Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3345 Dátum: 10 okt 20, 16:40:22 » |
|
tuti én vok a hülye de honnan szreztek képeket meg spoiler infokat?? vki tudna adni egy linket? me kivi vok a rin'negan sharinganos Madarara köcc
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3346 Dátum: 10 okt 20, 16:42:23 » |
|
Nekem se tetszik a csúszás, de gondolkozzunk már... Ha ünnep van a japánoknál, akkor azt ott komolyan is veszik. Nem csak Naruto nincs, de még WSJ sem. Kishimoto M. sensei meg évi 2-3 alkalommal szokott adatgyűjtésre menni. Ez már "ősidők" óta így van. ^^ Az, hogy ezek a kihagyások most egy kicsit összetömörödtek... Hát így jártunk. ^^
Invalid:
Ott van a spoiler elején, csak alaposabban kell olvasni. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 20, 16:43:21 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3347 Dátum: 10 okt 20, 18:31:43 » |
|
Erősen kétlem, hogy Kabuchimaru csupa önzetlenségből akar "segíteni" Zetsu fejlesztésében. Mindenesetre ezek a Föld technikák egyre jobban tetszenek. Oonoki tatának frankó kis építészeti vállalkozása lehet
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3348 Dátum: 10 okt 21, 08:54:07 » |
|
Szerintem Kabuchimaru-nak esze ágában nem volt narutoék ellen menni. Erről a csávóról még annyi info sincs mint Madaráról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3349 Dátum: 10 okt 21, 09:24:43 » |
|
Váá nem hiszem el, hogy Madara beültette magának a bal szemébe a Rinnegant. Ez tényleg hülye. xD Így már nagyon tápos lesz. Csak azt sajnálom, hogy én azt akartam, hogy azok a szemek valahogy Narutohoz kerüljenek. Az tök menő lett volna. De láthatóan Kishinek más a szándéka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3350 Dátum: 10 okt 21, 13:56:01 » |
|
Szerintem Kabuchimaru-nak esze ágában nem volt narutoék ellen menni. Erről a csávóról még annyi info sincs mint Madaráról... De épp h naruék ellen akar menni, mert ugye régi vágya leverni naruto, vmint kell neki yamato is, vagy legalábbis vmi DNS v szövet, h kísérletezzen vele. Lehet h ezért is harapja meg. Amúgy hhogy nincs róla infó? A sztori eleje óta láthatjuk szinte mindent tudni róla. Madarárol van kevés info vagy inkább tobiról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3351 Dátum: 10 okt 21, 15:02:05 » |
|
Szerintem Kabuchimaru-nak esze ágában nem volt narutoék ellen menni. Erről a csávóról még annyi info sincs mint Madaráról... De épp h naruék ellen akar menni, mert ugye régi vágya leverni naruto, vmint kell neki yamato is, vagy legalábbis vmi DNS v szövet, h kísérletezzen vele. Lehet h ezért is harapja meg. Amúgy hhogy nincs róla infó? A sztori eleje óta láthatjuk szinte mindent tudni róla. Madarárol van kevés info vagy inkább tobiról. Úgy értem a céljairól, származásáról (ha jól emlékszem egy harcmezőn találták)- egy jolly joker karakter bármi kihozható még belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3352 Dátum: 10 okt 21, 17:06:40 » |
|
ÓÓÓÓ Yamatót elrabolták..... gondolom a fa elem miatt... És tobinak a egyik szeme rinnegan Kezdtem azt hinni h kabuchimaru fenekéből nőtt ki a kigyó. hál istennek nem igy van.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3353 Dátum: 10 okt 21, 17:14:57 » |
|
hát azért kabutonak nem ilyen kinézetet képzeltem de megbarátkozok vele de most hogy vanez? ennyire elöntötte a kigyó és még ő irányit 100% ebben azért kételkedem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3354 Dátum: 10 okt 21, 17:25:01 » |
|
Nos 2 dolog ötlött fel bennem. Szóval, tobi csak 1 szemet ültetett be magának, de 2 volt. lehet a másiknak is lesz szerepe. Másik meg kabuto 1 sunyi alak me elszaladt. ÉS nem is a narutora hajtott -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3355 Dátum: 10 okt 21, 19:36:01 » |
|
A Naruto manga 514. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 515. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Természetesen, ez arra is vonatkozik ha még nincs spoiler. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3356 Dátum: 10 nov 02, 11:38:36 » |
|
És még mindig húzza Sasuket lol.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3357 Dátum: 10 nov 02, 11:49:27 » |
|
Már kicsit unalmas tobinál ez a "kezdődjék a háború dolog..", már vagy 30 fejezet óta kb ugyan ez megy, mindig csak kezdödjön de nem kezdődik mert vmi hülyeséggel ellesz tolva. Most is kezdődjön a háború azt fogadni mernék hogy megint hasztalan szavak lesznek, mert tuti valami tök más fog történni. Csak nem értem akkor minek mondja ha nem is csinál semmit (tobi) ? Meg sasuke is már kitudja hány száz fejezet óta tart konoha felé, hogy elpusztítsa.. Ez vmi beütés lehet az uchiháknál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 02, 11:51:08 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3358 Dátum: 10 nov 02, 13:13:34 » |
|
Remélem az 516.fejezetben történni fog valami....ha ezen kivül még egy ilyen fejezet lesz amiben nem történik semmi,én nem fogok több mangát olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu