Sevanna
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 09 dec 16, 12:25:06 » |
|
Azt hiszem jó résznek nézünk elébe. A második spoiler mondjuk csak prediction, de valószínűleg van némi valóság alapja. Annak örülök, hogy úgy néz ki beszélgetés is lesz a harc előtt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Danzou milyen titkokat rejteget. Mondjuk nem lennék meglepve ha arra menne ki a dolog, hogy ő irtotta ki az Uchihákat és Itachi csak segített vagy ilyesmi. Mert akkor ha Sasuke megöli Danzout simán lesz esélye jó fiúként visszatérni. Azon nagyot röhögtem, hogy Naruto a túl sok gondolkodástól összeesett. Remélem jönnek még részletesebb szövegek ma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #2251 Dátum: 09 dec 16, 13:19:40 » |
|
Hát ha ez a "harc" is ilyen rövid lesz akko vagy kiéget Kishimoto sensei vagy nemtom... Saske vs Naru a végzetvölgyében harc a legjobban kidolgozott az egész mangavilágban(szerintem) most meg ha minden igaz kapunk megint egy gyors lerendezést... a kisamésat eltudom fogadni de többet vártam egy vén sharingan mániás világuralomratörök csávótól.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 09 dec 16, 13:47:58 » |
|
Danzout ily hamar kinyiffantják?? Ez tök gyanús! De azért örülnék neki... viszont az meglepő, hogy a Susanoo összeroppantotta. Én úgy tudtam, hogy a Susanoo egy védőpajzs, ami csak védelemre használható. Ha jól láttam az egyik képen, hogy Naruto összeesett. Csak nem éhes megint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2253 Dátum: 09 dec 16, 14:19:20 » |
|
Danzou ennyitől kinyiffan...lehetetlen. Remélem kishimoto nem csak ennyire tervezte a dolgot,ez tök baromság bazz,a többi kage ennél jóval erősebb,ő meg egy susanoo és kész? Valami itt nem frankó... Szerk.:elolvastam a rawot,és tévedtem,minden tökéletes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 16, 14:23:52 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2254 Dátum: 09 dec 16, 14:44:34 » |
|
A Naruto manga 476. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 477. rész spoilerjeinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt az aktuális spoilerről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 09 dec 24, 17:33:47 » |
|
Azta rohadt...megjelenik Itachi. Faxa. Alig bírok várni,miért pont most van szünet?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 24, 17:44:40 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 09 dec 24, 18:05:40 » |
|
Hm. Úgy néz ki ez a fejezet is pár napon belül debütálni fog.^^ Az utsó képnél csak egy kicsit esett le az állam.xD Tippem sincs hogy hogy az istenbe jelenhetett meg Itachi. Mondjuk már azon nagyot néztem, hogy sólymot idézett meg Sasuke.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 09 dec 24, 18:11:38 » |
|
Sasuke szeme megváltozott az utolso képen, sokkal sötétebb , nincs benne annyi piros mint volt. Ez a sólyom meg érdekes . Kicsit irónikus , hogy mikor hebi voltak akkor kígyókat tudott idézni . Most meg taka ként sólymokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 09 dec 24, 18:12:01 » |
|
ez elég meglepő volt! -Levágták Danzou karját, amire én vártam / számítottam -Sólyomidézés: hát Sasuke megszakíthatta a szerződést a kígyókkal. Ezért lett a csapat új neve Taka -Itachi felbukkanása: szerintem ez csak genjutsu!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2259 Dátum: 09 dec 24, 18:19:35 » |
|
Mondjuk tényleg lehet,csak sasuke szórakozik velünk. De am az a levágott kar nem hinném hogy az aminek látszik,mert mintha elfolyna vagy mi. Persze lehet csak én látom bele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 24, 18:20:20 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 09 dec 24, 18:20:11 » |
|
Itachi egyszerűen eszméletlen.. -Felkészítette Sasukét Madara ellen -Felkészítette Narutót Sasuke ellen -Most meg kiderül, hogy még Danzou ellen is készült vmivel???xD Már azon se lepődnék meg, ha Samehadából bújna elő, és visszaceluxozná Kisame fejét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 09 dec 24, 19:16:51 » |
|
Itaaaaaaaaaaa *.* Nagy kár, hogy kizárt, hogy tényleg ő legyen az, de azért jó látni. Dant-C Ita nagyon penge, de azért nem isten, hogy feltámassza a holtakat. xDD Bár ki tudja, még kiderülhet, hogy képes rá, elvégre nem tudni mi volt az ő szemének a különleges képessége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 09 dec 24, 20:03:52 » |
|
aztar*hadt,Itaa:D ez hihetetlen,de nem hiszem,hogy genjustu lenne,azon sasuke túlságosan meglepődik lehet ezért vitték el a testét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 09 dec 24, 20:05:34 » |
|
Ez a NAruto, itt nem kell ehhez istennek lenni. Orochimaru, és Pein sem voltak azok. Mondjuk nem hiszem, hogy Itachi tényleg él még.. úgy tűnt, megkönnyebbülést jelentett neki a halála. A reakcióm kb. olyan volt, mint Dant-c-é. Itachi Azért ez egy szép karácsonyi ajándék. Habár, szerintem végül is az a legvalószínűbb, így második ránézésre, hogy ez Sasuke genjutsuja, és Itachi fantomképét akarja használni, miközben "szembesíti Danzout a bűneivel", a bosszúja zárásaként.. mármint, a zárás részeként, a végén nyilván megöli, ha minden úgy sikerül, ahogy szeretné.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 24, 20:11:07 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 09 dec 24, 20:42:14 » |
|
Már azon se lepődnék meg, ha Samehadából bújna elő, és visszaceluxozná Kisame fejét.
Hát ez rohadt jó volt Olyan 1AÉ-s humora volt ennek. Nem csodálkoznék, ha ez bekerülne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|