hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3195 Dátum: 10 szep 15, 14:58:41 » |
|
Arra már nem is gondoltok, hogy a mi kis tobink magába pecsételte az elfogot démonokat? mert az is a Jubby része, és ráadáskép sharingajna van, ami esetleg mutálodót a démon chakre miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3196 Dátum: 10 szep 15, 15:11:17 » |
|
Érdekes elmélet , de nem. Mert akkor már rég ,ha nem is úgy de minimálisan használná azok erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #3197 Dátum: 10 szep 15, 16:13:51 » |
|
FULL-FAKE kép.... nemtom mit variáltok még 1 démont is nehéz bent tartani, nem hogy így összessen 7et erre is gondoljatok.... no mind1... nagyon gagyi ez a kép úgyh nem szabad komolyan venni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3198 Dátum: 10 szep 15, 16:14:55 » |
|
azért nagyon birnám ha ezt a szemet még 1 byakugannal fokoznák...meg a senju chakrával.... tobinak szuperszeme lenne vagy mi ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morrow
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3199 Dátum: 10 szep 15, 16:36:21 » |
|
Egyértelmü fake az a tobi arc...egyrészt első ránézésre látszik, másrész evvel leenne tele minden ha nem lenne fake de csak egy forrásból látjuk szal nem is érdemes gondolkozni rajta, a szöveg amit még tegnap katunk azt nem hittem el mivel még nem volt elbírálva de most h confirmed se nagyon tudom elhinni. Hogy fogom kibírni holnapig???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3200 Dátum: 10 szep 15, 16:44:15 » |
|
Nha azért nem vennék rá mérget, mangaspoile.com on is az van, ott is irták h ichi átváltozik megint és lás csodát ugy lett . Szerintem nem fake, már csak az a kérdés h akkor honnan van neki a Szeme, lehet h eleve volt neki 1 és kell még 1 neki?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3201 Dátum: 10 szep 15, 16:49:07 » |
|
hát én se tom, de elég durva, ha igaz ami a képen van lehet h fake, de a szöveg sztem tuti jo nagyon tetszett madara benyögése h K: Madara biztosan... M: halott? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 16:51:45 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3202 Dátum: 10 szep 15, 17:00:05 » |
|
Már kijött valahol a naruto manga 510 valamilyen nyelven? Akármilyen jó, csak már nem bírom és képeket szeretném nézni mik lesznek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3203 Dátum: 10 szep 15, 19:58:59 » |
|
nekem nem tetszett madara benyögése. nagyképűn és egoistán hangzik, aki ígyisúgyis félvállra veszi az összes ellenfelét. R.I.P Konan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3204 Dátum: 10 szep 15, 20:26:20 » |
|
Ha igaz a szöveg és Madara képes a tökéletes Izanagira akkor gyakorlatilag elpusztíthatatlan...láttuk mit ért Danzu a saját változatával....Madaráé annál sokkal durvább...nem beszélve mellékesen a szellem technikáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3205 Dátum: 10 szep 15, 20:49:26 » |
|
egyszerüen nincs olyan hogy tökéletes izanagi mert valami árat fizetni kel érte lehet olyan hogy vakulás nélkül tud izanagit de árat kel érte fizetnie a chakrája 90% ábakerül akkor csinálhat tőlem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3206 Dátum: 10 szep 16, 07:21:36 » |
|
A kép nem hiteles, hiszen már kijött a manga...a tobi fizetett árat az Inzágiért...(aki lesen van), hiszen a bal szeme becsukódott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3207 Dátum: 10 szep 16, 09:39:22 » |
|
A Naruto manga 510. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 511. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Természetesen, ez arra is vonatkozik ha még nincs spoiler. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szubotics-Kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3208 Dátum: 10 szep 21, 13:58:26 » |
|
azta sasuke uj ms naruto rinnengan madara új szem mi lesz itt még kérem? :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3209 Dátum: 10 szep 21, 14:00:57 » |
|
ez a spoiler fake gyanús. vagyis remélem, h naru nem kap még rinnengant, overpowered. Sztem nem így lesz, bár az tuti h konan megbabrálta a hullákat Az se stimmel, h hogy lett narutoé a szem? mert az ok, h aktiválódik egy technika a szemek kivételével, de hogyhogy belemegy narutoba? vmi pecsét v jutsu kellett vna rá és kétlem hogy ez kapcsolatban lenne itachi ajándékával, mert itacsi nem valoszinü h bizott konanékben.Ű Sztem FAKE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|