Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2640 Dátum: 10 márc 16, 17:33:32 » |
|
Aztahogyaza.. XDD ez tuti hiteles XDD túúúúl komoly lenne a manga sztorija ha nem valami ilyesmi szakítaná meg először le sem esett hogy hogyan került Naruto testi érintkezésbe a mérgezett kunaial...aztán kézem a képet...fókuszálok...nini,ott egy vágás az arcán...mmm...az arcán...nemáárXDD Sasuke mostmár télleg amihez csak hozzáér kárt okoz Naruto egészségének XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2641 Dátum: 10 márc 16, 18:12:59 » |
|
Először nem esett le hogy került Naruto testi érintkezésbe a mérgezett kunaial...aztán kézem a képet...fókuszálok...nini,ott egy vágás az arcán..
Sakura miatt, én már akkor észre vettem, hogy meg lett mérgezve mikor megvágták. Viszont azt hittem a Kyuubi hatástalanítja a mérget. Anno Kakashi mondta, hogy Naruto sebéből el kell távolítani a mérget azt mikor nézte a sebet akkor megállapította, hogy a Kyuubi már megtettexD. Nem lesz ebből semmi komolyxD csak erősebb a méreg és a Kyuubi nem tudta egyből semlegesítenixD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2642 Dátum: 10 márc 16, 19:08:16 » |
|
én is hamisítványnak látom a képet. Úgy néz ki, mintha összevágták volna, aztán megrajzolták. De ha már a méregről van szó, lehet, hogy túl erős ahhoz, hogy a kyuubi hatástalanítsa, mivel ez Sakura kunaijából van. Vagyis orvosi méreg (biztos Sasoritól van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #2643 Dátum: 10 márc 16, 19:28:38 » |
|
amúgy nem sasuke vágta me a kezével meg mikor sakurával akart végezni?????
és én ott nem láttam kunait (elnézést ha nem vettem volna észre ha avval vág.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boomBUSH
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2644 Dátum: 10 márc 16, 19:42:53 » |
|
naruto manga 484/15. Bizony kunaival vágja a sebet, méghozzá azzal amit Sukura kezéből tép ki.
|
|
|
Naplózva
|
Peace is a lie; there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #2645 Dátum: 10 márc 16, 21:23:54 » |
|
nade nézzétek már ott van sakura feje felett az a felirat hogy "PAPA" :D:D ez annyira confirmed rontó!:)
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2646 Dátum: 10 márc 16, 23:25:51 » |
|
azok nem katakana karakterek? (vagy hiragana tudomisén )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2647 Dátum: 10 márc 16, 23:40:55 » |
|
Szerintem azok, de legalábbis nem a papa szó. Hát ha ez igaz, és nekem valami az súgja, hogy az, akkor elég érdekes helyzet lesz. Viszont Naruto nem rég dőlt ki, nem igaz, hogy megint kiüti valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2648 Dátum: 10 márc 17, 00:23:02 » |
|
nemtom hogy vagytok vele de sztem az nem kabuchimaru hanem 2 új aka tag... az elülső konohai fejpántot visel és szemüveget nem és alig hasonlit kabutora, míg a hátsónak borzolt haja nagy vámpífogai orotol eltérő szemek és a homlokán vmien furcsa célzó minta van és a ruhájuk eléggé akásnak tűnik... viszatérve az első emberkére mivel konohai ezé arra következtetek h ő lehet a tavalyi kishi interjúbol az az új tag aki rokona az egyik hokagénak... röviden ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2649 Dátum: 10 márc 17, 00:33:48 » |
|
Azon a vicces fanarton, amire utalsz, a sandaime kazekage báb meg Sasori van egy kicsit átszabva. Nézd: "spoiler"Sasori a bábbalSasori a képen lévő beállásban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 17, 00:34:38 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2650 Dátum: 10 márc 17, 00:43:17 » |
|
jogos, mondasz vmit ennek örömére betoltam 2 spoilert is a topicjába, sokat taltam de ezek voltak a legvaloszinűbbek... az egyikben feltűnik egy újabb uchiha de azt má abszurdnak tartom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riku-san
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2651 Dátum: 10 márc 17, 08:21:08 » |
|
Nem is lenne rossz ha így alakulnának a helyzetek. Lelehetne tudni a harcot és a lelkizést azt mindenki megy gyakorolni De itt akkor megint a 2 tanácsossal kell vigyázni mert a végén naruto is szökött ninja lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2652 Dátum: 10 márc 17, 11:56:26 » |
|
Szerintem a két tanácsos nem nyilváníthat szökött ninjává senkit, ahhoz a Hokage kell. Hiszen Sasuke-t se tudták azzá nyilvánítani, pedig biztos minden lehetőséget megragadtak volna, hogy megölessék. Az viszont tényleg jó lenne, ha ennyivel letudnák a lelkizést, és nekilátnak az új képességek megszerzésének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2653 Dátum: 10 márc 17, 12:51:18 » |
|
A Naruto manga 487. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 488. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2654 Dátum: 10 márc 24, 09:18:12 » |
|
A 488. rész spoilere alapján úgy tűnik, felpörögnek az események. Mondjuk ez a pár utóbbi rész eléggé rövid időtartamokat dolgozott fel, szóval tényleg nem ártott most egy kis "gázadás". ^^ Kabuchimaru csak keveri a kását, meglátjuk, mit akarhat. És ha igaz a spoiler, akkor Tsuande végre magához tért! Már csak az a kérdés, hogy akkor továbbra is ő lesz-e a Hokage vagy most már Kakashi...?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 24, 09:18:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|