Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3435 Dátum: 10 dec 25, 20:41:48 » |
|
Engem is meglepett. Vajon a Hiramekarei (Choujuuro, a Mizukage testőrének bicskája) is ott van?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3436 Dátum: 10 dec 25, 20:49:42 » |
|
Sztem az edo vhogy visszaadta a kardot zabuzának vagy van vmi idézése rá, mint tentennek vannak ilyenek. remélem azért többet lesz benne kabuto. És ha jól gondolom holnap lehet különmanga? jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3437 Dátum: 10 dec 25, 20:50:11 » |
|
Kabuto idézte meg a kardot, és most is két darabban van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3438 Dátum: 10 dec 25, 21:00:09 » |
|
Hohohóó! Nem elég, hogy végre láthatjuk az elhunyt Kardforgatókat is a Ködből, még ráadásképp hosszú, hosszú idő után Juugoról és Suigetsuról is szó esik. Ééés sikerült lelépniük a börtönből, Yattaaa!! És igen, Suigetsutól lett megidézve a Kubikiri. Egyébként jól sejtem, hogy a Kardforgatók között az a fehér hajú Mangetsu lenne? (Suigetsu bátyja)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3439 Dátum: 10 dec 25, 21:03:59 » |
|
Jah a pufi meg zabuza közt. Am a pufié volt ezelőtt a samehada. most mivel fog operálni nélküle? látni akarom mit csinált kabuto a földön... am suigetsut vajon hova zárták h idáig tartott meglépni? am a vézna pacák nem semmi a szélén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 25, 21:08:37 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3440 Dátum: 10 dec 25, 21:10:36 » |
|
Ja ott az anbu maszkos nagyon komolyan néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3441 Dátum: 10 dec 25, 21:22:14 » |
|
Ez a Manga mikor jön ki? Úh de jó lesz midnen kardforgató , remélem néhánynak pengéjét, akiknek eddig nem mert 7 ból 3at ismerünk .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3442 Dátum: 10 dec 25, 21:28:31 » |
|
hát általában mikor itt irnak spoilert utána másnap vmikor fent van mangastreamen. De várom már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3443 Dátum: 10 dec 25, 21:43:30 » |
|
Sasuke már bőven elérte az ereje korlátait, nem nagyon tud hova fejlődni. (Legalábbis Kishi nem sok újat tud kicsalni belőle.) Úgyhogy felesleges is azt várni, mikor tűnik fel a színen. 100%, hogy csak a fináléban fog felbukkanni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3444 Dátum: 10 dec 25, 21:50:44 » |
|
Sasuke-t én is várom de szerintem a finálé előtt Madara elküldi kicsit edzeni , hogy a szemei felett nagyobb ereje legyen , szerintem 1-2 új Dojutsut látunk tőle, annak jobban örülnék ha sima Jutsu-kat többet látnánk tőle. Am megnéztem megint a képeket és iszonyat harc lesz , láttátok Kakashit , hogy mi lett vele , egy kicsit megszedték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3445 Dátum: 10 dec 25, 22:01:51 » |
|
Hát remélem nem a finálé előtt fog felbukkanni Sasuke, mert az még arrébb van... nagyon remélem
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3446 Dátum: 10 dec 25, 22:31:42 » |
|
kibővítettem még pár képpel a spoilereket és azokból látszik, hogy azok a kavicsok amikkel Kabuto "játszik" azok jelentik a zombikat
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3447 Dátum: 10 dec 25, 22:42:28 » |
|
Én azt hittem az a tigris pusztán ábrázolás ami nem látszik csak jelképezi azt , hogy mi mehet rajtuk végbe , de ezek szerint az valami más lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3448 Dátum: 10 dec 26, 08:03:36 » |
|
még most se túl tiszta azért ez a kavicsos játék, mert ennyire nincs közel egymáshoz minden feltámasztott sztem. Am honnan ez a sok spoiler kép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3449 Dátum: 10 dec 26, 16:01:48 » |
|
A Naruto manga 522. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 523. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Természetesen, ez arra is vonatkozik ha még nincs spoiler. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|