Lew
|
|
« Válasz #2910 Dátum: 10 júl 13, 19:19:45 » |
|
Jó manga lesz. Ha Saske szülei még most se jönnek elő amikor sír a pici kis Uchiha akkor tuti benne vannak. Szereintem.
Biztos hogy nem. Miért lenne érdekük elpusztitani a falut? A Kyuubi támadás előtt megbecsült klán voltak akikben bíztak az emberek. Aztán a kyuubi után küldték őket az uchiha gettóba. Remélem tényleg látunk valami érdemlegeset Yonditól nemcsak hogy teleportálgat és megszólal hogy: dikk némmá átmegyek a tagon. Jó persze nem ilyen parasztosan de értitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marimar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2911 Dátum: 10 júl 13, 19:29:09 » |
|
Ha igaz, akkor érdekes manga feji lesz... Bár nem hiszem, hogy Kishi' ennyi mindent belesűrítene egy fejezetbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #2912 Dátum: 10 júl 13, 22:54:17 » |
|
Ha igaz, akkor érdekes manga feji lesz... Bár nem hiszem, hogy Kishi' ennyi mindent belesűrítene egy fejezetbe Na ja, ha ezt nyomná bele akkor simán lenne 2-3 fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2913 Dátum: 10 júl 13, 23:59:51 » |
|
Szerintem elképzelhető hogy ez mind benne lesz, csak nem túl részletesen.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2914 Dátum: 10 júl 14, 21:11:20 » |
|
Simán beleférhet ez egy fejezetbe. Emlékeztek arra amikor Sasuke és Itachi még tolták egymás ellen taijutsuval, meg fegyverekkel? Akkor is alig volt szöveg a mangában, de ha el akartad mondani, hogy mi történik, az hosszú volt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2915 Dátum: 10 júl 14, 21:14:05 » |
|
És mi van ha az maszkos nem is Tobi? Hanem egy másik Uciha akit félig orochimaru feltámasztott(most nem tudom a nevét xD) vagy valaki más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #2916 Dátum: 10 júl 14, 21:47:58 » |
|
És mi van ha az maszkos nem is Tobi? Hanem egy másik Uciha akit félig orochimaru feltámasztott(most nem tudom a nevét xD) vagy valaki más.
Ne kezdjük már megint ezt a témát. Tényleg, de nem szokása Kishinek, hogy harcokba ne toljon szövegeket, sőt most szerintem ráadás szöveg is jön, mert minél több szöveg annál több infó a 16 évvel ezelőtt történt eseményekről, ami az én tudtommal a kitűzött cél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2917 Dátum: 10 júl 15, 18:22:09 » |
|
az tök gáz lenne most mikor végre megtudjuk Madara milyen erős is igazán, elvégre Danzo embereit nagyon gyorsan helyre rakta, kiváncsi vagyok mit tudhat, ha át látott Minato minden lépésén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2918 Dátum: 10 júl 15, 19:28:49 » |
|
A Naruto manga 502. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 503. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Természetesen, ez arra is vonatkozik ha még nincs spoiler. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2919 Dátum: 10 júl 21, 09:37:47 » |
|
na ez izgazlmas fejezet lesz, Nidaime még él??? Elég komoly hogy nem egy hanem két pecsétet tesznek Naruto-ra, érdekes lesz na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2920 Dátum: 10 júl 21, 09:47:42 » |
|
hát ez elég nonszensz nidaime hogy kerülne oda?? max sztem visszaemlékezés sarutobitol, de a többi megállja a helyét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2921 Dátum: 10 júl 21, 09:52:26 » |
|
nagyon remélem, hogy hiteles ez a spoiler. Tetszik nekem, hogy Iruka szülei máris megjelentek. De Kurenai apja...? Sosem fordult meg a fejemben, hogy ő is benne lesz. Akkor a kölyök Ankónak is benne kéne lennie, meg a szüleinek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2922 Dátum: 10 júl 21, 10:35:41 » |
|
az utolso spoiler alapján végre visszatérünk a jelenbe a végén érdekes minato a másik felét magába zárta az a kérdés most már h azt az igazi testébe vagy amit narutoba zárt, me ha az igaziba akk annak lőttek és télleg a shinigami pocijában van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 11:57:02 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #2923 Dátum: 10 júl 21, 12:00:28 » |
|
Deha nem az igaziba zárta mitől halt meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2924 Dátum: 10 júl 21, 12:13:20 » |
|
Nekem az a Kaszás Pecsét ugrik be még régebbről, aminek a használata a shinobi életébe kerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|