Mondtam én egy szóval is ezeknek az ellenkezőjét?
Arra céloztam, hogy a háborúban végre ők is képbe kerültek.
Bocsánat,félreértelmeztem
Én is szeretem őket és örvendek,hogy valamit elkönyvelhetnek végre sikerként is.
Viszont itt nincs vége az egésznek.Nem tudom,mivel nem értem a kínai szöveget,hogy van-e még valami a láncon kívül ami legyengítené Kakuzut,de ha nem akkor itt még nincs vége a storynak...
Azt szeretem ebben a háborúban,hogy a karakterek nem térnek ki egy-egy végső csapás elől valamilyen hókusz-pókusz segítségével,hogy még húzzák az időt pár mangafejezeten keresztül.Azok ellenére is,hogy az edo tensei-ek halhatatlanok,sokkal gyorsabban hullanak,mert nem bonyólódik bele Kishi a karakterek érzelmi szálaiba és itt nem konkrétan hús-vér élő emberekről van szó,hanem élőhalottakról.Így ha sorban üt ki rengeteg karaktert,az sem baj,mert -ottvan még kitudjahány idézés -legtöbbnek már megismertük a hátterét -halálba küldi vissza őket.
Másfelől viszont uncsi,hogy a 2 felhőninján kívül semmilyen komolyabb sérülést nem szenvedett a shinobi haderő.Lassan ők is elkezdhetnének hullani,mondjuk konohából,mert az még érzelmekkelteli is lenne...
Darui meg feldughatja magának az újonnan szerzett fegyvereit az aranycucc nélkül...