Cartnecker
|
|
« Válasz #2805 Dátum: 10 máj 05, 11:31:01 » |
|
A Naruto manga 493. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 494. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Természetesen, ez arra is vonatkozik ha még nincs spoiler. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2806 Dátum: 10 jún 02, 13:09:20 » |
|
Jesszusom, remélem, tényleg valós a kép. Kushina. *-* Egyik kedvenc karakterem. *-* De szép. *-*
Hasonló körülmények között találkozott vele Naruto, mint anno Yondival (a fényre gondolok), akkor ezek szerint tényleg meghalt Kushina. Legalábbis remélem... Remélem jó sok dolgot megtudunk majd róla. *-* Alig várom ezt a fejezetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NyMRooD
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2807 Dátum: 10 jún 02, 13:19:43 » |
|
Á nagyon jó lenne ha Kushina feltűnne már itt az ideje. De felül van az a kép naruto meg naruto "igazi énje", őt már legyőzte naruto ezért elméletileg nem kerülhet elő megint. De azért remélem igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2808 Dátum: 10 jún 02, 13:22:30 » |
|
Viszont akkor lehet hogy valahogy az elzárás következtében halt meg, ne? Mert Yondi azért volt ott Narutoban, mert ő rakta bele a pecsétet is, tehát ha Kushina is ott van akkor neki is köze kell, hogy legyen a dologhoz. Azt gondolom. Egyébként kíváncsi vagyok rá, alig tudni róla valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2809 Dátum: 10 jún 02, 13:46:37 » |
|
ezt értelmetlennek tartom h megjelenik, de ha a képet nézem, akkor úgy tűnik mintha az a valóságban jelenne meg, vagyis él (már ha igazi a spoiler) mert a képen látható h ami ketté van választva fej az egy és ugyanaz, vagyis még a belső harc nem ért véget ezé van az h egyikükse tudja még átvenni az irányítást... a távoli képen látszódik is h a bal szeme sötét míg a jobb világos és a váltott képben mutatás meg a két személy reagálását jelentheti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #2810 Dátum: 10 jún 02, 13:48:24 » |
|
Sajna sok mindent nem tudunk meg róla ebben a részben :S Mivel ez a kép pont az utolsó oldal lesz És valszeg Naruto bucijában történik ez a beszélgetés... sőt 100%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2811 Dátum: 10 jún 02, 14:34:45 » |
|
Hát örülni örülök, hogy végre lesz szó Kushináról is. Viszont azt eléggé béna húzásnak tartom, hogy Kishi ugyanazt eljátsza, mint amit Yondival. Remélem a látszat csal, és lesz vmi trükk.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2812 Dátum: 10 jún 02, 14:41:28 » |
|
Ki tudja, talán a róka ügyeskedik Habár fura lenne. Nekem viszont nem nagyon tűnik igazinak ez a kép.. nem is tudom, talán tévedek, de valahogy olyan fura, meg a másik oldalon lévő képek is érdekesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2813 Dátum: 10 jún 02, 14:48:00 » |
|
én is arra tippelek, hogy a róka ügyeskedik. Most így belegondolva azt se tartom kizártnak, hogy a rókatámadás következtében halt meg Kushina. És akkor a róka koma megszívathatná ezzel az infóvan Narutot aki nyilván begurulna emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #2814 Dátum: 10 jún 02, 14:53:23 » |
|
erre sose számítottam volna , elképzeltem én midnent ami csak megeshet de hogy kushina feltűnik na ezt nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2815 Dátum: 10 jún 02, 15:08:35 » |
|
nah az új szöveg alapján lehet vmi abban h a kyuubi trükkösködik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2816 Dátum: 10 jún 02, 15:19:21 » |
|
Nem, az új szöveg csak annyit jelent, hogy a Kyuubiban lakozó gyűlölet olyan nagy, hogy ismét előrángatja a gonosz Narutot, és amikor a többiek ki akarják hozni, akkor megjelenik a muter.
Ismét leírom, ha nem vagyunk biztosak az angol tudásunkban, akkor ne akarjunk spoilereket fordítani, mert abból születnek a fake spoilerek hülye elképzelések.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2817 Dátum: 10 jún 02, 16:38:43 » |
|
Angolból biztos vagyok de így is zagyvaság jön ki nekem. Annyit látok hogy Kushina megjelenik. Nekem kissé féknek tűnik bár ideje lenne valamit róla is megtudnunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #2818 Dátum: 10 jún 02, 16:48:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2819 Dátum: 10 jún 02, 17:02:21 » |
|
igazad lehet, Yondi is pont a fejezet végén jelent meg ha jól rémlik. De akkoris, mit a fenét Keres ott Kushina>< ez most nagyon idegesítXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|