unalmas és eseménytelen fejezet Nem kell Chouji-t hiányolni, de nem szeretném, hogy ő legyen Madara első áldozata, sajnálnám Mondjuk arról ítélve, hogy a szárnyai még megvannak, szerintem egyedül tervez nekirontani az újdonsült vendégünknek...abból pedig csak baj lesz a baj hátán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3592 Dátum: 11 ápr 30, 19:44:47 » |
|
A Naruto manga 537. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 538. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3593 Dátum: 11 máj 04, 20:06:18 » |
|
Hát izé ez a spoiler nekem eléggé fake szagú, se mangaspoiler-en se mangahelpers-en nem látok még spoilereket.De majd meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3594 Dátum: 11 máj 04, 20:19:52 » |
|
zé nem tom de valahol ott írta hogy confirmed de nem tom...ha akarjátok törlöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3595 Dátum: 11 máj 05, 11:05:51 » |
|
Még legalább egy hét mire rendes/igazi spoilert kapunk.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3596 Dátum: 11 máj 05, 11:11:21 » |
|
De most miért is marad ki? Ha vasárnap volt a mai, akkor meg miért akkor adták ki? Nem értem. Amúgy ez fake nagy valószínűséggel. Még az oldalról se hallottam, ahonnan linkelve van. Bár lehet, hogy igaz, csak akkor más oldalakon is fel kellett vna bukkanni spoilerekenek sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3597 Dátum: 11 máj 05, 16:45:09 » |
|
Meg ez annyira nem vall a manga eseményeire.. húzzák ott az elején a beszélgetést.. meg ilyen gyoesan megtalálnák Narutot? Szerintem fake.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3598 Dátum: 11 máj 11, 09:00:32 » |
|
DEDEDEDE...Majdnem kiugrottam a bőrömböl amikor megláttam,hogy lehet,hogy "békét köt" Naruto a Kyuubival....Húúú de várom már a mangát nem tudok várni estig.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #3599 Dátum: 11 máj 11, 09:18:25 » |
|
Nah eböl még semmit sem értek, de érdekes lesz az biztos....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|